Inlägg från: start september |Visa alla inlägg
  • start september

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Tinga, du har varit saknad! Kul med jobbenergi! Allt har sin tid.

    Nenne, bra gjort att ringa. Tjoho igen!

  • start september

    Ha så kul i London!

    Hej Vänner! Jag som är mitt uppe i nr 2 funderar redan och funderar mycket på hur andra tänker kring flera. Det verkar vara olika det där. Nu blir jag väldans tacksam för en levande liten till så snart som möjligt, men suget finns där.

    Väntar också på Gneis. Hade ni det förra året? Nöjd?

  • start september

    Hoppsan! Försökte rapportera in när jag var uppe med morgonpiggt barn 06.00, men det försvann visst. Nix, inget barn. Tycker jag känner av allting mycket mer, men det är nog för att jag sovit lite sämre och har träningsvärk efter en onsdag med både lång promenad på stan, onsdagsaktiviteter och en massa trappor för att få igång det
    .
    Sist kom hon i 41+4 (satte igång i 41+2) och idag är det väl 39+3 eller så. Så det känns rätt osannolikt. På tisdag är det BM och jag ska be om koll och hinnsvepning samt få igång diskussion om igångsättning. Fram till dess lever vi på hoppet.

    Jag ska göra picknic och hämta på dagis och ta en längre promenad (alltså med mina mått mätt) med lilla tjejen nu i eftermiddag i alla fall. Satt hemma still igår för att jag var seg och trodde att det skulle gå igång, men lite mer action behöver jag nog för att inte noja.

    För noja det gör jag. 1) Levande barn. 2) Kromosomskador 3) Förlossningsskador.

    Det här med kromosomskador dök upp efter UL i veckan. Barnet är ju mycket mindre än förra gången, men ändå precis på normalkurvan. Dock går de mest på magmåttet när de viktskattar, de två andra måtten de tar är huvud och lårben. De låg lite efter och genast snurrar tankarna på att något är fel. Sen försöker jag tänka att maken har lite kortare ben än genomsnittet och vår tjej har nog ärvt det. Brallor räcker längre för henne än tröjor av samma märke generellt, det är ett faktum. Så kanske kan man ha kort lårben där inne också av ärftliga skäl. Men ändå.

    Jag fyllde 35 i år, vi fick bra på KUB, men det är ju bara sannolikt. hur jag vrider och vänder hade inte fvp varit värt det och alla barn är välkomna till oss. Men oj vad det snurrar där inne nu. Kanske är det vanligt andra gången - att man tänker mycket på syskonet och hur det skulle påverkas?'

    Usch, vill inte dra ner fredagsstämningen, men det har varit ett eländigt dygn på detta tema.

  • start september

    Och att mäta huvudmått på UL när de är fixerade är nästan omöjligt sade BM, så det bortser jag från.

    Och könet är fortsatt en överraskning förresten!

  • start september

    Tack PB! Denna väntan gör märkliga saker psykiskt med en. Det finns inga garantier i livet och egentligen inga rätt eller fel, det är min filosofi.

    Och jag är normalt oförskämt bortskämd med att inte ligga och noja vid 5 30 på mornarna över det jag inte kan påverka, att jag gör det just nu är kanske inte så konstigt.

  • start september

    Bra jobbat med att ge dig ut PB! Håller Truls jämna steg med dig nu?

    Och bra rutet i granntråden, både i förrgår och igår.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!