Inlägg från: start september |Visa alla inlägg
  • start september

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Vill nog också ha en kappa eller så till lilla tjejen som älskar klänningar. Annars har jag resten klart tror jag så det kan bli nöjesshopping senare.

    Izzie, fy för foglossning. jag har tack och lov klarat mig bra båda gångerna. Men kudde mellan knäna är skönt.
    Pompdelux var jättefint, tack för tipset! Kul med klänningar som inte bara var rosa och fina kombinationer. Ska minsann handla lite.

  • start september

    Muggles, kolla sköldkörtelvärdet kanske? Jag var och är varm som gravid, minns inte hur det var efteråt. Och nu är det ju fortfarande inte efteråt dårå.

    Smörgåstårta - har du kollat om Ica Maxi gör där du bor? Har för mig att det var lite billigare än så här nämligen och här gör de supergoda saker.

  • start september

    Det är dessutom svårt att bli gravid och behålla graviditeter när det är knas. Håller med, så enkelt men ändå görs det inte.

  • start september

    Har dessvärre ingen erfarenhet av åksjuka barn själv, men frisk luft brukar väl hjälpa lite.

    Rapporterar in, det är märkligt det här med över tiden. Allt gott humör är borta, jag är gnällig, ego och nojig. Kontinuerliga sockerkickar för att känna barnet sparka. Sover ok, men har svårt att finns ro på dagarna att sova, blir mest  slösurfning om jag är hemma. Försöker planera in kul saker varje dag, men orkar lagom mycket såklart. Bara BF+3 idag så det kan bli mycket mer. Middagsplanering inför helgen och lite fundering på bröllopsdagspresent till make kanske. Går jag till 42+0 kanske vi hinner fira den också. Suck.

  • start september

    Japp, har också kollat månkalendern Du är så välkommen ut!

    Ananas varje dag, knäppar rätt ofta (men med mitt roliga humör förstår jag om maken tvekar, bits ju nästan). Fotmassage har jag testat, men vaden ska det bli nu. Sist vet jag att jag kollade upp en akupunktör, men hon hade semester. Det är kanske läge igen.

    Sist drog det igång samma dag jag hade tid för överburenhetskoll, dvs BF +11 och sen ute BF+12. Nu ligger ju kollen på BF+7 vilket ju är på måndag! Så kanske...

    En helg full med knäppar så kanske det kan lösa sig. 11 september känns som ett lite tråkigt datum kanske att födas på.

  • start september

    Och tack för sympati! Guld värt! Tanken om tillbakabildning finns där också, men det lär jag inte märka på vågen då jag intar kolhydrater och annat sött kontinuerligt för att ladda men mest för att känna rörelser.

  • start september
    fru AM skrev 2011-09-08 10:28:49 följande:
    Alltså: tanken om tillbakabildning kom efter att jag läst något om det i en "vänta-barn-bok" - men det gäller ju betydligt yngre foster - snarare embryon. Så det var ju en helt orealistisk tanke hos mig
    Jo, jag vet rent logiskt, men hjärnan är lustig. Dock kan ju tillväxten avta rejält eller gå på fel håll.
Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!