Inlägg från: start september |Visa alla inlägg
  • start september

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Hattis, kolla inlägg från den 25 augusti, där skrev Muggles om  en i stl XS.

    Jag har bestämt mig för stl M och hittade en nedsatt på http://www.mylittlestar.se/belly-bandit/bellybandit-original/original-nude/178. Det finns vita under fyndhörnan för 495 kr om man drar lite större stl. 

    Jag börjar med den, sen kanske jag syr in den lite, ska tydligen funka, alt köper en billigare på Lindex.

  • start september

    Ah, shopping från MS uppskrivet på listan.

    Liten, vi har ho från Intra, det var den med största hoar till bäst pris som klarade sig på ett mindre underskåp, har man bättre mått än vi finns det mer alternativ. Tänk också på att höjden på blandaren påverkar också hur lätt det är att diska plåtar.

    Fru E, har du funderat mer på doktor LM i Helsingborg? Kanske kan han svara på sådant som spottings när man har blodförtunnande? Jag vet att jag frågade i den tråden (svenska utredningstråden, inte utlandsutredning) om det var större risk att få spottings när man hade Fragmin men ingen hade haft det, någon hade hört det nämnas teoretiskt. Önskar dig/er så att det ska fungera nu. Kram!

    Lapinette, önskar så jag kunde trolla bort köerna. Hoppas så på bättre besked i oktober.

  • start september

    Har genmfört första turen med syskonvagn och hämtat. Vaken och delvis lite arg lilla och lite bekymrad stora men annars bra...Jag orkade de 35 kg bra i uppförsbackarna. skönt. Jag är mycket piggare i kroppen nu jämfört med sist.

    Blodpudding till middag och sen - rödvin och gorgonzola! Som jag längtat!

  • start september

    Ikapp! Och massor att säga, fast nu vaknar hon nog. Börjar med ego: Här är det också pruttigt och ont ibland och dessutom var hon så täppt inatt att hon inte kunde amma. 7 dagar är för litet för förkylning tycker jag. Stora gick ju knappt ner något men denna har nog varit ner på -10% och vänt, jag som tycker jag har massor med mjölk och att hon äter bättre, färre gånger men mer åt gången. Suck. BVC-sköterskan och maken lyckades båda oroa mig så nu har jag amningsläger här på dagarna, ny vägning på fredag. Igår datorlöst, idag ska jag rigga så jag kan surfa.

    Vad roligt att ni verkar ha blivit så lyckad träff! Häftigt med så många som rest långt också.

    Snartis, vi kör både Semper, Minifom och magmassage och hoppas det hjälper. Och rapa noga. Vad som hjälpte igår var att ligga lite på mage, hon jobbar med hela lilla kroppen då och en massa gas kom ut. Stackars dig med såret, låter jättekämpigt.

    Hattis - hur funkar det för er? Infektion lät ju inte kul.

    Izzie, stor kram. Dumma läkaren. Hur känns det idag? Det är hemskt att gå och leta tecken. Det är ju bara ett par veckor sedan jag var i lite liknande sits. Vet inte om hinnsvepningarna hjälpte, men kanske. Färdknäppar på det och mycket ananas ( det bor en eländes en kvar i kylen, jag är inte sugen alls nu).

    Mer kommer, nu vaknar hon och jag måste läsa om paddan först...

  • start september

    Tack för sympati om det här med amning och viktuppgång. Man är lite känslig just nu också kan man väl säga.
    Jo, det bör ha vänt, efter fyra dagar var det ner 5% och efter sju dagar bara 20g upp från fyradagarsvikten så troligen var hon som  lägst i helgen. Amningslägret går sådär, hon har sovit nästan hela dagen, efter drygt 2 h vaken imorse. Det är väl förkylningen också, jag väcker så att hon äter en del men ett piggare barn hade nog passat bättre på detta läger. Ja, ja hon är inte pytteliten från början och hon har ingen feber så det ska nog gå.

    Trädgård förresten, åh vad mycket inspration jag fick. Vi ska bygga ut och dränera så en hel del av det som finns kommer behöva göras om. Jag har därför mest haft lite krukor och så och vi har tagit ner en del träd och beskurit, men inte nyanlagt direkt. Men sen ska det blir och jag har börjar samla idébilder inför att vi ska ta hjälp av en trädgårdsarkitekt också för att komma rätt. Det är inte lätt när man i stort ska börja om men det blir nog himla bra.
    Kan du något om häckar PB? Det blir nog det första större som görs, en häck mot närmaste granne. Avenbok lutar vi åt och uppvuxna plantor trots priset, men det är jättesvårt att välja.

  • start september

    Och trots och tålamod - jag känner med dig Liten.

    Vår gansak otrotsiga tjej har sedan lillasyster kom hem blivit skogstokig. Hon ska bestämma allt, särskilt om andra "bara pappa ska sitta i soffan med mig, mamma får sitta där borta" och om vi säger att vi bestämmer själva rasar allt. Maken tar nästan 100% eftersom jag har en vaken liten sugkopp med magont kvällstid och hon vaktar honom svartsjukt och om han har lillasyster säger hon oftast Pappa, ge bebisen till mamma. Att jag ska få bada henne eller läsa en bok går liksom bort. Lillasyster är hon jättefin med dock.  

    Det landar väl. På dagis är hon glad i alla fall.

    Och Snartis, lägga två barn, vete sjutton alltså. Ett misslyckat försök förra veckan, hon ville att lillasyster skulle följa med. Sen när lillasyster gjorde ljud ville hon skicka ut henne, och när maken kom  för att hämta genomfrev hon att han skulle lägga istället. Jag är glad och tacksam för att maken är hemma alla kvällar ett par veckor till...

  • start september

    Tack Nenne, och strålande bra med VUL.et. Jag tror mycket på sådanas lugnande verkan.

    Har du använt Idomin på Pricken? Innehåller jordnötsolja nämligen och tål han det är han kanske inte jätteallergisk, men man ska väl ändå vara försiktig.

  • start september

    Tjoho för alla glada fredagsnyheter! Middagar, köplatser, promenader och annat.

    Grattis Izzie! Men usch att  det skulle bli så igen. Vill gärna höra mer om och när du orkar. Hur funkar det nu?

    Hattis, det är mysigt med de små som sover på en om än ej sömngivande.

    Modigt att ta tag i jobbsituationen Ore, hoppas så det kan bli bättre.

    Och vad roligt med resultat av slitet Tinga! Mycket bra jobbat!

    Och PB - vad roligt med en ny dörr som öppnar sig!

    Hoppas det gått bra för AM idag.

    Här är fredagen också bra, vid dagens vägning hade lilla gått upp till födelsevikt. Trots förkyld näsa. Åh så skönt, att man kan bli så nojig för så lite.


    Och om slutet forum. Jag som väl är den sista anonyma tycker inte att jag har rätt att yttra mig om slutet forum, jag kan mycker väl förstå er även om jag personligen kommer sakna er. Tråden är viktig för mig och har varit en trygg plats under fem år, men jag har ju ändå inte valt att släppa på anonymiteten.  Att låta mig vara med anonymt kan väl ändå inte funka   Blir det så så har jag ju själv valt min sits.


     

  • start september

    Kort om slutet forum men bara vara en avatar: För mig självklart ego välkommet, men är det ok med alla andra? Annars är det orättvist.

    Koko, jag vet att du skrev avsändaradress, men jag bevarade den inte. Sa inne var jag på att vara anonym. Det var väl pre-FB tiden i livet förstas... Och tack åter för salvan, den var guld värd!

    BS och PB, hänger så gärna här. Och kanske även i granntråden ocm jag mäktar med.

    Oupsie, svarar senare på din befogade fråga...

    Sa länge - två barn är mysigt, men oj vad känslor i stora och vilken simultankapaciter som krävs! BVC-tantens hembesök var dock  superbra, vettiga diskussioner med handfasta tips om stora.

    Och Belly Bandit är en himla bra grej faktiskt. Dock inte efter en brakfredagsmiddag.

    fb

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!