• Jane

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    GuteCarra skrev 2012-03-30 08:28:52 följande:

    Inget svar från MyLove än om min beställning, har gått ett dygn sen jag mailade mitt ordernr och frågade hur de gick :(


    Är det nån som väntar på sin beställning därifrån som fått svar?


    Kan de va så att dom bara svarar er som inte gjort någon beställning?


    Jag brukar få svar ungefär 2-3 dagar efter i bästa fall dagen efter. De har säkert fullt upp och kan inte svara alla som vill kolla hur det går, utan tar bara emot de som lägger en beställning. Vart fick du ordernummer ifrån förresten? eller menar du nummret man får på paypal-kvittot om att klänningen är betalad? Jag beställde genom email och fick ingen kod alls (förutom det på kvittot).


  • Jane
    28juli2012 skrev 2012-03-30 08:50:51 följande:
    jag fick svar idag från mylove, min klänning är skickad och fick ett sändningsnr =)
    Vad roligt! Grattis! så om jag räknar rätt så tog det 23 dagar (3 veckor och 2 dagar) tills din blev färdigsydd och skickad. Jag beställde 15 mars så då har jag ungefär 1 vecka och 2 dagar kvar tills min är färdig :D
  • Jane
    GuteCarra skrev 2012-03-30 09:05:33 följande:
    Jag beställde 7mars så då kan jag alltså också börja hoppas snart :)
    Förlåt skrev till fel person i inlägget över :), men om hennes är klar nu så har du bara några dagar kvar enligt mina beräkningar i det tidigare inlägget. :) Det är väl kul!
  • Jane
    daniiel: Jag tänkte beställa underkjolen du tipsade mig om på din blogg för ett tag sen. Jag hade tänkt beställa den från MyLove så jag får allt samtidigt och i ett paket. Men deras sida är ju nere så jag vet inte vad de brukar ta för en underkjol, vet du det?
  • Jane
    unSeri skrev 2012-03-31 15:50:07 följande:
    Aha förstora bilder. Får dessutom bara in ett per inlägg så sorry för flera inlägg på rad.


    Jag tycker tyvärr inte att den blev riktigt fin. Den ser väldigt plastig utpå din bild, men på bilden från deras hemsida ser den matt ut. Så jag tycker inte de har fått med "känslan" som finns i ursprungsbilden. Håller med om att det inte skulle vara organza runtom...nu ser det lite galet ut med satinbiten som kommer fram. Jag förstår mig heller inte på dem varför de tog bort släpet? Klänningen hade säkert sett bättre ut med släp. De röda/svarta broderierna var väl en medveten ändring?
    Så vad tänker du göra nu?
  • Jane
    Just Me skrev 2012-04-01 13:57:27 följande:
    Okej, jag är ledsen men jag måste göra en efterlysning. Jag har sökt o sökt i tråden men hittar inte

    Vem av er har satt upp ett foto rätt nyligen, där du provar en klänning. Klänningen är i sjöjungfrumodell, i livet var det nå bling bling. Ärmlös har jag för mig. Kjolen var i nå organza/tyll aktigt tyg.... (är inte så bra på tyger). Har för mig att överdelen av klänningen var täckt av spets.

    Någon? Eller någon som vet vilket inlägg/skribent ja menar??
    Du & Jag 23/3-2013

    Menar du min klänning? :)


     


     


  • Jane

    Jag mailade MyLove igår eftermiddag och frågade hur det går med min klänning då det har gått 21 dagar sedan jag beställde. Enligt dem ska det ju ta 20 dagar för att sy och 5-7 dagar för frakt.
    De svarade imorse och skrev:
    ok  do not worry , we will still make your dress now , we will send your dressASAP


    when we send your dress for you 
    we will give you the tracking number 
    thank you
    ----
    Så vad menar de med "we will still make your dress now"??? Har de inte börjat alls, eller har de börjat men behöver några dagar till? Jag har bara lust att skicka en engelskalärare dit som kan lära dem lite engelska......
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!