• Jane

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    daniiel skrev 2011-11-03 16:52:06 följande:
    Jag beställde min underkjol med ringar från DHgate och den har också såna "mjuka" ringar. De är i plast och jag tycker de är böjbara och blir inte sådär som du beskrev, att klänningen står ut på ena sidan om någon kramas.
    Ja vad bra, jo jag tycker det ser så ruggigt fult ut. Men det är ju svårt och veta vilket företag som har hårda ringar och vilket företag som har mjukare böjbara. Men jag får väl mejla och kolla med dem. DhGate kan jag nog inte tänka mig att handla ifrån faktiskt, för det första så förstår jag mig fortfarande inte på hur sidan fungerar Glad, och för det andra så skulle jag helst beställa underkjol och bolero från samma företag klänningen ska komma ifrån, alltså Mylove-Bridal. Tack för tipset ändå!
  • Jane

    hej allihoppa, jag vet inte fick ungefär ett "AHA-moment".  Glad Allting börjar ta plats och planerna inför bröllopet blir bättre och bättre och jag vet nu exakt vad jag ska göra med klänningen och accessoarerna. Allt börjar falla på plats och utforma sig väldigt fint. Jag längtar sååå till den stora dagen (4/8-2012).

    Jag vill bara säga att just denna tråd alltid är så glad och hjälpsam, och det hjälper mig oerhört. Väldigt kul att man får träffa andra och diskutera med dom som är eller har varit i samma sits.  Ni är så smarta och har så bra tips! Inte ens den bästa vännen hade stått ut med att hjälpa mig med min brudklänning så mycket som ni har gjort. Man hade fått skäll om man frågar 50 frågor om samma klänning. Jag uppskattar det därför jättemycket och vill bara säga att: NI ÄR BÄST!! en stor kram till alla glada-hjälpsamma-snälla tjejer här i tråden, det hade varit svårare utan er! {#emotions_dlg.flower} Nalle


  • Jane
    pulmonate skrev 2011-11-06 10:37:04 följande:
     
    Vad ska man ha för någon? Tittar man på dom med hoops så är det ju även hoops upptill, som på en vanlig A-line klänning. Men det kan ju inte funka. Jag undrar hur dom tänker här! Det måste ju vara smalt vid höfterna iaf. 
    Har ni några råd?? Och brukar man behöva betala extra för detta? Jag tyckte redan att jag hade betalat fler än de flesta här för sina klänningar. Det blev 368 inkl. frakt. Egentligen tycker jag det redan borde vara  inräknat men samtidigt vill man inte klaga så att de gör ett dåligt jobb på klänningen..
     
    Klänningen ser ju snäv ut vid höfterna så jag tror att en "sjöjungfru-underkjol" blir bättre....men samtidigt har du ju släp på klänningen så det kanske blir konstigt :S
    Men vad jag vet så brukar man alltid få betala extra för underkjolen, speciellt om den inte är ditsydd.
  • Jane
    Minuz skrev 2011-11-07 03:56:40 följande:

    Trevlig säljare är hon iaf.


    Hon har redan påbörjat ändringarna. men hur det blir med hjärtat vet jag inte..... en av Orginalklänningarna har den överdelen, men jag ville ju ha rakt. Ska jag ändå ha med hjärtformat bröst? Det är ju inte så lätt att ändra på om man inte syr om hela överdelen va? Eller kan man sy in en bit vid urringningen? Kanske sätta en lila kant runt? Förstår ni hur jag menar?


    Klänningen ser faktiskt inte så bra ut, just nere i kjolen ser det ut som att understa lagret är plast och det över som bildar släpet är ihopslafsat med en blomma där fram, det ser inte välgjort ut.

    Angående att du inte vill ha det hjärtformat, jag då kan du ju säga till dem att göra den rak med hjälp av liten lila kant, hade blivitsnyggt.
  • Jane
    Hellahell skrev 2011-11-08 15:29:44 följande:

    Hej! Jag har precis hittat till BT och precis hittat till denna sköna tråd så jag tar mig firheten att hoppa in :)


    Har en dröm om en klänning som jag hittade på brudmix.se för ett rätt så längesen. Nu ser jag att siten är stängd? Vet någon av er var klänningen kommer ifrån? Eller är det så "enkelt" att man kan skicka bilden till något av företagen som syr upp klänningar och få en likadan? Tack tack!



     


    Den är väldigt vacker och elegant! Wow! Hade jag haft en bra kropp hade jag valt en sådan klänning.

    Ja du kan skicka bilden till vissa företag, t.ex. Milly Bridal eller Landy Bridal och be dem om ett pris på vad det skulle kosta om de syr upp den.
  • Jane

    Hej tjejer, jag har en fråga.

    Jag har ju hittat min drömklänning och har skjutit fram beställningen och säger "äsch jag hinner, tar det längre fram", Men jag får också lite smått panik om jag kommer hinna få hit den och om den kommer se bra ut, eller måste skickas tillbaka och sys om eller ändras.

    För det första så är vårt bröllop den 4/8-2012, eftersom det är utomlands så måste klänningen vara hos mig minst en månad innan bröllopsdatumet. Jag hade tänkt beställa hem klänningen från Mylove-Bridal och beställa den i januari.
    Hur lång leveranstid har de? Brukar de bli försenade eller skicka något som måste ändras?
    Kommer jag hinna få hem den om jag beställer i januari`?


  • Jane
    FelizLane skrev 2011-11-23 10:12:22 följande:
    Någon av er som har beställt skor från dreamBride? Man kan tydligen ändra färg, klack och bredd på skon.. Tycker det verkar intressant..
    hmm, har adrig hört om det, men det låter intressant, har du webbsidan?
  • Jane

    Nån som vet om Landy Bridals herrkostymer är bra i kvalitén? Någon som har beställt och har bra erfarenheter?
    Eler finns det någon annan sida med kostymer ni kan tipsa om?


  • Jane
    Italia08 skrev 2011-11-25 13:59:15 följande:
    Befinner mig just nu i startgroparna för att beställa en klänning från Milly, men börjar som många andra inför en beställning att bli nervös. Därför undrar jag några saker och hoppas att någon kan hjälpa mig.

    Hur sjutton formulerar man sig i det första mejlet? Ska skicka en egen variant på klänning, ett ihopklipp av några olika. Räcker det att skicka en bild med förklaringar och sedan ställa sina frågor i mejlet och be om en offert? Eller ska man ha med något annat också?

    Hur många mått har ni skickat in? Bara dem som står (bust, waist, hip och hollow to hem), eller några fler?

    Är det någon annan som har fått ett vääääldigt kort "hollow to hem-mått", som jag, typ 141 cm med skor? Borde man lägga på någon centimeter på alla mått man har för att vara säker på att inte få en för liten klänning?

    Och vad har ni andra använt som hälsningsfras, varken "Hello" eller "Dear Milly bridal" passar väl, eller?

    /En lite stirrig blivande brud med hjärnsläpp Skrikandes
    Håller med Godis man måste fjäska för att dom ska göra sakerna korrekt och bra.
    jag skrev typ:

    Hi Milly bridal!

    I am a girl from sweden and i am getting married date: xx xx xx.
    I have heard so much good things about you, therefore would i like to order a dress from you.
    Here is the picture of the dress:.......
    Is it possible that you can make it with a built-in bra?
    How much would this dress cost and how long will it take to receive it?

    Best regards
    Jane
     
    Sedan väntar man på svar från dem, är du nöjd med svaret kan du skicka dina mått.
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!