• daniiel

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    okajsa skrev 2013-01-15 20:28:57 följande:
    Hej!

    Är ny här men har beställt en klänning från Milly i söndags. Någon som vet vad som händer nu? Kommer jag höra nåt från dem eller kommer det bara dimpa ner en känning om någon månad?

    Är också lite nervös och förväntansfull eftersom jag tittat på klänningen i över ett år och tycler fortfarande den är lika fin.
    Hej och välkommen :)

    Vad roligt och spännande. Vilken klänning är det du har beställt? Och ja, mest troligt så kommer det bara dimpa ner en klänning om någon månad :) Man brukar få veta när dom skickat den, men fram till dess är det i regel rätt tyst. Du kan ju mejla om typ två veckor och kolla hur det går om du vill :)
  • daniiel
    PimPim83 skrev 2013-01-16 08:54:13 följande:
    Tack för hjälpen att hojta till Daniiel! Flört

    Nu fick jag svar från Landy att de vill ha min paypal-emailadress för att kunna skicka en invoice. Tyvärr verkar hon ha missuppfattat mig och tror att jag redan har gjort en beställning på en klänning istället för att jag vill göra en, så jag fick maila tillbaka och förtydliga. Nu ska jag bara skaffa ett paypal-konto eller fråga sambon om vi kan göra betalningen från hans konto.
    Haha ptja, något må jag ju kunna göra för att hjälpa tänkte jag ;)

    Okej, men då bör det ju lösa sig så du får betala via paypal ändå, vad skönt :) Jag tycker paypal är jättebra!
  • daniiel
    ardnaxela skrev 2013-01-16 10:42:21 följande:
    Vi sitter och vätar på svar om det just nu ;) Vi hade hoppats på slutet på maj men dt verkar som att lokalen vi vill ha är upptagen då så då får vi tänka om :) (Vi ska ha den lokalen så vi får tänka om angående datum) 
    Oh, då brinner det kanske lite i knutarna då :) Har du varit i någon butik och prövat klänningar?
  • daniiel
    April2013 skrev 2013-01-16 10:34:57 följande:
    Hej allihop!
    Funderar på att beställa en klänning från DressilyMe.
    www.dressilyme.com/wedding-apparel/elegant-ex...
    Någon som prövat deras tyg "Taffeta"?
    Någon som beställt något fint (sjal/jacka) att ha över klänningen i kyrkan från DressilyMe?
    Tacksam för alla tips... 
    Hej :) Vilken fin klänning!

    Det är dock inte så många, mig veterligen, här som beställt från den sidan. Den verkar vara lite mer populär utanför Sverige. Du kan kika på amerikanska forum tex, men har så vitt jag vet rätt nöjda kunder.

    Taffeta, eller taft som det heter på svenska, är ett ganska glansigt och lite prassligt, som frasigt, tyg. Jag skulle tippa på att deras taft är ungefär som alla andras :) Den enda reservationen jag personligen skulle ha angående det, precis som glansig organza eller väldigt glansigt satin, är att det kan se lite "plastigt" ut på bilder. I verkligheten brukar det dock vara jättefint :)
  • daniiel
    PimPim83 skrev 2013-01-16 12:48:38 följande:
    Ja det verkar ha löst sig nu. Jag har mejlat med "Ella" på Landy och hon ska ha skickat en invoice till mitt paypal-konto som jag skapade idag. Glad  Jag får ta tag i det senare för just nu har jag en sovande 2-åring i famnen så jag känner mig något begränsad. Flört
    Ja, men dåså :) Vad är det nu för klänning du ska beställa? Och ja, du gör helt rätt i att avvakta lite med beställningen då ;) Åh, tänk om jag fick ha min dotter i famnen.. hon är nämligen instängd på sitt rum och leker med skylten "Stör ej!" hängd på dörren :P haha
  • daniiel
    130810 skrev 2013-01-16 12:54:48 följande:
    Hade fått svar inatt att det inte var några problem att ändra så att det blev knappar upptill på min klänning, snabb service Glad 

    Längtar så efter att se den, hur lång tid tog det för er som beställt från Dino innan ni fick er klänning?
    Vad bra att dom svarade så snabbt och att det gick bra :) Kommer nog bli väldigt fint på din klänning tror jag. När jag beställde mina, så kom den första efter lite drygt 5 veckor och den andra efter närmare 4 veckor. Med Dino brukar man inte behöva vänta just någe längre än kring en månad :)
  • daniiel
    April2013 skrev 2013-01-16 12:54:49 följande:
    Ja, jag har kollat amerikanska forum, och alla verkar supernöjda. Annars brukar det ju oftast vara en handfull som är riktigt missnöjda oxå...

    Ang taften har jag prövat klänningar i sverige för runt 4000 kr i taft och tyckt de varit snygga. Visst borde det vara ungefär samma tygkvalitet i kinaklänningarna? eller vad tror ni? Känns som en viktig fråga för mig då tyget är en sån viktig del av den klänningen som jag valt... 
    Precis, det brukar oftast vara ett par som är missnöjda också, men det låter ju bra då :) Ska bli spännande att få höra om, och se, resultatet sedan ;)

    Ja, det bör vara ganska exakt samma kvalitet på tyget om du beställer en klänning. En klänning i Sverige för 4000kr är med största sannolikhet i polyestertaft och det är kinaklänningen också :) Jag tror du kan vara rätt säker på att tygkvalitén är bra :)
  • daniiel
    PimPim83 skrev 2013-01-16 13:05:35 följande:
    Det är den här klänningen, fast utan blomman i midjan och med snörning istället för dragkedja i ryggen. Den räknas som en brudtärneklänning så den kostar "bara" 179 dollar. Helt ok pris för att vara Landy tycker jag! Flört
    Väldigt vacker klänning! Och ja, det var ett bra pris :) Hoppas du blir nöjd med den :)
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!