• Chicita

    BT-Veteraner

    Känner att jag saknar nånstans att bara snacka om allt mellan himmel och jord med alla trevliga människor som varit här länge. Och som alltså redan är gifta...
    Inte om något speciellt ämne utan bara prata.
    Ett ställe att umgås, att kanske ta en cyberfika, bestämma träff eller bara "vara".
    En plats att prata om jobb, hundar, gymmet, bil, hus och hem osv...

    Jag har sett att det finns trådar där det pratas om barn och familj.
    Men när man inte har barn så känns det inte som rätt ställe att hänga. Även om man säkert skulle vara välkommen. Jag vill inte förbjuda barnprat här, men det är alltså inte så att man "måste" ha barn för att få vara med och prata.

    Skulle gärna se att vi undviker bröllopsämnen så det här inte blir en "fråga dom gifta-tråden".
     

  • Svar på tråden BT-Veteraner
  • daniiel

    Haha ja, det är väl inte ofta man skriver att det är bra och skönt med huvudvärk, men jag förstår vad du menar :) Jag har visserligen aldrig haft migrän själv, men både maken och min syster har det ibland, så jag vet ju hur dom brukar må då. Det verkar onekligen inte roligt alls.

    Ja, så kan det mkt väl vara. Sedan är väl Bröllopstorget och Familjeliv i samma regi? Där har jag förstått det som att lektrådarna är ganska populära, så dom kanske trodde att det skulle bli lika här. Precis som med den där "Fråga vad du vill"-kategorin. Även den är ganska poppis på Familjeliv verkar det som.


  • Chicita

    Jag har aldrig varit på familjeliv så jag har ingen aning om hur det är där.
    Men jag har hört att det är mycket tjafs och påhopp. Och så illa är det ju inte här (som jag upplever det i alla fall Glad )

  • daniiel

    Jag är medlem där, men är i princip aldrig inne där. Var inne för ett par veckor sedan för att prata om det med rullstolen till dottern. Det var då jag uppmärksammade det om trådarna där. Men ja, det är en hemsk sida tycker jag. Otrevlig stämning. Hårda och elaka ord kastas runt. Vuxna människor... Huvva!


  • Chicita

    Ja folk måste ju få ha avvikande åsikter. Visst kan man diskutera i sak, men efter ett tag är det lätt att falla i samma gropar som alla andra för det är ju alltid en enklare utväg att sänka sig till andras nivå - än att dra upp dom till ens egen. 
    Även när man vet att det är fel...
    Till slut så känner man sig ju så påhoppad att man bara måste få försvara sig liksom och då är det kört...

    Jag känner igen det mönstret från "min" sida (tyvärr)  

  • Chicita

    Usch vad jag är godissugen i dag Obestämd
    Ni vet, sådär så man går och kollar i skåpen om det inte finns något som man i alla fall skulle kunna "tillverka" för att få något gott.

    Men jag ska försöka låta bli, måste sysselsätta mig med något annat istället. 

  • lordoz
    Chicita skrev 2012-11-27 20:00:36 följande:
    Usch vad jag är godissugen i dag Obestämd
    Ni vet, sådär så man går och kollar i skåpen om det inte finns något som man i alla fall skulle kunna "tillverka" för att få något gott.

    Men jag ska försöka låta bli, måste sysselsätta mig med något annat istället. 
    Vatten med citron i sägs fungera...

    Lycka till!
  • Chicita
    lordoz skrev 2012-11-27 20:44:48 följande:
    Vatten med citron i sägs fungera...

    Lycka till!
    Det blev en promenad med hunden och nu tar vi en kopp kaffe för att värma oss lite Glad
    Tack
  • Nikkita

    Känns som att det är jätte länge sen jag var här inne nu... Försöker läsa ikapp nu ;)


    Har haft fullt upp med huset. Men det mesta är fixat så det är skönt. Har köpt ny tvättmaskin som ska installeras i veckan, larmet är inkopplat, har fått nya element i uterummet, hängt upp alla lampor, slängt en massa skit på tippen, mm.


    Nu har vi bara små saker kvar & kan slappna av lite iaf :)


     


    daniiel: Jobbigt att inte få sova. Hoppas att du fick en tidig kväll där efter.


     


    chicita: Ush & fy för migrän. Hade det själv ett tag då jag var som sämst i min sjukdom. Men inte haft några anfall på över 5 år... Förra fredagen fick jag dock det igen. Hade ont i huvudet under dagen & efter jobb kom det pang bom. Klarade inte av minsta ljus & ljud från tvn, fick springa till toan & spy för jag blev så illamående. sedan var det bara att lägga sig i ett mörkt sovrum & försöka sova...


     


    Har tränat lite på vårt hemma gym idag. Intervall träning i 1 timme på löpband. Körde lite bänkpress & andra övningar med stång. Har gett mig f'n på att jag ska komma i form till januari, eller ev. om jag hinner bli fit for fight innan jul :p men det är väl önsketänkande... Haha!


     


    Ha nu en bra kväll allihop!!!


     

  • Chicita

    Ja hus tar tid Nikkita Glad
    Men man jobbar ju för sin egen skull så det är rätt uppfriskande trots allt Skrattande

    Hoppas bara att din migrän inte är tillbaka för att stanna nu då (alltså menar återkommande anfall). Migrän är något jag inte skulle önska min värsta fiende, det liksom suger all glädje ur en på något sätt.
    Typ tortyr, men man kan inte erkänna något för att få det att sluta liksom Obestämd 

  • daniiel

    Ja, nu har jag börjat somna samtidigt som dottern om kvällarna, där vid kl.19 :P Jag är hur trött som helst ändå, känner mig som en "zombie" hela dagarna. Idag ska jag följa med dottern och vara med henne på skolan hela dagen, ska bli spännande och kul att se vad dom gör riktigt :) Maken har åkt tvärs över landet på kurs och kommer hem om ett par dagar.. känns sisådär. Vi är inte vana att vara ifrån varandra haha

    Jag hittade en liten kofta/bolero på Lindex till julfesten, lite för dyr, men jag fick den av mormor :) Däremot så kom klänningen från ASOS igår.. och.. den är stor som ett tält. Vad gör jag för fel? Jag mätar mig som man ska enligt deras måttabell och den här klänningen ska enligt måtten på deras tabell vara ca 10cm mindre i midjan än vad mitt midjemått är, men i verkligheten är den ca 15cm för står. Samma sak över bysten. Jag beställer alltså en storlek som enligt måtten ska vara för liten, men när jag får hem den är den alldeles för stor.

    Nu blir det jeans, linne och boleron.. så maken vill inte ha sin kostym, så det blir jeans och skjorta för han också. Känns ju inte sådär jättekul, men.. har inte råd att missa på en klänning till. Ska gå en sväng på stan och se om jag hittar något jag kan pröva, men allt är för dyrt.

    Nikkita - Vad roligt att ni hunnit med så mkt på huset! Skönt när det går framåt tycker jag och jag skulle tycka att det var skönt att haft det gjort före jul :) Då är det så mkt annat man ska hinna med.


Svar på tråden BT-Veteraner