Hej alihopa! Var länge sen jag skrev här nu men hade fullt up inför bröllopet och sen åkte vi ju till Thailand på smekmånaad 1,5 dygn efter bröllopet och de gick i ett konstant ska jag säga. Nu har vi hunnit vara hemma 1,5 dygn och jag har allt kikat i tråden här även på resan men hade inga bilder på telefonen. Men de har varit jättekul att läsa om era bröllopsdagar och se alla fina bilder.
En vän till mig tog 3400 kort med min systemkamera + en annan vän tog ytterligare 1000 kort, sen tog jag 1400 kort i Thailand så jag har lite att gå igenom om man säger så...! Har inte hunnit gå igenom alla kort men här kommer iaf några.
ÄNNU MER bilder från våran dag + på tårtan som ja gjorde själv och som tog 33 timmar att göra finns att se i min blogg, direktlänk: millistartorochannat.blogspot.se/2014/06/varan-brollopstarta-som-tog-33h-att.html
![](https://www.brollopstorget.se/uimg/gallery/anonymous/162941/phpawb8dd.jpg)
Finns mer info om bröllopet i bloggen :)
![](https://www.brollopstorget.se/uimg/gallery/anonymous/162942/phpdzxgng.jpg)
![](https://www.brollopstorget.se/uimg/gallery/anonymous/162943/phpiffauh.jpg)
![](https://www.brollopstorget.se/uimg/gallery/anonymous/162944/phpws4ujh.jpg)
Finns även mer info om tårtan jag gjorde själv i bloggen. De som syns lite dåligt här är att de är ett ljusnät runt om bordet, bakom duken, plus att de även är ljus i tornet upp till slottet. Den var verkligen fin i mörkret, ja på dagen också men de blev helt magiskt när de lös upp i mörkret =)
![](https://www.brollopstorget.se/uimg/gallery/anonymous/162945/phpxxh5oa.jpg)
För de som inte är så insatta i tårtor så måste jag ju nämna att jag gjort även buketterna i sugarpaste så om man bortser från ståltråden så är den alltså ätbar. Bara de 2 buketterna tog 14 timmar att göra och var ett jäkla pyssel att få ihop :)
Den bestod utav både vaniljbotten och browniebotten med nötter (varannat lager i varje tårta), citronmousse + jordgubbsmousse, spacklad med smultronsmörkräm. Räckte till alla 100 gäster och blev lite över :)