• selda

    *pinsamt* jag luktar....

    hjälp! jag luktar i underlivet.. nån mer med samma problem? jag har just träffat en kille och vi har bra sex, men han har sagt att det luktar.. =/
    några fina råd skulle sitta på sin plats :)
    Thanks!

  • Svar på tråden *pinsamt* jag luktar....
  • Mastermind

    Tänkte bara göra en snabbt inlägg i den här luktdiskussionen: Personligen så tycker jag bara att dom naturliga kroppslukterna är upphetsande, och när jag återkallar min sambos "sn0pplukt" i minnet så bli jag bara k*t. Är jag ensam om det? Han är inte omskuren, om det spelar någon roll.

    Och det här med rakningen: För mig får folk raka hur mycket/lite dom vill, men när det gäller mig själv och den jag har sex med så föredrar jag helrakat eller ansat. Det är faktiskt inte kul med sträva hårstrån som ibland kommer in i munnen.. Det är mycket lättare och bekvämare med orals*x för båda parterna ifall det inte finns en stor buske ivägen.

  • Pöjk

    Casiopeja:

    Lite perspektiv tack! Ni pratar om kirugiskt ingrepp i könsorganen, som inte har något medicinskt värde... Tänker er upprördheten om samma diskussion hade gällt blygdläppar.

    Av med könshåret tjejer, tro oss killar som ofta har näsa och mun där nere...

  • anne på grönkulla

    Pöjk, jag förstår din grundtanke och kan hålla med dig.
    Skillnaden är väl dock att jag har hört talas om tjejer som rakar av sig könshåret "för att killen vill det" utan att själva få ut något av det (mer än, i värsta fall, fler svampinfektioner och kliande utväxt). Medan jag aldrig har hört talas om en kille som ens kommer på tanken att omskära sig "för att tjejen vill det".

  • anne på grönkulla

    PS jag tror inte heller att någon här förespråkat omskärelse. Däremot har vi diskuterat det (då ett antal män är det sen ofta mycket tidig ålder). Själv skulle jag inte ifrågasätta det hos dem som är det av tradition/religiösa skäl, men heller inte låta göra det på mina egna barn om jag hade några.

    OBS Detta - att inte ifrågasätta när det görs - gäller män. Förstår det som att ingreppet där är relativt begränsat, medan det för kvinnor är en helt annan sak - ingreppet är så mycket större och mer begränsande/ handikappande där. (jag tror dock att det finns även omskurna män som upplever den "okänslighet" som tidigare omtalats så och ångrar sig - så jag skulle aldrig förespråka det)

  • blivande fru J

    Pöjk: Jag hoppas din fru har stake nog att göra som hon vill. du är ganska påtryckande här och får säkert osäkra tjejer att göra saker som de kanske egentligen inte vill. Jag tycker inte att omskärelse är bra alls, jag tycker att kroppsbehåring är viktigt. man måste inte ge en kvinna oralsex om man inte vill, låt då hellre bli än tvinga oss tjejer att raka bort härligheten och sedan få problem.

  • Meddelande borttaget
  • Pöjk

    Föra inlägget fastnade i filtret... Kanske var jag för snuskig

    Anne, viss omskärelse av kvinnor motsvararar väldigt väl omskärelse av män, dvs man tar bort förhuden och dess kvinnliga motsvarighet. Accepterar du det av traditionella skäl?

    J, jag hoppas din blivande man har stake nog att inte låta sig övertalas till något han egentligen inte vill, tex köpa köksbänkar av svart granit *rys*. Jämlikhet innebär inte att kvinnans syn på vad som är acceptabelt får råda.

    Omskärelse är för evigt, könshår växer ut efter en vecka eller två...

  • Tant Pernilla

    pöjk: Jag tycker inte om manlig omskärelse, men i Australien där det är vanligt förekommande, är det faktiskt vanligen papporna (som också är omskurna) som vill att deras söner ska omskäras.

    Nu börjar den traditionen försvinna, men för t.ex. generationen född på 60-talet är ca 80 procent av männen omskurna. (Och de jag varit tillsammans med tyckte mest att det var bra.)

    Kvinnlig omskärelse har helt andra konsekvenser för sexuell njutning än manlig omskäreslse. Visst minskar känsligheten i ollonet något om förhuden tas bort, men kvinnlig omskärelse i "manlig tappning" skulle innebära att hela ollonet togs bort. Det är alltså ett helt annat ingrepp, som jag tror du förstår.

  • Meddelande borttaget
  • Meddelande borttaget
Svar på tråden *pinsamt* jag luktar....