• Nienna

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    Anja - Nä, men det känns ju ändå inget roligt att ha bidragit till att göra någon så ledsen. Tycker inte du är överkänslig, jag blir jätteberörd av såna där saker, även om jag inte storgråter. Sen är jag jätteblödig och gråter till Extreme home makover och såna program som Spårlöst.

    Förstår dock att du undviker media, själv brukar jag mest läsa nöjessidorna, de är lättsammare.

  • Nienna
    Englali skrev 2008-04-04 21:49:43 följande:
    Nienna: Trist med regn. Här var det +10 grader när vi traskade iväg vid 20.00... härligt.
    Här har det också varit runt +10, men iom att vi fortfarande har snö är det inte "varmt" på samma sätt. Dessutom har det blåst rätt bra idag och det gör ju inte saken bättre. Men snart blir det väl vår på riktigt här också.
  • Nienna
    Englali skrev 2008-04-04 21:54:35 följande:
    Ja... jag bor ju på lite sydligare breddgrader än dig Men idag har det varit vår. Käkade lunch på en uteservering idag i solskenet, helt ljuvligt! Vi satt där i en timma och bara njöt!!Pumpkin: Ja, sätt Lasse på jobb i morgon medans du gör stan med de andra BT-brudarna
    Åh, jag blir inte alls avis. Jag älskar vintern och vårvintern som vi har här uppe, men när det börjar slaska vill jag att snön försvinner på en gång! Men den lär nog ligga kvar till valborg, på vissa ställen i alla fall...
  • Nienna

    Grrr, hade skrivit ett långt svar också blir jag utloggad!

    Iaf ang. vickning, vi ska nog ha Sibylla-korv, de är ganska dyra men vi är ju så få så jag räknar med att vi bara behöver två stora burkar.

    Anja - Har du sett den nya serien Barnmorskorna på SVT1? I första avsnittet var det en pappa som blev så till sig när bebisen till slut kom ut och då kom mina tårar. Han såg totalt överväldigad ut!

  • Nienna

    Anja 19 juli 2008 skrev 2008-04-04 22:10:37 följande:


    Åh nej Nienna det skulle jag ju se, men missade...Attans... har två gravida tjejer på jobbet som pratat om det. Ja, alltså sånt är så tårdrypande att det knappt är sant...Bara läsa folks förlossningsberättelser lockar ju fram några tårar
    Ja, sånt har jag slutat med, det är livsfarligt. Hängde jämt på AFF förut, men nu är jag aldrig där. Ska ju inte ha fler barn och jag vill inte bli lockad, räcker med att man måste snusa på vänners bebisar.

    Jag tror att det går att titta på Barnmorskorna på nätet.
  • Nienna

    Ja, hängde där mycket mellan 01 och 05. Mest på majbarn -03 och vårbarn -03.

    Det ordnades en hel del träffar under min tid också, men aldrig nån i närheten av mig, konstigt nog.

  • Nienna

    Jag har gjort ett eget tvåradigt diadem av rosa och genomskinliga pärlor, ska lägga upp en bild... Funderar på slöja, men jag är osäker.

  • Nienna

    Nu finns det en bild i mitt galleri, men det syns inte så bra. Är från min secret box-fotografering, men jag har beskurit bilden rejält. Halsbandet jag gjort syns också där, har även gjort ett armband och örhängen av likadana pärlor.

Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.