• Nienna

    Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.

    Anja 19 juli 2008 skrev 2008-04-04 10:32:33 följande:


    haha eller huuuur...han avskyr majsbröden, de hårda. Men han äter det om det är med tortillabröd Alla vi andra vill ha de hårda bröden... De är ju så goda, som godis lixom
    Jamen då är det väl ingen konst! Vi brukar ha båda, plus nachos!
  • Nienna

    Pumpkin - 5 juli 2008 skrev 2008-04-04 10:40:56 följande:


    Haha Men nu är det ju faktiskt inte HANS födelsedag eller HANS ätarhelg
    Nä precis!
  • Nienna

    Anja 19 juli 2008 skrev 2008-04-04 10:54:46 följande:


    alltså jag måste vara en riktigt jobbig kund *asg*jag skickade ju efter samples...Det skulle bli £ 9 vilket är typ 110 eller nåt... Vet ej om pundet gått upp men jag räknade med 12 kr per pund...iallafall så fattade jag inte deras jä..la betalningsmetoder så jag skrev ett långt jä..la mial och undrade och förklarade hur jag önskar betala...Så fick jag ett svar att de skickar proverna gratis till mig så jag slipper problem, men hon skrev så här:Hi Anja Let me make this easier for you, I will just send the samples out for free as it seems like a lot of hard work for you for only £1.00 (det var en smiley i mailet alltså)Grejen är då den att hon fått för sig att jag bara ska betala £ 1 för proverna...Så vad gör jag nu... låtsas som ingenting och låter dem upptäcka det själva och skicka mig varorna gratis som de sa? Eller mailar jag och säger till att hon räknat fel?Hmmm, jag har redan skrivit ett mail där jag talar om att det blivit fel och att jag faktsikt ska betala 9 pund... men å andra sidan... sådär dumärlig är jag jämt...hade ju GÄRNA fått proverna gratis lixom... inte för att det handlar om mycket pengar, men tydligen är det kreditkort eller check som gäller o jag kan inte betala m nåt av det (saknar de tre sista siffrorna på mitt visakort så det går ju ej) och check har jag inte ens...Så det jag då måste göra är att gå coh växla 110 kr till 9£ och skicka med brev... Känns liiiite jobbigt *asg*
    Låtsas som det regnar och invänta proverna!
  • Nienna
    AnneiLund skrev 2008-04-04 11:30:40 följande:
    Hej flickor!!!!!F R E D A G idag....härligt va?Nu är det min tur att börja fila på födelsedagsfirande...Linnea blir 12 i morgon....jag hade tänkt ha tacos...då säger hon Gud så trist!!! tacos har vi ju alltiiiiid.....jäkla unge Vad har ni för planer i helgen då?Jo en sak till, är det ngn som vet var man hittar fina smycken på nätet till bröllopet? Spec örhängen!Tackitack!
    Ja, äntligen fredag! Vi ska åka och hämta valpen i morgon, så vi har nog fullt upp hela helgen.

    Här finns en webbutik med massa olika smycken: kyssjohanna.jetshop.se/ (Trevligt namn har den också ).
  • Nienna
    AnneiLund skrev 2008-04-04 11:36:27 följande:
    Valp....åh vad mysigt, vilken ras?Tack för länken, s¨ka titta snart!!!!!
    En hamiltonstövare. Bilder finns här: bannahoj.blogspot.com
  • Nienna
    AnneiLund skrev 2008-04-04 11:41:02 följande:
    Men tjena.......Så fin.....Åhhhh.....Vill ha.......suck...helt underbar, verkligen!!!!Du kommer vara MYCKET mindre på BT sen
    Ja, risken finns ju. Han är såå söt och vi har längtat så länge nu, sen innan han ens blev till. Vi bokade alltså en valp när det bara var bestämt att det skulle paras.
  • Nienna

    Pumpkin - 5 juli 2008 skrev 2008-04-04 11:43:27 följande:


    Nienna: Ska ni jaga med hunden så småningom?
    Ja, harjakt blir det med honom. Sen blir det fler hundar så småningom, ev. en älghund. Jag är också sugen på en Golden, men de är ju apporterande fågelhundar och vi jagar inte så mycket anka här.
  • Nienna

    Pumpkin - 5 juli 2008 skrev 2008-04-04 11:48:38 följande:


    Anne: Ja man kan faktiskt det Vi lär få skitskoj!Nienna: Jag är också så himla sugen på vovve, men det får vänta tills vi köpt hus/gård eller åtminstone bra mkt större.
    Ja, vi har ju velat ha hund lääänge, men har ju bott i en trång lägenhet på tredje våningen, så vi väntade tills vi hade plats. Sen blir det ju hundgård så han kan vara ute på dagarna när han blivit större och vi jobbar. Nu är det ju perfekt med en valp eftersom jag är hemma hela dagarna, han kommer inte behöva vara ensam nåt de första månaderna.
  • Nienna

    Ju, ju, ju... Ska stryka det ordet ur min vokabulär!

Svar på tråden Nu är det nära! Sommarbröllop 2008 är snart i mål.