• passionsblomman

    I vått och torrt och stiltje och orkan

    Här fortsätter vi längta,vänta,räkna och fundera över allt som hör bebisvärlden till och under tiden tar vi hand om varandra i skratt och gråt.

    Du som också vill ha barn-välkommen att hänga i det här helgalna men varmhjärtade gänget!

    Du som är känslig för att läsa om kroppsvätskor, sex och sjukhus, är också välkommen, men härmed varnad.

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-05-16 09:29
    Denna tråd utgör del 6 i vår följetong.

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-05-18 09:28
    Länk till den förra tråden ifall nån vill ha...
    www.brollopstorget.se/Forum-1-71/m3286162.html

  • Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan
  • ingenjörsbruden

    Måste komma med en knäpp fråga.....har grunnat på den ett par dagar....men behöver nog hjälp av er......

    Är som så många andra med på facebook o har bara addat kompisar o kusiner....dvs ingen samlare......
    MEN nu har min morbror skickat en vänförfrågan till mig....o ärligt talat...jag kan INTE med gubben....han tror alltid att han ska kunna tjäna grova pengar på diverse...ser ner på andra....men värst är att han har vänt mamma ryggen efter mina föräldrars skiljsmässa....sin syster! Visst de är ett par systrar....men ändå!
    Känns inte rätt mot mamma.....mina kusiner vet jag att de inte tar ställning i mina föräldrars skiljsmässa....o så vill jag att alla andra osså ska göra...helst.
    INGEN mer än mamma o pappa kan uttala sig om div saker....dock har ju pappa snackat en himla massa skit (som min storebror (hans åsikter) har matat honom med)...men han är ju sjuk o allmänt bitter så han får klart tycka vad han vill...men folk får ju ta hans åsikter o uttalande med en nypa salt....om man är normalt funtad i huvudet dvs.

    Så hur ska jag göra? Ignorera eller lägga till honom?

  • Sonja68
    ingenjörsbruden skrev 2009-07-03 13:23:47 följande:
    Måste komma med en knäpp fråga.....har grunnat på den ett par dagar....men behöver nog hjälp av er......Är som så många andra med på facebook o har bara addat kompisar o kusiner....dvs ingen samlare......MEN nu har min morbror skickat en vänförfrågan till mig....o ärligt talat...jag kan INTE med gubben....han tror alltid att han ska kunna tjäna grova pengar på diverse...ser ner på andra....men värst är att han har vänt mamma ryggen efter mina föräldrars skiljsmässa....sin syster! Visst de är ett par systrar....men ändå!Känns inte rätt mot mamma.....mina kusiner vet jag att de inte tar ställning i mina föräldrars skiljsmässa....o så vill jag att alla andra osså ska göra...helst. INGEN mer än mamma o pappa kan uttala sig om div saker....dock har ju pappa snackat en himla massa skit (som min storebror (hans åsikter) har matat honom med)...men han är ju sjuk o allmänt bitter så han får klart tycka vad han vill...men folk får ju ta hans åsikter o uttalande med en nypa salt....om man är normalt funtad i huvudet dvs.Så hur ska jag göra? Ignorera eller lägga till honom?
    Jag skulle ignorera honom tror jag.
    Fick också en förfrågan av en gammal killkompis från skoltiden. Träffade honom på en tillställning i jobbet för nåt tag sen och vi pratade lite glatt om ditt och datt, men jag kände ändå lite slajmiga vibbar. Kanske inbillning iofs. Sen ville han att jag skulle adda honom som vän på Facebook. Oskyldigt säkert, men jag bara kände...Näh, varför?! Så jag ignorerade. Inte samma sak, i ditt fall är det en släkting, men det betyder väl inte att du måste "umgås" med honom på nätet om du inte vill.
  • passionsblomman

    Lägg inte till honom Ingis!

    Mätt och glad! Har hunnit sitta i solen och läsa tills svimkänslan (snabbt) satte in och det blev bad istället. Sedan äggröra, bacon, vattenmelon och småtomater och efteråt rikliga mängder med lättsockrade jordgubbar och gräddmjölk.

    *belåten*

  • Ankan80

    God morgon!
    Idag har jag äntligen beställt tid för klipp av hår...blir väl bara topparna som vanligt....är så feeeeg!

    Sen blir det att cykla o bada....härligt med sommar!

  • Ninnnis

    Heeeeej mina vänner!

    Nu har bästis & pojkvän åkt till Kroatien. Vi har haft supermysigt med strand, grill, restaurang och sightseeing i Malmö. Han var lika trevlig som jag trodde, och de verkar så lyckliga! Jag är så glad för hennes skull, detta har hon verkligen förtjänat

    Maken är ute och kör cab och jag ska ta en powerwalk. Ikväll kommer makens familj och grillar. Semester är härligt!

    Gudsonens lillebror föddes igår kväll! När vi träffade dem på stranden igår hade hon fått lite värkar, men hon var lugn och avslappnad. Han föddes precis innan midnatt, så det gick ganska fort när det väl satte igång. Hoppas kunna träffa dem snarast! Väninnan med det planerade kejsarsnittet fick sin dotter i förrgår, så det vimlar av bebisar i omgivningen Lite trist känns det eftersom jag och gudsonens mamma satte igång med barntillverkningen samtidigt i höstas med förhoppning om att få jämngamla bebisar, nu har hon både varit gravid och fött och jag har inte kommit nånstans... Men när jag träffar lilla underverket är det garanterat bara glädjekänslor

    Jag får läsa ikapp och kommentera senare, under tiden skickar jag en kram till alla!

  • Ninnnis

    Ingis, ignorera! Och ja, dubbelgnuggningsfika verkar ligga ganska bra i tiden...

    Hvidis, HOPPAS att denna killen vill ha lokalen! Och HOPPAS att lillmuffins förlossning blir så smärtfri som möjligt, oavsett tillvägagångssätt.

    Blommis, JULIPLUS!!!!! Nu jäklar är det vår tur! *håller tummarna för folliklar och simmare*

    Ankan, nästa gång måste du vara med och fika! men Österrike är väl en godkänd ursäkt...

    Daa, hoppas kroppen tar hand om det på egen hand, så att du slipper medicinering. Du verkar stark och förnuftig i allt detta. Stor kram!

  • passionsblomman

    Ja nu Jäääääklarns!

    När man nu får åka in på exrtadyrt helgseminarium dessutom så vore det väl själva...

    ...fast det var visst ett så VÄLDIGT fint prov nu igen...(hur fasen ser hon det? ) Så, tillbaka imorgon och så får vi se sedan då.

    Jag har fått mail från csn attjag "måste motivera varför jag vill ha studiemedel för fler veckror på gymnasienivå"

    Jag hatar det där! Alla grejor jag läst har legat på folkhögskola(min teckenspråksutbildning) eller komvux, eller privat-så mina terminer för sk gymnasienivå är förverkade, MEN jag har ju för bövelen inte läst en enda av de jag har rätt till på universitesnivå! Kan de vara lite smooth och fatta att det är bättre för mig med en termin och sedan dra igång eget än att gå arbetslös. Puckon!


    Ninnnis skrev 2009-07-04 10:52:44 följande:
    Ingis, ignorera! Och ja, dubbelgnuggningsfika verkar ligga ganska bra i tiden... Hvidis, HOPPAS att denna killen vill ha lokalen! Och HOPPAS att lillmuffins förlossning blir så smärtfri som möjligt, oavsett tillvägagångssätt.Blommis, JULIPLUS!!!!! Nu jäklar är det vår tur! *håller tummarna för folliklar och simmare*Ankan, nästa gång måste du vara med och fika! men Österrike är väl en godkänd ursäkt... Daa, hoppas kroppen tar hand om det på egen hand, så att du slipper medicinering. Du verkar stark och förnuftig i allt detta. Stor kram!
  • lanovia 08

    *vinkar snabbt till alla* Var bara tvungen att sätta mig en snabb stund, nu skall jag ut o fortsätta blocka svarta vinbär. Längtade bara för mkt efter er.
    Har bläddrat jättesnabbt här och förstått att Daa haft/har MF. *skickar stora varma kramen*

    Återvänder hit senare ikväll.

Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan