• Ore

    Vi fortsätter blanda och ge

    I över tre år har det diskuterats i denna tråden (och de allra flesta har alltså hunnit gifta sig och även fira några bröllopsdagar). Mycket har vi hunnit prata om, men vi är långt ifrån klara, och en del ämnen återkommer vi ständigt till.

    En stor del av tråden handlar om barn, vi väntar med spänning på de barn som ska födas, och vi hoppas på många flera plus eller andra former av barnbesked

    Men även om barn är en helt underbar del i livet, så är de inte allt. Vi är även duktiga på inredning, alkoholhaltiga och icke alkoholhaltiga drycker, bakning, blommor, husdjur, resor, fäktning, shopping, blygdläppsklämmor, nypåhittade svordomar, kontorsstolsrace och mycket annat. Så här gäller det att vara beredd på det mesta, från högt till lågt, och allt som oftast i ett rasande tempo!

    Även om vi är ett väl sammansvetsat gäng, som gärna träffas även IRL, så finns det alltid plats för fler. Den obligatoriska presentationen som vi "kräver" är skostorlek, favoritchoklad, ungefär var i landet man bor och hur det står till på barnfronten (antal barn man har, hur långt gången man är i graviditet eller hur länge man försökt bli gravid).

    Förra tråden landade på över 10 000 inlägg, så nu satsar vi mot 11 000 eller mer!

    Skål för våra fortsatta diskussioner

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-01-26 18:45
    Förra tråden finns här: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3582689.html

  • Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge
  • FruCicci

    Koko, det är bra att du har hittat rätt spår när det gäller matandet. Man känner ju sitt eget barn bäst.
    Sen vill jag inte vara så där klämmig och tycka allt är så okej hela tiden, jag tycker det är skiiiiiiiiiiiiiit jobbig jag med, men man vänjer sig lättare med barn 2 när man inte har sovit med barn 1. Victor vaknade ju varje timme när han var mellan 6-12 månader ett tag. Värst var det vid 8 månaders åldern.
    Alla ungar är olika!
    Ag maten så åt Victor det mesta tills han var över året, då började han tramsa med maten, ska bli intressant att se om lilltjejen följer Victor. Han åt ju barnburkarna utan problem redan vid 5 månaders ålder.

    Hur som är du jätte stark som kämpar på!
    Glömm inte att lätta lite på tyglarna ibland bara!
    Mina barn är ju inte allergiska mot mjölk iaf! Så jag förstår att det är ytterligare en tung faktor som väger in....
    kram!

  • nennesjuttioåtta

    lappis
    oooopps förlåt!!!!

    OOOOOj, då kanske vi får veta framåt ... 4-5?

  • Parnassia

    Lappis - oj, det blir en lång dag utan mat! Får du inte dricka nåt med lite näring i ens?

    Krya på dig Nenne!
    Jag är också hängig idag, snorig, ont i halsen, och seeeeeg. Kan det ha smittat via tråden? Det är ju många som varit dåliga nu.
    Jag ska nog gå och lägga mig med en bok en stund alt sova.

  • Lapinette

    Parnassia - jag får dricka te, vatten och kaffe (urk för det sistnämnda!). Och från 11.30 får jag inte ens dricka.

  • nennesjuttioåtta

    undrar om jag ska försöka klura ut hur dvd'n fungerar (on-knappen vet jag var sitter, that's about it) och vilken kanal och allt jävla blipblopp man ska trycka på, för då kanske det är läge att börja plöja Seinfeldt jag fick i julklapp?

  • Fru E

    Lappis-får du bara dricka? I så fall kan du ta en proteinshake som mättar lite

  • nennesjuttioåtta

    lappis
    oj, vilken lång dag utan *piiip*!

  • _koko_

    cicci - Vet du att det kändes som att jag slappnade av lite när jag läste det du skrev om att lätta tyglarna.

    nenne - Det lustiga är att vi faktiskt bråkar mer sällan nu än innan lillebror föddes, men när vi väl gör det säger vi dumma saker, vilket vi aldrig gjort förut. Men jag tror vi båda är medvetna om att det beror på att vi är så trötta så vi tar inte så illa upp ändå. Och sen tror jag det kommer gå jättebra för er, dels får ni säkert ett mönsterbarn och dels klarar man helt enkelt av det för att man måste.

    Åh, jag vill också ha stuvade makaroner och falukorv!!! Fast jag har både fisksopperester och blodpudding som behöver ätas upp, så jag får nog snällt välja något av de alternativen.

  • Fru E

    Åh vad ni gör mig hungrig!
    Kanske med skulle göra stuvade makaroner och falukorv..........

  • Fru E

    Igår satte akun ström på nålarna i ryggen, mycket skum känsla! Ska gå 3-4 ggr till och sedan ska det hjälpa tydligen. Får hoppas på det annars får jag väl prova en sjukgymnast.

    AKun vägrar ge upp hoppet om att vi inte behöver ivf, försökte övertala mig på ett snällt sätt att vänta till maj med ivf för då har effekten av den förra behandlingen med nålarna slutat verka

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge