• Ore

    Vi fortsätter blanda och ge

    I över tre år har det diskuterats i denna tråden (och de allra flesta har alltså hunnit gifta sig och även fira några bröllopsdagar). Mycket har vi hunnit prata om, men vi är långt ifrån klara, och en del ämnen återkommer vi ständigt till.

    En stor del av tråden handlar om barn, vi väntar med spänning på de barn som ska födas, och vi hoppas på många flera plus eller andra former av barnbesked

    Men även om barn är en helt underbar del i livet, så är de inte allt. Vi är även duktiga på inredning, alkoholhaltiga och icke alkoholhaltiga drycker, bakning, blommor, husdjur, resor, fäktning, shopping, blygdläppsklämmor, nypåhittade svordomar, kontorsstolsrace och mycket annat. Så här gäller det att vara beredd på det mesta, från högt till lågt, och allt som oftast i ett rasande tempo!

    Även om vi är ett väl sammansvetsat gäng, som gärna träffas även IRL, så finns det alltid plats för fler. Den obligatoriska presentationen som vi "kräver" är skostorlek, favoritchoklad, ungefär var i landet man bor och hur det står till på barnfronten (antal barn man har, hur långt gången man är i graviditet eller hur länge man försökt bli gravid).

    Förra tråden landade på över 10 000 inlägg, så nu satsar vi mot 11 000 eller mer!

    Skål för våra fortsatta diskussioner

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-01-26 18:45
    Förra tråden finns här: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3582689.html

  • Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge
  • Liten med Mindre

    LAppis - lider med dig. Hur kan de begära att man inte ska äta före halv två på dagen???? gå upp mitt i natten och frossa eller?

    koko - skönt att matandet hade effekt. Vi hade det ju bökigt med Mindre i början, men nu när hon sover så gott så är vi oxå knäckta efter en bökig natt (och då är det väl mest jag som bökar när jag är sjuk - hon verkar ju sova gott ändå när hon är risig). Hoppas amningshormonerna gör verkan i alla fall för mig när det sen gäller. Maken får väl gå på vilja.

    Idag har jag nog fått den berömda lilla rumpan under revbenen. Känns verkligen bökigt att böja och röra sig. Kanske en fördel med en manligt dominerad arbetsplats - alla är så oroliga att jag inte orkar ditt o datt...

    Och min snälla USA-resenär hade med sig 4 påsar choco-chips. Jösses vad vi kommer äta och sen fisa illa hemma. Bäst att inte baka mer än kanske en sats att ta till jobbet.

    Cicci - det där med hur barn 2 följer eller inte följer barn 1 ska verkligen bli intressant att se.

    Just nu har Mindre tagit efter Iris, som hon nog inte ens träffat. "INTE PAPPA"...
    Fast han lyckades flirta med henne imorse och sen blev de kompisar. Rätt tröttsamt sista dagarna med "vill inte pappa", men jag är väl tåligare när jag är sjuk än vad han är - och det har hon märkt.

  • nennesjuttioåtta

    Fru E *övar*
    nej, väntan är verkligen hemsk... Oki, jag fick för mig att du började tidigare med aku.

  • Lapinette

    Fru E - så effekten av akup håller i sig ett halvår efter man slutat?! Jag tror min effekt från första omgången höll i sig 3-4 månader sen började mina ögon rinna igen ... en effekt av mina akupbesök var att mina ögon inte rann vid blåst etc. Superskönt!

    Liten - tog faktiskt en macka innan jag gick och la mig.

  • _koko_

    cicci - Tack för påminnelsen, BS frågade ju också! Kissen kom tyvärr aldrig tillbaka. Känns så jobbigt att inte veta vad som hänt, men samtidigt var det fruktansvärt när förra kissen dog, att se honom död och blodig, nu kan jag ju fantisera om att hon flyttat hem till någon pensionär med stort hjärta.

    Och sen ett förtydligande.
    Vi har bara smakportionat i 3 dagar, sen gav jag upp eftersom han mådde så dåligt av det. Så nu är det majskrokar som gäller tills jag får höra vad bvc (och gärna tinga) säger.

  • _koko_

    lappis - Lovar att inte prata mer mat innan din operation.

    Nu måste jag nog göra något annat, typ lägga mig ner en stund, innan lunch för både mig och lillebror. Sen går nog resten av dagen i ett med kurator, dagishämtning och lite shopping på det (slut på kattmat).

    Håller tummarna för Lappis!!

  • Fru E

    Nenne, Lappis-japp så sa han jag började ju i juni och gick 12 ggr och sedan ytterligare ett par gånger i augusti-september eftersom han var i Kina i 6 veckor

  • Fru E

    Väntan är hyfsat ok eftersom man väntar på tanten varje månad, värst tycker jag är ovissheten OM det kommer att fungera

  • nennesjuttioåtta

    koko
    *håller för ögonen* jo, jag ser nu. Kissen är hos en blåhårig tant som matar honom med fläskfilé och saftiga katt-sticks, aooouummmmmm....jo och hon har en laserpekare!!

  • nennesjuttioåtta

    nej, nu pratade jag mat igen!!!!

  • Lapinette

    Jag håller på och svimma ... två timmar kvar.

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge