• Ore

    Vi fortsätter blanda och ge

    I över tre år har det diskuterats i denna tråden (och de allra flesta har alltså hunnit gifta sig och även fira några bröllopsdagar). Mycket har vi hunnit prata om, men vi är långt ifrån klara, och en del ämnen återkommer vi ständigt till.

    En stor del av tråden handlar om barn, vi väntar med spänning på de barn som ska födas, och vi hoppas på många flera plus eller andra former av barnbesked

    Men även om barn är en helt underbar del i livet, så är de inte allt. Vi är även duktiga på inredning, alkoholhaltiga och icke alkoholhaltiga drycker, bakning, blommor, husdjur, resor, fäktning, shopping, blygdläppsklämmor, nypåhittade svordomar, kontorsstolsrace och mycket annat. Så här gäller det att vara beredd på det mesta, från högt till lågt, och allt som oftast i ett rasande tempo!

    Även om vi är ett väl sammansvetsat gäng, som gärna träffas även IRL, så finns det alltid plats för fler. Den obligatoriska presentationen som vi "kräver" är skostorlek, favoritchoklad, ungefär var i landet man bor och hur det står till på barnfronten (antal barn man har, hur långt gången man är i graviditet eller hur länge man försökt bli gravid).

    Förra tråden landade på över 10 000 inlägg, så nu satsar vi mot 11 000 eller mer!

    Skål för våra fortsatta diskussioner

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-01-26 18:45
    Förra tråden finns här: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3582689.html

  • Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge
  • Lapinette

    Ja, han ville hjälpa till så han stod och gav mig respektive produkt när det var dags och höll upp lappen så jag kunde läsa vad jag skulle göra. Han var ju även med när jag tog sprutorna vid IVFandet. Vill vara delaktig i den mån han kan.

    kokisen - låter superjobbigt men skönt att du får komma iväg och prata.

    Jag har haft ALLA läkare på CvL. Tror de är tre stycken samt att när jag hade utomkveds var det ytterligare en ny som hade börjat jobba halvtid där. Han var superbra!

  • nennesjuttioåtta

    god morgon...

    hemma i soffan med ont i halsen och tung i huvudet. Mest av omtanke för andra (ska ju egentligen vara på mitt gamla jobb idag också, så det är itne bara mina två kollegor att tänka på) för jag hade nog kunnat jobba men det är inte kul att smittas och så vet man ju itne på morgonen hur man kommer må senare på dagen. Jag kände inget alls förrän igår kväll att det var lite konstigt i halsen och nu är det som sandpapper.

    ÅÅÅÅÅHHH Håller tummarna för Lapinettisen idag!!!!

    Koko
    Vad skönt att ditt test gett resultat, hoppas det går fort uppåt ur djupet nu! KRAM!

    BS
    Mäh, har inte "nästan alla" gulsot när de föds?

  • nennesjuttioåtta

    jag tycker ni alla förtjänar guldmedalj, vi båda är på skitdåligt humör och aptrötta om Nancy väckt oss och härjat kl 5, då har vi ju ändå fått sova ostärt fram till dess. ojoojjjjj... hur ska detta gå?

  • Lapinette

    nenne - krya på dig! Du får dricka te med mig med honung i. Shit, vad jag börjar bli snurrig ... vill ha maaaaaaat!

  • nennesjuttioåtta

    Lapinette, när kan du rapportera hur det gått?!??!??!??!?! *biter på naglarna*

  • Lapinette

    nenne - bäst att börja vänja sig! Jag klarar mig verkligen inte utan sömn så därför vore det skönt att slippa det där första året med amning och så (skriver in i min lista). Sömn och mat!

  • nennesjuttioåtta

    snaily förresten,
    idag blir det falukorv och stuvade makaroner till lunch!

  • Lapinette

    nenne - ska in 13.30 och sen sövas och han kolli-kollar och om det är något så tar själva operationen 20 min. Jag ska vakna upp (hur lång tid tar det?) och sen får jag info om han har gjort något eller ej. Sen får jag knata hem (har lovat att ringa maken som ska komma och möta mig). Ehhh... har ingen aning om hur lång tid det tar innan jag är hemma igen.

  • Lapinette

    nenne - prata inte om maaaaaaaaat!!!!

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge