• Ore

    Vi fortsätter blanda och ge

    I över tre år har det diskuterats i denna tråden (och de allra flesta har alltså hunnit gifta sig och även fira några bröllopsdagar). Mycket har vi hunnit prata om, men vi är långt ifrån klara, och en del ämnen återkommer vi ständigt till.

    En stor del av tråden handlar om barn, vi väntar med spänning på de barn som ska födas, och vi hoppas på många flera plus eller andra former av barnbesked

    Men även om barn är en helt underbar del i livet, så är de inte allt. Vi är även duktiga på inredning, alkoholhaltiga och icke alkoholhaltiga drycker, bakning, blommor, husdjur, resor, fäktning, shopping, blygdläppsklämmor, nypåhittade svordomar, kontorsstolsrace och mycket annat. Så här gäller det att vara beredd på det mesta, från högt till lågt, och allt som oftast i ett rasande tempo!

    Även om vi är ett väl sammansvetsat gäng, som gärna träffas även IRL, så finns det alltid plats för fler. Den obligatoriska presentationen som vi "kräver" är skostorlek, favoritchoklad, ungefär var i landet man bor och hur det står till på barnfronten (antal barn man har, hur långt gången man är i graviditet eller hur länge man försökt bli gravid).

    Förra tråden landade på över 10 000 inlägg, så nu satsar vi mot 11 000 eller mer!

    Skål för våra fortsatta diskussioner

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-01-26 18:45
    Förra tråden finns här: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3582689.html

  • Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge
  • nennesjuttioåtta

    koko
    jo det är väl så, man har ju inte något alternativ än att försöka klara det så gott man kan. Och det vet du att du gör. Klarar det, alltså. Så gott du kan och det bästa du orkar med.

    Jag har iaf lärt mig genom Nancy att jag kommer bli största curling-mamman ever för jag klemar bort henne och kan aldrig skälla och vara konsekvent utan hon får godis och en kram istället. Skitbra. Så nu tigger hon, äter på passionsblomman (inte Passionsblomman), sitter på bordet, hoppar upp på köksbänken... fast bara när jag är i närheten eftersom hon lyssnar på P och vet vad som gäller. ÅÅÅÅH!

  • FruCicci

    Lappis, du måste ju inte och berätta sen när allt är klart!!!!
    Men om du dricker en massa te nu fram till 11.30, tänker man då att man hinner kissa ut allt. Vad händer om man behöver gå på toa. Slappnar de musklerna av när man är sövd?
    *tänker*

  • Lapinette

    Snälla, inga matdiskussioner!

    Fru E - jag värmde lite blåbärssoppa men såg en extra gång på lappen och där står endast te, vatten och kaffe utan mjölk. Så jag får hålla mig till dessa tre sorter.

  • nennesjuttioåtta

    EA
    men han har ju sagt sen i somras att ni ska vänta några månader för att det ska verka? Har du hört om remissen kommit fram änu?

  • FruCicci

    Ha ha Nenne, Nancy är en riktigt bortskämd kisse!!!!
    My god!
    INte ens min abarn får det du räknar upp

    Koko hur gick det med eran katt?

  • Fru E

    Lappis-ahhhh attans känns konstigt att lystra till Fru E

  • Lapinette

    Fru E - kände konstigt att skriva det också!

  • Fru E

    Nenne-remissen har varit hos kliniken och vänt men skulle tydligen först godkännas av det här överhuvudet formellt och sedan tillbaka till kliniken = ineffektivt! Men sköterskan trodde i mitten av februari

  • Fru E

    Nenne igen- jag slutade med akun i september och effekten ska hålla i sig i 6 månader ungefär och det är det i maj......men har ingen lust att vänta

  • nennesjuttioåtta

    cicci
    Jag vet, det är helt förkastligt! Men jag kan inte stå emot den lena pälsen och det söta ansiktet och tassen uppe på låret när jag skär kyckling... Förresten får inte dina barn äta på blommorna?!? Vilken HEMSK mamma du är, hahahaha!

Svar på tråden Vi fortsätter blanda och ge