Inlägg från: start september |Visa alla inlägg
  • start september

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    AM, liggdelen är lika lång som på den enkelvagn jag haft men ca 7 cm smalare. Jag har funderat och det var hur mycket plats som helst sist även med åkpåse så jag tror det funkar. Men visst är det en utmaning generellt med syskonvagnsliggdelar när det inte ska vara för brett.

    Använder ni fortfarande syskonvagnen förresten? Den köptes väl först efter H kom?

    Smint, bra att ni kollar upp det noga.

  • start september

    Telis,

    såg reklamen först nyligen. Kanske är det en idé? Tänkte fråga BM vid kommande efterkontroll, innan dess är det inte någon idé gissar jag.

  • start september

    Krya på sig till Ls ögon och Hs luftrör!

    Jag är också jätteglad för det du skriver om hur ni har det Muggles. Häftigt!

    Tinga, jag förstår precis att det är kämpigt att läsa i din sits. Stor kram!

    TBE - minst 5 veckor innan full skyddseffekt sa de, så hög tid inför sommaren nu! 

    Efter att ha läst på tror jag att det blir livmoderhalsvaccinet, men när jag säkert inte är gravid eller syskonförsöker för att slippa noja. Det känns som välinvesterade slantar ändå.

     

  • start september

    Hattis, har kommit på ett sätt att känna sparkar: knipövningar!  Funkar nästan varje gång här. Och sådana ska man göra, i alla fall som omföderska tyckte BM. Säkert klokt, jag har slarvat med det.

    Svampinfektion på väg åter igen, kli kli.

    Fick resultaten för Fragmin-värdeskoll idag, jag fick fortsätta lite till med ny koll om en månad. Inte var jag för lättblödande i allafall nu, och det var utslag på något värde som kan antyda proppar i moderkakan så det känns tryggast.  

  • start september

    Tur Vickan att ingen var på eller under!

    Vilken fin berättelse Muggles och grattis igen till både flickorna och en fin förlossning!

    Här är tar veckorna musten ut en, maken roddar mycket tjej på helgerna så att jag får sova och sen blir det just mer än leka resten av tiden och praktiska grejor. Jag mår oförskämt bra, svampinfektion igen men annars ganska smidig ändå tycker jag trots v 26.

  • start september

    Förresten, ni som fått barn nr 2, och gått profylaxkurs med nr 1 - gick ni någon uppföljningslurs? Funderar på en webbvariant, men kanske klarar man sig men minnet och den bok man fick sist?

  • start september

    Snorkis, du beskriver så väl hur eländigt det måste ha varit och hur utlämnad du kände dig. Jag förstår att du vill att hon ska komma så snart det är säkert möjligt och det verkar ju som att du kan få rätt! Vad sade de om blodtrycket och bakterierna sen? Kram!

    Izzie, hur långt gången är du nu? Hur känner du inför förlossning? En upplevelsepresent på plats kanske? Något man inte skulle unna sig själv? Ska M med på resan förresten?

    Mopedvin - låter som ni haft det supermysigt.

    En extra kram till oss som inte har kvar våra mammor idag!

    Förresten, tips på treårspresenter mottages tacksamt! De tär svårt att hitta på lagom stora/små saker tycker jag,

     

  • start september

    Tack Muggles! Tänkte på vad du skrev om att träna på att krysta. den var den delen jag inte fick till sist vare sig på övning eller live. Nu minns man väl lite men jag har fortfarande stor respekt för det, stort barn och svaga värkar dessutom sist.

    Hur går det med Moa och tjejerna?

  • start september

    Smint, läskigt med vagnen och bromsen. Jag drar alltid till max. Den nya syskovarianten har fotbroms vilket kanske är mer stabilt.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!