• daniiel

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Anny skrev 2012-09-01 07:43:38 följande:
    www.smartgirl.dk/forside/hvid_sisters-point-b...

    Detta är nog boleron jag hittat. Rätt märke, fel färg (min är svart), rätt modell. Vet inte om spetsen är exakt sådan, men det är den nog Har inte tagit någon bild på mig med den på.
    Jag får bara "error" när jag går in på länken :( Nåja, jag tror den är jättefin :)
  • daniiel
    aviman skrev 2012-09-01 08:43:11 följande:
    JAG BESTÄLLDE JUST MIN KLÄNNING SkrattandeSkrattandeSkrattandeSoligSolig
    Oh, vad spännande! Jättevacker klänning :) Haha det är ju just det där, vad man ska fördriva tiden med.. ptja, inte med att kika på brudklänningar iaf, för det är då ågern kommer och man sitter där med 2-3-4st i slutändan :P
  • daniiel
    Minuz skrev 2012-09-01 08:52:25 följande:
    Satte mig i pysselrummet en stund igår kväll........ Detta blev resultatet, ett diadem till tjejen. Och med lite "diskret" turkos. Eller är det för mycket cirkushäst av detta?????
    När det gäller barn, så kan det aldrig bli "för mkt" av något tycker jag :) Det har jag lärt mig av min dotter :P Personligen tycker jag att det var jättefint :) Skulle du mot förmodan komma fram till att det känns som "för mkt", så är mitt tips att plocka bort fjädrarna och bara ha det där fina guldsmycket med turkosa stenar direkt på det lila diademet :)
  • daniiel
    Anny skrev 2012-09-01 07:43:38 följande:
    www.smartgirl.dk/forside/hvid_sisters-point-b...

    Detta är nog boleron jag hittat. Rätt märke, fel färg (min är svart), rätt modell. Vet inte om spetsen är exakt sådan, men det är den nog Har inte tagit någon bild på mig med den på.
    daniiel skrev 2012-09-01 08:57:20 följande:
    Jag får bara "error" när jag går in på länken :( Nåja, jag tror den är jättefin :)
    Nu kunde jag se den och jag hade rätt, den såg ju jättefin ut :) Den kommer passa bra till klänningen tror jag :)
  • daniiel
    1700tal skrev 2012-09-02 09:07:12 följande:

    Holloj gott folk! Vad ni skriver... Vet inte hur jag ska kunna läsa ifatt allt?! Gött... Vi renoverar stuga för fullt (och pluggar heltid igen) men snart ska jag nog få lite mer tid över. Och ska visa lite mer bilder från bröllopet oxå!


     


    Men vad fina klänningar ni visar här på slutet, massa underbar spets!! Hoppas de blir fina.


    Hej! :D Hur hade ni det i Barcelona? Vad kul det låter med stugrenovering, om än tids- och energikrävande. Speciellt kombinerat med jobb och heltidsstudier. Vad är det du pluggar nu? Visst var du klart med den där trädgårdsutbildningen?


     


    Väntar med stor spänning på fler bilder! Såg bilder på er dukning, det såg ju jättefint ut :) Ni hade visst likadana stolar som vi :P haha


  • daniiel
    1700tal skrev 2012-09-03 07:34:56 följande:
    Åh, vad härligt :) Det låter som att ni hade det bra, som det ska vara på bröllopsresa :D

    Haha känner igen det där med att vilja göra allt på en gång. Så länge man ser framsteg så är det dock skönt, så man får bekräftelse på att det händer något. Kan tänka mig att nya tapeter gjorde mkt :) Vad är det för en stuga?

    Jamen då kom jag inte ihåg alldeles tokigt, hade för mig att du var klar med den. Det låter ju dock som att det du går nu är rätt roligt :) YH-utbildningar brukar ju vara rätt bra på så sätt att de är rätt korta och med mkt praktik :) Hoppas att det ska gå bra!

    Stolarna fanns i lokalen. På bilder vi hade sett av lokalen innan, så var tyget på stolarna rött. Vi blev väldigt positivt överraskade över att de var svarta istället :) Ni hyrde in alla möbler och sånt va?
  • daniiel
    1700tal - Vilka fina bilder, vilket vackert brudpar och vad fint det var på slottet :) Grattis än en gång! Buketten var ju verkligen något utöver det vanliga, vilket monster ;P haha Jag hade tänkt skriva mkt mer, men vi har varit borta med dottern hos hjärtläkaren hela dagen, så är helt slut och ska nu stupa i säng!
  • daniiel
    sanna88 skrev 2012-09-05 13:14:09 följande:
    vilken kinasida är det lättast att beställa ifrån, minst krångel med batalning/frakt och avgifter??
    Här har du om tullavgifter och moms www.alltforbrudar.com/r-kna-ut-tull-moms-2 och det spelar ingen roll var du beställer ifrån, dessa avgifter kan man alltid åka på ändå.

    Som DD skriver ovan, så är Mylove numera dinobridal och jag har två klänningar därifrån, jättefina och har haft bra kontakt med företaget osv. Det finns ju dock aldrig några garantier, även om 10 personer fått hem jättefina klänningar från ett ställe, så kan man ha otur själv och få en mindre fin. Tyvärr.
  • daniiel
    1700tal skrev 2012-09-05 20:18:06 följande:
    Hoppas läkarbesöket gick bra, inget allvarligt hoppas jag?
    Det gick bra, det var ett rutinbesök :) Dottern fick göra arbetsprov och cykla på en träningscykel. Man ska dock vara minst 120cm lång och hon är bara drygt 116cm, men hon trampade på så gott hon kunde :P Hjärtat såg oförändrat ut sedan förra besöket, vilket känns bra :) Vi fick också prata med hjärtläkaren, hon hade hört att vi fått avslag på vårdbidraget och var inte glad på f-kassan över det beslutet. Hon ska hjälpa oss med det nu ännu mer, så vi håller tummarna nu :)
  • daniiel
    smulan8118 skrev 2012-09-05 22:21:57 följande:
    Daniiel...eller vem som, men hittade din hemsida Daniiel å du verkar ha koll på underkjolar bla.
    Jag har ju visat klänningen tidigare, men slänger in den igen så du slipper leta... vad för underkjol rekomenderar passar?

    www.jenjenhouse.com/se/A-linjeformat-Axelband... 
    Ah, just den, den fina klänningen! :) Det finns flera underkjolar som skulle kunna passa till den där klänningen. Det beror lite på hur man vill att den ska se ut. Du har ju den här tex, www.jenjenhouse.com/se/A-linjeformat-Golvlang-Underkjolar-Petticoats-Med-037005373-g5373 en vanlig A-linje med en ring längst ner. Ringens vidd är ställbar, så den går att ändra. Eftersom det är släp på klänningen, så kan en underkjol med släp vara att föredra, då den ger fint fall även på släpet. Tex den här www.jenjenhouse.com/se/Underkjolar-Petticoats-037004077-g4077 som också har ringar som är ställbara i vidd (de går ju ta ut också) skulle kunna funka bra. Här är den tredje som jag tror skulle kunna bli väldigt bra till din klänning, www.ebay.com/itm/Wedding-Petticoat-3-hoop-A-line-Mermaid-Train-petticoat-Plus-Size-underskirt-New-/200704846722&var=&hash=item2ebaf0eb82 och då är det "mermaid style 1" som jag menar. En underkjol för sjöjungfruklänning med släp. Eftersom din är så pass snäv över höften, så tror jag att den underkjolen skulle bli toppen. Samma med den, ställbara ringar :)
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!