• daniiel

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    1700tal skrev 2012-08-19 19:42:22 följande:

    Haha, JO, tärnan höll på att tappa den i kyrkan! Har ett rejält skavsår på ena fingret efter att försöka hålla ut den så den hängde rakt. Men det var det värt!


    1700tal skrev 2012-08-19 19:45:15 följande:
    Wow, vad fin du är! Klart du kan ha det där!
    Haha nämen... ptja, det är väl som dom säger - vill man vara fin, så får man lida pin ;D Kan förstå att du tycker det var värt det dock, den var verkligen vacker :) Även jag hoppas att ni ska få det bra i Barcelona, jättehärlig stad! :D

    Tack :) Jag har bestämt mig för att försöka sy in lite mer tyll i den insydda underkjolen, så kanske det blir liiite mer vidd i den. Nu är det ju inte så noga, för det ska ju inte vara några seriösa bilder, men.. ja :)
  • daniiel
    1700tal skrev 2012-08-19 20:34:00 följande:

    Haha, ja vad gör man inte!


    Ska bli så underbart att komma iväg faktiskt efter allt slit, jobb och dåligt väder denna sommar.


    Hoppas bilderna blir bra, är ju en jättekul grej med TTD-bilder. Sen måste jag ju säga att du inte alls ser ut att ha gått upp en massa kilon, det kan inte va många isf. Du är ju jättefin! Och du passar i klänning...


    Kan tänka mig det och precis som du säger, sommaren här (förutom senaste veckan) har ju inte varit något att hurra över. Hur länge blir ni borta? :)

    Åh, men tack :) Jo, jag har gått upp ca 20kilo sedan bröllopet :P Det som inte syns är ju att snörningen i ryggen är breeed, det fattas ca 1-2cm för att plattan baktill ska täcka ordentligt. Nåja, det struntar jag i! :)
  • daniiel
    1700tal skrev 2012-08-19 20:59:09 följande:

    9 dagar.


    Va, 20? Nåja, det syns verkligen inte. Glöm inte visa bilderna sen! När skulle ni ta dem?


    Men så skönt, då hinner man verkligen känna av att man är ledig :) Förutom flygresan, så är jag väldigt avundsjuk :P Själv börjar jag om skolan imorgon, uuä. Nåja, jag hoppas som sagt att ni ska få det riktigt härligt och kan njuta av att vara nygifta :) hihi

    Jupp, jag tar själv på mig ca 7kg och skyller resterande 13kg på medicinerna. Har fått stopp på viktuppgången nu, så den har stått stilla över sommaren. Nu under hösten/vintern hoppas jag på att kunna börja vända neråt igen :) Det är planerat till nästa helg, om vädret inte är alltför dåligt och självklart kommer jag visa bilderna sen :)
  • daniiel
    Minuz skrev 2012-08-19 21:40:26 följande:
    Det kommer bli fina kort.
    20 kg? Vart sitter de?

    Sista året har ju jag oxå gått upp massor men på mig syns det ju, är som en köttbulle, det gör det inte på dig........ iaf inte på denna bild.
    På tisdag blir det VV igen, om jag orkar. Finns tyvärr inga möten här längre och då blir det svårare. Men har sänkt  "måste gå ner i vikt innan bröllopet kilon" från 15-20kg till är nöjd med 10 kg.......... Äter samma medicin som du och de gör ju sitt tyvärr..................
    Tack, men jag lovar dig, det syns! Mycket har satt sig i ansiktet (usch!) och på rumpa/höfter och benen. Ja, samt på magen, men det syns inte så mkt i klänningen rakt framifrån iaf :P

    Funkar VV bra tycker du? Jag har alltid haft svårt för såna grupper och dieter osv. Jag tycker det verkar dyrt och som att det inte funkar. Du kommer absolut hinna med 10kg innan bröllopet, det är jag övertygad om :D Jag håller alla tummar för dig! Ah, du äter också det.. ja, jag pluffsade upp massor när jag började med den, har ju bara ätit den i ca 4 månader och gått upp typ 10kg bara under de första 2 månaderna. Pang!, sa det bara. Nu har jag iaf kommit på hur jag kan äta och röra på mig utan att gå upp, så nu ska jag börja se hur jag ska äta och röra på mig för att gå ner. Medicinen funkar ju, så vill inte gärna sluta med den heller.
  • daniiel
    fruwesterlund skrev 2012-08-20 10:35:19 följande:
    Men OJ vilken fin klänning! Är detta en kinaklänning? Varifrån beställde du den?
    Hihi näää... det där är en äkta en :) Drottningen av kinaklänningar övergav dom ;P haha
  • daniiel
    Fremm skrev 2012-08-20 13:23:41 följande:
    WOW va fin du var och vilken ljuvlig klänning! Är det alltså en kinaklänning? Den är supervacker precis som brudparet ;) tack för att jag fick se dessa fina bilder! :)
    tracit skrev 2012-08-20 14:49:09 följande:
    Superfin! Får man fråga var du beställde ifrån och vad det kostade? :)
    Tack :) Ja, det är en kinaklänning. Jag betalade ca 1200kr för den inklusive frakt då. Den är välsydd och tyget är i bra kvalitet, exakt den storleken jag beställde osv. Dessutom är den sydd och levererad på ca 3-4 veckor, väldigt snabbt alltså. Jag beställde även en kort brudklänning från samma företag och betalade ca 800kr inklusive frakt för den. Även den jättefin och i bra kvalitet. Jag beställde från www.mylove-bridal.com, men den sidan är tyvärr nedlagd nu. Numera hänvisar den till www.dinobridal.com och jag vet inte alls om det är samma företag eller inte.
  • daniiel
    Zandraaa skrev 2012-08-20 17:33:53 följande:
    Hej allihop :) planerar nu mitt bröllop som ska ske i juni 2013. *Och vill nog beställa klänningen från ev kina. Men är lite osäker. Rädd att den inte ska sitta bra osv. Vilka sidor rekomenderar ni? Blev ni nöjda :)? kollade ni klänningar här i sverige först och sen leta upp ungefär likadan? :) kram
    Hej hej :) För att den ska sitta så bra som möjligt är snörning i ryggen att rekommendera, då blir spelrummet större och det är inte lika viktigt att precis varende mått är rätt, som om man har tex dragkedja. Jag är väldigt nöjd med mina kinaklänningar, som dock är beställda från en sida som inte finns längre. Annars verkar landy, milly, corals och lightinthebox bra tycker jag :) Länkar till alla dom sidorna finns i trådstarten här. Det du kan göra är att pröva klänningar i butik för att se vilken modell som passar dig och sedan leta upp något liknande som du gillar på nätet. Eller så kan du göra som tex jag gjorde, att leta en klänning som du gillar på någon av de där sidorna (alternativt på google) och bara beställa en som du tycker är fin :)
  • daniiel
    Pluppe och Fru 0728 - Gratulerar till er båda två! Två fina brudpar, två vackra brudar och två snygga klänningar! :) Kan det bli bättre? ;P Hoppas att ni hade helt underbar bröllopsdag!
  • daniiel

    Jag har just fått bekräftat att www.dinobridal.com ÄR www.mylove-bridal.coms nya hemsida. Det är samma företag som har en ny sida. Personligen skulle jag absolut våga mig på att beställa därifrån med tanke på de två klänningarna jag fått hem samt den goda kontakten jag har haft med företaget sedan dess. Jag förstår dock om det kan kännas osäkert för andra. Fy, att jag inte behöver en ny brudklänning! :P


  • daniiel
    Fröken Finemang skrev 2012-08-21 22:37:31 följande:
    åh! Där fanns "min" klänning.. för billigare pris än jenjenhouse. 
    Så nu går jag igenom resten av klänningarna hha.
    coh DIN klänning var ju fantastisk, så det blir svårt att välja vart man ska beställa sen!
    Jasså, vilken är din klänning då? Nu blir jag nyfiken :)
    Ja, jag har inget annat än bra saker att säga om Mylove och jag haft fått bra kontakt med de på Dino nu, så om jag var ute efter en klänning idag, så skulle jag beställt därifrån :) Men men, oavsett är det ju alltid lite av en chansning.
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!