• Skrutthumlan

    BT-Träff-Stockholm, Ny tråd!!

    Vår gamla tråd är tydligen avstängd, så jag startar väl en ny då

    Hoppas alla haft en jätte trevlig jul!

    Vi ses snart!
    /Skrutt

  • Svar på tråden BT-Träff-Stockholm, Ny tråd!!
  • Emilia

    Glöm inte att ta METRO nu den 23/3!! Bröllopsspecial med klänningar, smink, blommor m.m. ;)

    /Emilia

  • lillsmurf

    Nä just det - tack för påminnelsen!

  • Veronika

    Emilia
    Hur gick det med din fotografering?
    Det blev inget för mig *buhuhu*, jätteledsen. Chefen för skönhetssalongen var tydligen inte så trevlig (ska inte använda hårdare ord...) så de ville inte göra repotaget med dem. Fick vara med i ett repotage i Amelia och kanske så småningom i Vecko Revyn också istället. Men bröllopsbilagan hade ju klart varit mycket roligare!

  • Antonia

    Just det var tiden går fort, får verkligen inte glömma metro den dagen.

    Tråkigt Veronika att du inte kom med, dålig stil när det sagt så. Men å andra sidan tycker jag verkligen inte att det är mindre dåligt att vara med i Amelia och/eller VR, det är ju oftare en tidning man sparar än en metro.

    Har ni förresten sett att Bröllopsguiden kommit ut, jag köpte den idag, den tidningen är allra bäst enligt min åsikt, ska lusläsa den när jag har tid sen. :)

  • Emilia

    Antonia - Blir att hitta någon annan tidning än bröllopstidningarna nu... de mesta är klart för våran del redan och tidningarna för tyvärr ej till något nytt längre.

    Var det om skönhet i Amelia också? Har ej hört om något sådant. *nyfiken*
    Det i VR var det om vikt m.m.? Blev tillfrågad, men ska kolla om någon annan vill då jag ej direkt matchar med artikelns syfte. ;)

    Fotograferingsresultatet m.m. syns på onsdag... men det känndes bra och både reporter + fotograf var mycket trevliga... så även Bröllops Källan... som även kände igen mig. :D Kul var det i alla fall!

    //Emilia

  • Princessan05

    Halloj.

    Va kul jag kommer gärna med den 30e men jag kommer att ha en liten bebis med mig eftersom jag ammar, hoppas att det inte är några hinder han är så snäll och tyst. Var ska vi träffas och vilken tid?

    Jag kommer att gifta mig den 27 i Tyresö men det är inte några av våra vänner som vet om det ännu. Men höll på att skratta ihjäl mig inombord då jag träffade på 2 andra par som vi umgås med som kommer att gifta sig i samma kyrka på samma dag helt otroligt !!!!! Och dom vet ännu inte om att vi kommer att gifta oss på samma dag. Vilket innebär 2 par mindre på vårt bröllop vilket är lite synd för vi hade velat ha med dom på festen och dom räknar med oss, så lite tokigt är det men men sånt e livet.

    Tack Lillsmurf och Antonia för att ni välkomnade mig.

  • Princessan05

    Såg att jag bara skrivit 27 och ni är ju inte tanke läsare så 27/8 är det hi hi.

  • Skrutthumlan

    Princessan05

    Då är vi ännu fler den 27/8!
    Va roligt!
    Vi gifter oss i Vadstena, men bor i Stockholm.

    Välkommen hit

    /Skrutthumlan

  • Emilia

    Princessan05 -
    Självfallet är en liten guldklimp välkomen också... ;) Bara man får låna honom lite. :D
    Tycker det är jätte kul att du vill hänga på... vi är flera som är lite hemliga med det hela inför bröllopet. Men har nu i veckan berättat för några då jag på onsdag är med i Metro vilket några släktingar läser! ;) Vill ju inte chockera dem på morgontåget. hihi.

    //Emilia

  • Hetta

    Hej på er!
    Är sååå glad, blev erbjuden en doktorandtjänst i Umeå! Ja, det är ju lite långt men det får vi väl ta. Det känns som det blir lite för många förändringar på kort tid, vi kanske ska ta och vänta lite med barnplanering tills efter bröllopet.
    Ska bli jättekul att träffas igen den 30:e!

Svar på tråden BT-Träff-Stockholm, Ny tråd!!