• Skrutthumlan

    BT-Träff-Stockholm, Ny tråd!!

    Vår gamla tråd är tydligen avstängd, så jag startar väl en ny då

    Hoppas alla haft en jätte trevlig jul!

    Vi ses snart!
    /Skrutt

  • Svar på tråden BT-Träff-Stockholm, Ny tråd!!
  • Skrutthumlan

    Ja, hade nog önskat att man inte gick upp i morse

    men men..det är bara 1,5 vecka kvar på detta uppdraget så man får nog härda ut...fast det blir nog troligen förlängt.
    Enda positiva är att dom jag jobbar med är supertrevliga!

    Emilia
    Hoppas du mår bättre snart!

    /Skrutt

  • Hetta

    Skrutthumlan:
    Vad är det för växel du jobbar i? Har du flera jobb? Sök nytt jobb om du inte trivs! Fast det kanske du redan gör?

    Jag håller på att söka ca 20 jobb just nu. Var på intervju i Umeå i måndags och ska på intervju nästa vecka i Västerås. Samt att jag började på ett extraknäck idag. Så det rör på sig. Det känns kul men samtidigt vet man ju inte var man hamnar till sist, så man känner sig lite vilsen.

  • Skrutthumlan

    Just nu jobbar jag på systembolagets huvudkontor i deras växel...är anställd på Manpower...

    Har nog inte råd att söka nytt jobb med tankte på både bröllop och bildande av familj...

    /Skrutt

  • Hetta

    Jag förstår! Jag tog en risk när jag sade upp mig, men jag var tvungen att ta den för jag mådde jättedåligt. Jag hoppas på jobb snart! Annars får vi väl låna pengar...
    Vi funderar ju också på att skaffa barn snart. Någon månad innan bröllopet tänkte vi starta. När skulle ni börja?

  • Skrutthumlan

    hmmm...nu i Maj tror jag...vi får väl se hur fort det går

    /Skrutt

  • Veronika

    Skrutthumlan
    Jag jobbade i växel i två år, jag jag lider med dig... Vet precis hur det känns! Jag fick till och med pipljud ii högerörat efter ett tag. Läkarna sa att det var för att jag bet ihop under natten så jag ansträngde käkmuskeln och örat. Stress... Nu svarar jag iofs också mycket i telefon, men det är inte samma sak som växel...
    *Bamsekram*

    Vad kul att ni funderar på familj! Lycka till!

  • lillsmurf

    Hej tjejer! Grämer mig fortfarande att jag inte köpte de där inbjudningskorten ?färdiga?! Satt i helgen och fixade och fixade, resultatet blir ju visserligen fint, men, guuuuud vilket jobb! Ja ja nu ska jag sluta gnälla, det låter som det rullar på bra för de flesta.

    Jag fick svar från salongen som skall göra mitt hår och min make, de är redo att ta sig an samtliga mina tärnor också! Hehe vilket kaos, jag och mina FYRA tärnor en fredag förmiddag på salongen som samtliga skall ha uppsättning och makeas! Vi får börja dagen med lite skumpa!

    Och ringen är som sagt fixad, lämnade in förlovningsringen och fixade till den tillsammans med vigselringen, blev såååå bra! Hemskt att behöva vänta 5 månader på att få bära den på fingret!

    Förresten tjejer hur har ni tänkt med graveringen, jag måste all min gravering i förlovningsringen, så jag tänkte först ha förlovningsdatumet sen m2bs namn och sen vigseldatumen och sen ev skriva nåt annat också?!?! Hur har ni tänkt!

    Det får bli en fika till snart, det är alltid så himla kul och trevligt att ses, och jag har ju inte haft tid på sistone! Någon som känner för en fika med mig i nästa vecka? Den 23 (ons) på eftermiddagen/kvällen är enda dagen jag kan den veckan! Annars får det bli en annan gång!

  • MalinF

    Halloj!
    Hoppas att du hittar något annat Skrutt, jag har också slavat i växel under tiden jag pluggade (dvs på stenåldern..:D)

    Nu har vi varit gifta i snart 4 veckor och det är verkligen jättemysigt! Familjebildandet får dock anstå ett tag till, jag pluggar ju fortfarande bredvid jobbet. Ska söka in på en fysiologi-kurs till hösten tänkte jag, och då är det ganska mycket kliniska delar och högt tempo. Bäbisverkstad och studier samtidigt känns lite tveksamt. Däremot har vi faktiskt tittat lite på HUS!!! :) Vi ska träffa en säljare på söndag (det lutar åt att köpa ett nybyggt) och det ska bli jättespännande.

    Nån som skulle ha lust att fika med mig den 30:e mars förresten? (Då är jag nooog ledig på kvällen, det har varit otroligt hektiskt på jobbet efter bröllopet).

  • Skrutthumlan

    Veronika

    Usch va hemskt med pipljud!
    jag känner mer att det ringer i öronen.
    idag startade dagen med att det växelbordet som är i receptionen pajade...
    Tur att vi ha flera växlar....ha ha ha

    Va kul det är att höra att det är så många som kommit så långt in i planeringen!
    Spännande!

    Tack för alla sympatier!

    Bamsekram
    Skrutt

  • Popcorn

    Lillsmurf och Malin: Jag känner verkligen för att träffas för nu är det ett tag sedan och jag behöver lite peppning tror jag. Jag tycker naturligtvis fortfarande att det är kul med bröllopsplanering, men för tillfället känns det som om alla får det mycket bättre, finare och häftigare än oss. Jag tänker speciellt på de där lite lyxiga inslagen som ring och resa. Jag har råkat ut för en liten släng av svartsjuka tror jag...(hemskt, jag vet!). Ringarna har jag i och för sig ritat själv så man kan tycka att jag skulle vara lyrisk, men det blir inte så mycket glitter som jag hade tänkt mig och samtidigt vet jag inte hur jag annars skulle vilja ha den. Jag saknar nog glittret lite för glittrets skull tror jag... Som ni ser yrar jag lite...

    Lillsmurf: kan du den 30:e? Jag kan både den 23:e och den 30:e, men det skulle väl vara trevligt om ni båda kan den 30:e.

Svar på tråden BT-Träff-Stockholm, Ny tråd!!