• Skrutthumlan

    BT-Träff-Stockholm, Ny tråd!!

    Vår gamla tråd är tydligen avstängd, så jag startar väl en ny då

    Hoppas alla haft en jätte trevlig jul!

    Vi ses snart!
    /Skrutt

  • Svar på tråden BT-Träff-Stockholm, Ny tråd!!
  • Emilia

    lillsmurf - Det vore ju toppen att vara hemma hos dig... då är det bara för mig att knata till Tekniska och ta bussen till jobbet (som jag ändå skulle tagit mig oavsätt BT-träff). ;)

    Lät som en jätte trevlig ideé, beroende på när alla kan tidsmässigt!

    /Emilia

  • lillsmurf

    Hetta - vill inte berätta här på sidan vart jag bor, vet aldrig vilka som är här inne, min mailadress finns lite längre tillbaka i tråden, maila mig så kan jag berätta vart jag bor, men som du förstår på Emilias inlägg så bor jag inte så långt ifrån tekniska!!

  • Emilia

    Sorry lillsmurf , hoppas jag ej sa för mycket! Men sedan gillar jag ju att promenera också och kan lätt tänka mig knata från tekniska till city osv. ;)

    /Emilia

  • lillsmurf

    Emilia - inga problem! Mycket ligger nära tekniska, det är bara en definitionsfråga om vad nära är!

  • lillsmurf

    Uppdaterar listan, inte för att det tillkommit några namn men för att jag ska ha lite koll! Jag ska försöka komma på nåt bra ställe, annars som sagt kan vi ju vara hemma hos mig om vi inte blir för många!

    skratt-maja
    Emilia
    MalinF
    Popcorn
    lillsmurf
    Veronika
    Hetta

  • Antonia

    Hej tjejer!

    Tillbaks från en superhärlig helg på Öland med min kära syster och hennes blivande man. Helgen gick i bröllopets tecken. Vi var på kalmar slotts bröllopsmässa, provsmakade massa goda tårtor, drack cider mm. Ganska lik de förra mässorna jag varit på men det var mysigt. Såg världens finaste brudbukett som jag verkligen vill ha på mitt bröllop. Dessutom hittade jag en fantastisk tärnklänning. Jag är så fräck att jag skulle vilja köpa den, och låna ut den till tärnan inför bröllopet men behålla den själv sen. Hon använder inte ens ljusrosa i vanliga fall... men så kanske man inte kan göra? :-/

    Min syster gifter ju sig på midsommardagen på Öland och vi var på Hotellet där festen ska hållas och pratade med ägaren där. Han var så himla trevlig och hade en massa tips och idéer, jättekul. Eftersom jag ska vara den som håller i hela festen och fixa häftet så var det väldigt skönt att vara med och höra på hur lång all tid tar och vad man ska tänka på, måste säga att det varit en fantastiskt rolig och lärorik helg faktiskt.

    De som är nyfikna på programledarjobbet jag berättade om så fick jag det inte.... vilket iofs inte gör så mkt, var roligt att vara där och provspela, men flytta till Holland på minst ett halvår när man är sambo och ska gifta sig är kanske inte rätt tajming, så det gjorde mig inget, slapp man ta ställning till en sån chans.

    Jag tror faktiskt att jag kan den 30e oxå, som det ser ut nu och för mig spelar det ingen större roll vart vi är, skulle iofs va kul att se hur du bor Lillsmurf! Vin är inte fel heller, lite trött på allt fikande det blivit på sista tiden så för mig tar jag gärna ett glas vin nånstans!

    skratt-maja
    Emilia
    MalinF
    Popcorn
    lillsmurf
    Veronika
    Hetta
    Antonia

  • Princessan05

    Halloj tjejer.

    Har precis varit inne för första gången på denna sida och ser att ni ska träffas för att snacka bröllop. Undrar om man är välkommen?Det vore kul att snacka lite eftersom jag inte har någon att tala med, det är fortfarande hemligt för släkt och vänner, och jag håller på att explodera vill prata med någon anna än min blivande.
    /Brud i Augusti

  • Antonia

    Princessan05, självklart! Välkommen till vårt glada gäng! Vore jättekul om du kunde följa med den 30e.

    Berätta lite, när, och var ska ni gifta er och vad är era planer, teman osv, lite kan du ju skriva här sen får du berätta mer när vi alla ses!

  • Hetta

    lillsmurf:
    Det är klart att jag inte ville att du skulle skriva exakt var du bodde, därför skrev jag "ung.". Hoppas du inte tog illa upp.
    Alla: Jättekul att vi blir så många! Jag ser verkligen fram emot att få träffa lite bröllopsnördar igen!

  • lillsmurf

    Hetta - Inga problem, jag bor på Ö-malm! Nu verkar det ju som om vi blir ganska många så vi kanske ska ta något ställe ute iaf! Jag återkommer!

    Princessan05 - välkommen till tråden, här får du prata hur mycket bröllop som helst med oss! Vilket datum i augusti? Om du går några sidor bakåt så finns det en "datumlista" på när samtliga i tråden gifter sig, kopiera den och uppdatera gärna! Vart gifter ni er? Du får berätta allt, jättenyfiken! Vore kul om du hängde med på träffen nästa vecka också!

Svar på tråden BT-Träff-Stockholm, Ny tråd!!