Inlägg från: MrsNyberg2B |Visa alla inlägg
  • MrsNyberg2B

    2008 Sommarbröllop - Originalen tuffar vidare i tråd 6

    Hehe - Ja, men man tycker ju att något borde kunnat finnas!! XS är lixom inte min storlek..

  • MrsNyberg2B

    HAHAHAHAHA - Fatta hur korkad jag är!!!! Jag insåg just att det ju är en fördel om man fyller i "välj utförande" delen INNAN man kollar efter storlek.. Jag har nog gjort lite både och, men koppla i hop något är ju tydligen inte alltid så snabbt gjort... Får väl skylla på klimatförändringar i hjärnan också!

  • MrsNyberg2B

    Eller hur - men nu finns det ju desto mer!

  • MrsNyberg2B

    450 kronor är jag uppe i nu, men man får ju riktigt mycket för pengarna!! Och jag behöver förnya min garderob... en del har jag kvar sen efter min sjuktid, och får mest bara ångest över att jag är så tjock nuförtiden, bättre då att köpa kläder som passar! Egentligen kan man ju då se det som en investering i min hälsa...

  • MrsNyberg2B

    Norrsken - Du har lett mig i fördärvet...

  • MrsNyberg2B

    Brud 2008 - Just av den anledningen har vi också valt betalbar, det blir på tok för dyrt annars! Dock tänker vi bjuda på tolvslagsskålen!
    När det gäller lägenhetsinköp så har ju iaf min sambo fast jobb. Fast lägenheterna i Jönköping är rätt dyra, så då tänker vi att vi egentligen lika gärna skulle kunna ta och köpa ett hus... Om man nu ändå ska låna lixom..

    Norrsken - Åh, stackarn!!

  • MrsNyberg2B

    Norrsken - Men självklart... Han har väl sökt jobbet av en anledning! Samtidigt är det ju svårt att tacka nej till ett erbjudande eftersom man inte vet vad man får på ett annat ställe, eller ens om man får något. Han är ju efterfrågad iaf, och det är ju bra för självförtroendet!

  • MrsNyberg2B

    madlin - vad är det för strul med poängen? Det problemet kan man kanske lösa, tänker jag..

    Annars tycker jag att ni ska försöka komma fram till vad ni vill, alltså, så att det verkligen blir det bröllop n i vill ha.. Att ha en fest är ju inte det sämsta, det kan ju bli en rejäl tillställning utan att det behöver kosta så himla mycket, om ni drar iväg själva tänker jag, och har festen sen! Tycker inte alls att det är ett dumt förslag.. Och inte dumt att man funderar och tänker heller!

  • MrsNyberg2B

    Norrsken - du ska ju snart flytta, lämna skiten och gå hem!

    Har nu hittat massa roliga kläder, nu väntar jag bara på att sambon ska vakna ur sin lur och kolla in kläder till sig själv... Får man skicka tillbaka det som inte passar även här, eller är det kört?

  • MrsNyberg2B

    Norrsken - Ja gör det! Du kan ta plats som shoppingledare! Jag har nu (eller snart iaf) typ 18 nya plagg i min ägo - skor medräknat! Bra va?!?! Jag är nöjd..

Svar på tråden 2008 Sommarbröllop - Originalen tuffar vidare i tråd 6