Inlägg från: MrsNyberg2B |Visa alla inlägg
  • MrsNyberg2B

    2008 Sommarbröllop - Originalen tuffar vidare i tråd 6

    förtydligande till Lucy - i så fall vad?

  • MrsNyberg2B

    Klart man vill veta direkt. Helst igår. Om det gick... Jag tror aldrig jag har känt mig så taggad inför någonting, och kommer jag inte in så blir ju det riktigt tråkigt.. Framförallt om vi måste bo kvar i den här hålan.

    Lucy - Aha, bättre att vänta då, om man inte riktigt bestämt sig!

  • MrsNyberg2B

    Gaaaaaaaaaaahhhh - nu har jag ju börjat ändra mig IGEN. Gissa om vad? Klänningen, såklart.. Herregud. Well, det är ju tur att den jag köpte var så billig, så det inte gör så mkt om jag i slutändan bestämmer mig för att jag ska ha en vit iaf.

  • MrsNyberg2B

    Lucy - Du får gå in dem! Du har ju tid på dig.. De var hursom fina!

    Sitter och kollar lägenheter... Finns ju en del som kan vara intressant! Hur mycket kan man längta ifrån en stad egentligen???

  • MrsNyberg2B

    Hohoho... Men han ser ut att sova gott!

  • MrsNyberg2B

    God eftermiddag!

    Skönt att vara tillbaka framför datorn - jobbat hela helgen och varit fullkomligt slut! Fattar inte varför.. Igår när jag kom hem somnade jag och sov i någon timme eller så, sen somnade jag igen - efter Wallander - och sov tills klockan var halv elva. Tur att det inte verkar bli så mycket jobb den här veckan. Kanske blivit lite för mkt..

    Pratade med en av mina tärnor häromkvällen, hon berättade att hon och toastmadame pratat under påsken då de träffades. Tosatmadame var tydligen halvvägs igenom festprogrammet.. Hon gillar att vara ute i god tid!! Inspirerad av hennes entusiasm så tänker jag nog att jag ska försöka få till ytterligare några provinbjudningar och sen hoppas jag VERKLIGEN att vi kan välja någon av dem... Annars vet jag inte vad jag ska göra!

    Min älskling har bokat en helg till oss för en romantisk weekend, i maj. Jag har bara fått veta vilket datum och inte vart. Idag ringde en tjej ifrån stället och råkade alltså avslöja att det är Yxtaholms slott (tror jag) för det hade blivit något fel med bokningen. Jag sa att jag inte visste något, så hon skämdes lite - men jag ska försöka att inte vara så nyfiken att jag kollar upp det iaf.. Stackarn var så besviken!

  • MrsNyberg2B

    Norrsken - Hotellvistelser är ju alltid mysiga!

    Min sambo har somnat på sängen igen - utan att jag ens märkte något! Han skulle läsa en bok för någon diskussion i morgon på jobbet..

  • MrsNyberg2B

    Norrsken - Vad bra att du gör det! Då kan du berätta för mig sen, vad som gäller..

  • MrsNyberg2B

    Norrsken - Kämpa på - du kommer att klara det!! *skriker alla hejaramsor jag kommer ihåg*

  • MrsNyberg2B

    Men fatta vad lite man hade fattat av allt annat utom banksakerna!!!

Svar på tråden 2008 Sommarbröllop - Originalen tuffar vidare i tråd 6