Inlägg från: MrsNyberg2B |Visa alla inlägg
  • MrsNyberg2B

    2008 Sommarbröllop - Originalen tuffar vidare i tråd 6

    Norrsken - Rosa - Svart, knappt nån skillnad alls ju.. Ska öppna upp paketet nu, det var väldigt tungt, så jag hoppas att det innehåller rätt saker.

    drömbrud - 32 gram guld var verkligen inte dåligt! Det blir säkert snyggt.

  • MrsNyberg2B

    Jag fick en rosa kjol jag med! (hallonröd??) men den var snygg, så det kvittar. Det mesta passade faktiskt och jag kände nästan ingen ångest alls över mig själv och kroppen. Det blir lite tillbakaskick iaf, ett par skor t.ex - det är inte möjligt att det kan vara storlek 39, i så fall har min fötter växt extremt mycket sen förut idag när jag provade brudskor..

    Apropå skor - Tror ni det är bra eller dumt att köpa en storlek för stora? Jag tänker på att fötterna växer under dagen och kvällen, svullnar och så? Alltså - nåt av det värsta jag vet är när man känner att fötterna håller på att trilla av. Det är ju mer än en gång man gått hem en natt med skorna i handen..

  • MrsNyberg2B

    vårbrud - Aha. Ja, det är ju lite så jag tänker.. Funderar på om jag ska slå till på skorna jag hittade i skoaffären här. De är väldigt sköna och har en stabil och bra klack - det känns lite som att det har betydelse när det är vinter ute. Halt och snö ihop med smala klackar känns lite vanskligt..

    Plitade just ihop ett brev till toastmadame - insåg att det blir ett och annat som ska fixas. Det är så svårt när man bara har massa idéer i huvudet, ingen struktur riktigt förrän man skriver ner det... Shit, säger jag eder, det är mycket man ska göra, och då vill vi ändå ha ett ganska enkelt bröllop. Nu är det iaf snart bara åtta månader kvar! Och sen lär tiden gå så fort att det blir typ ett halvår och sen två månader.

  • MrsNyberg2B

    Ina - Vad bra att ha ett bra skäl! Å gott med mat..

  • MrsNyberg2B

    `Åh.... Glass!

    Just nu lider jag av ett desperat behov av umgänge med goda vänner.. Så himla drygt att bo i den här hålan utan att ha någon att umgås med!!! Jag kommer gå under snart! Tur att jag har den här tråden att hänga i, ni känns som mina närmaste vänner stundtals..

  • MrsNyberg2B

    Norrsken - Roligt med privat visning!!!

    Längtar - Hoppas du ska trivas i tråden! Roligt att du hittade hit..

  • MrsNyberg2B

    Nu har jag gjort ännu fler inbjudningsprover... Och får hela tiden nya idéer. Men det är iaf sista provkortsrundan, det här.. *lovar mig själv*

  • MrsNyberg2B

    God eftermiddag brudar!

    Stjärngudinna - Jag har inte ens tänkt i de banorna, men självklart kan jag hjälpa dig om du skulle hitta något av mina alster som du gillade (eller för all del, någonting annat). Det finns en del bilder på hemsidan, de senaste har jag inte lagt upp än, men det kommer. Du kan ju adda mig på msn (om du har, annars har du ju mailen ändå) så kan vi diskutera vidare där så vi inte bryter mot några regler eller så philopoetica@hotmail.com

    Norrsken - Guuuuu' vad du är produktiv. Själv sitter jag och äter godis och dricker kaffe. Som om livet blir bättre då. Du har rätt om bananchipsen för övrigt.

    Jag har idag inhandlat en del ekologiska produkter till vårat skafferi - det är väl det mest nyttiga jag har gjort hittills.

  • MrsNyberg2B

    Norrsken - Bäst att njuta av det medan man kan! Man känner sig åtminstone nöjd med sig själv när man är igång!

Svar på tråden 2008 Sommarbröllop - Originalen tuffar vidare i tråd 6