Inlägg från: MrsNyberg2B |Visa alla inlägg
  • MrsNyberg2B

    2008 Sommarbröllop - Originalen tuffar vidare i tråd 6

    Lycka till!

  • MrsNyberg2B

    God morgon, ungdomar!

    Det är tydligt vem som kör hårdast här i tråden! Bra att det gick bra på intervjuerna och att ni gillat minst en lägenhet!

    Här händer minimalt med grejer - jag ska snart ut en sväng på stan. I helgen är jag gräsänka och har inte så mycket att syssla med, mer än jobb i kväll (det är ju därför jag ens är hemma själv..). Lång loppis längs med storgatan i stan här. Ni förstår ju själva vilken happening det är!!

  • MrsNyberg2B

    Norrsken: Nej, han är på sin brors kalas. Det var ju meningen att jag skulle följa med, men det krisade på jobbet - så jag ställde upp, de sköter sig ju inte själva precis. Och just den här avdelningen trivs jag bra på, så det var ju egentligen bara roligt.

    blivandefruandersson: Vad bra att du har haft roligt! Kusinerna träffar inte jag heller så ofta, och det är väldigt synd.. Behöver du fortfarande en svart tärnklänning?

  • MrsNyberg2B

    Nu kommer han nog snart hem, den käre sambon! Det är tur, för jag börjar tycka det är lite tråkigt här ensam.. Lite kluvet är det allt, visst är det skönt att vara ensam ett tag, men det är rätt trevligt med lite sällskap..

    I maj ska jag träffa min ena tärna! Det ska bli så roligt, vi ses sällan nämligen! Vanligtvis bor hon i Umeå men i sommar ska hon bo i Kalmar och jobba där, så då passar vi på att fara dig och besöka både henne och sambons vän! Stor fördel med vänner som befinner sig på samma ställe - och hon lär känna någon mer i Kalmar. Perfekt tillfälle för lite bröllopsplaner också!

    Choklad är förövrigt underbart - köpte körsbärschoklad på Chokladmässan - riktigt, riktigt gott! Ihop med kaffe speciellt!

    Hur många av er har prova embossing? Är det svårt?

  • MrsNyberg2B

    Okidok! Bra Lucy! Då kan jag om inte annat fråga dig! Perfekt.. Det var hemskt vackra inbjudningar! Jag lutar mer åt att fixa något enkelt och väldigt stilrent i stil med dem du gjort. Har gjort ett sånt exempel här också..

    Nu har även jag drabbats av fenomenet "vi som vill bjuda in några vi känner". Toastmaster frågade sambon om han fick ta med några kompisar. Vi träffas lite då och då på någon fest här och där, inte särskilt ofta men vi känner till varandra iaf och trivs med dem. Det känns ju lite jobbigt att råka ut för sånt - inte för att jag ogillar tjejerna, de är jättegulliga båda två, men det innebär ändå en extra kostnad på nästan en tusenlapp för oss, och ska en så kanske fler vill.. Samtidigt är det ju trevligt att folk vill komma, jag menar, det kan man inte säga annat, men som sagt - det kostar extra! Men kanske man skulle kunna få med dem om några tackar nej, fast då blir det ju lite som att bjuda med armbågen..

  • MrsNyberg2B

    Lucy - Ursäkta om jag upprepar mig, men jag måste bara säga igen: De är verkligen jättefina!!! Måste försöka bli lika bra som du! Panduro - here I come!

  • MrsNyberg2B

    Lucy - igen: Stämplarna från October Stamps, är de monterade på någonting eller måste man köpa till det? Jag är väl lite trög, men fattar inte riktigt på beskrivningen...

  • MrsNyberg2B

    Aha, det var det jag misstänkte.. En sån akrylkloss förpackning alltså? Men fäster det fast sig av sig självt sen? Eller, hur är det med det - man vill ju inte att det ska bli snett, menar jag..

  • MrsNyberg2B

    Lucy - Ja, vad bra! För de som fanns på October Stamps var rätt dyra, tycker jag.

    Nu har jag gjort ytterligare ett gäng inbjudningskort - jag börjar snart undra vad jag ska göra med dem när jag har valt ut ett ex.. Slänga? Hoppas att någon annan tycker de är fina, så man kan hjälpa någon annan? Spara i en kartong i källaren?

    Idag fyller våran lilla Elsa 1 år! Känns märkligt att det inte är längre sen hon tittade ut - men hon är den sötaste katten! Och lik mor sin, som ju är försvunnen nu...

  • MrsNyberg2B

    Stjärngudinnan - Ja, de är hemskt söta! Utom när de leker och hoppar på magen på mornarna.. Vi försökte ju ha dörren stängd, men, tja, de funkade ju inte, de öppnar den bara. Bättre att ha den öppen än att slippa dra upp sig själv för att slänga ut dem tio gånger per natt.

    Jenny_Åland - Ah, vad trist! Min mamma sa en gång att hon kan ha åsikter om mycket (ang. val vi gör i livet) men när det gäller partner och arbete så kan hon inte lägga sig i.. Och att hon finns där för att stötta om det skiter sig. Vilket är tur. Nu var det iofs din mammas sambo, men ändå. Det är ruskigt dålig stil - och flytta från Åland kan ju ni faktiskt (teoretiskt) göra ändå, om ni skulle vilja det, men det är ju ERT val. Jag håller på Er.

    Ina - min svägerska mådde illa t.o.m vecka 20! Och lite då och då därefter också. Du har ju bra tur med det, även om det inte gör det roligare eller skönare att må illa! Hon hade annars senapskorn under en tejpbit i örat, för att trycka på, någon speciell punkt där tydligen.

    Norrsken - Härligt, härligt! Jag längtar tills det är dags att flytta härifrån. Nu har jag kollat resultatet från högskoleprovet med tabellen och det verkar som om jag hamnar på 1,3 så jag borde då verkligen komma in om intaget låg på 0,9 förra terminen. Men ändå...

    Idag har jag jobbat. När jag vaknade klockan sju spelade musikkåren längs med Storgatan och det är ändå en bit härifrån, men det hördes som de stod på innergården!! Jag var glad att jag ändå skulle upp, men förstå alla de som var ute och festade loss igår/natt!!! Skadeglädjen är den enda sanna glädjen, det säger jag eder!!!

    Nu ska vi ha sunkeftermiddag och kväll, för det är väl ungefär hur länge sen som helst som man bara hade en ledig eftermiddag tillsammans såhär! Älsklingen står och steker hamburgare, dip, godis, salta pinnar, glass och kolatårta är inhandlat, tre filmer hyrda och snart kan vi bara njuta av varandra och ha det lugnt och skönt. Känns välbehövligt för min del, eftersom jag känner att mitt inre inte är vad det borde vara (efter att ha varit rätt okej ett tag, nästan en vecka...och det är ju skönt).

    Imorgon, om jag lyckas hålla mig, kommer jag tillbaka. Förhoppningsvis med lite ny energi och kraft!!

Svar på tråden 2008 Sommarbröllop - Originalen tuffar vidare i tråd 6