Inlägg från: MrsNyberg2B |Visa alla inlägg
  • MrsNyberg2B

    2008 Sommarbröllop - Originalen tuffar vidare i tråd 6

    madlin - Nej, det är ju självklart! Vi har ringt, och de sa att de låg lite efter och att vi kunde ta det lugnt. Ja, för det är ju lätt - speciellt om man verkligen behöver en lgh. Iaf, idag fyller min sambo år, så jag hoppas de uppmärksammar det och skickar kontraktet!!!!

    Sam&Bojan - Jorå, det lunkar på. Nu har jag hittat en klänning, så jag behöver inte stressa med det resten av sommaren, det är ju väldigt bra! Så har jag bestämt inbjudningar och så, så det blir det väl under sommaren, när jag bara köpt till mig lite papper och grejer. Ska bli roligt, nu känns det ju som om man snart kan börja sätta igång på allvar, det är ju snart bara ett halvår kvar!

    Madeleene - Spännande! Säkert blir alla glada! Det tror jag iaf!

    Fick svar på mitt cellprovsgrejs ÄNTELIGEN, igår. Cellförändringarna var "radikalt borttagna" . Det låter bra tycker jag, radikalt verkar bra - men jag är dålig på läkarspråk, så vet någon så är det ju bara trevligt!

  • MrsNyberg2B

    madlin - Precis. Det borde ligga i deras intresse också, tycker man. De får ju hyra ut liksom. Var glada och tacksamma!

    Sitter och funderar på om jag ska ta och våga mig ut en vända och leta rätt på någon blomma eller så, till födelsedagsbarnet. Kanske någon liten tårta också? Eller en liten bakelse. Någonting. Festligt. Eftersom jag är så ofestlig nuförtiden, tänker jag att han borde få någonting som är lite uppmuntrande annat än en sambo som bara är deppig dygnet runt. Det är han värd, eftersom han står ut..

  • MrsNyberg2B

    vårbrud - ÅHhhhh - vad spännande!! Längtar tills det blir dags!! *pirrpirrpirr*

    madlin - Jorå, det gick ju fint - kontraktet seglade in i lådan precis lagom! Jag slog in det i en present.. Vi ska bo på en gata som inte finns! Huset är från 1875 eller nåt, men adressen finns inte när man söker på det... Intressant! Vi ska nog förövrigt fira i helgen, då svärisarna kommer - jag fyller år nästa vecka nämligen, så det blir väl som ett gemensamt kalas då.

  • MrsNyberg2B

    Brud 2008 - Ja, precis.. Du bor där, men inte om du frågar Telia. MAn tycker liksom att det ändå borde gå ganska smidigt att ta reda på t.ex vem som bodde i lägenheten innan, om man har adress och lghnr och så - när man ringer till telia alltså - men det är tyvärr omöjligt. Istället måste det komma en tekniker och peta lite...

    Norrsken - Du märker ju själv att vi har lyckats hålla igång litegrann, men du har fattats, så det händer inte mkt...

  • MrsNyberg2B

    Ina - Det blir ju jättesnyggt med ängsblommor!! Det tycker jag absolut ni ska köra på..

    Nu har svärisarna varit här - så vi har börjat klura på om det inte är smidigare och köra vigseln i lokalen.. Så man är på plats, direkt, tänk om det blir snöstorm - INTE så roligt att behöva pressa sig fram genom stan ifrån Stadshuset. Ska maila iväg ett mail och höra hur de ställer sig till det i lokalen.

  • MrsNyberg2B

    Ina - Du, det var väldigt bra att du tänkte på just den biten! Smart! Jag har iaf mailat iväg en frågan, så får vi ser vad han säger om idén.

    Lucy - Vi glömmer dig aldrig!!!

    Waersta - Snart är det bara två månader kvar, det är ju BRA att du är ute i tid. Den går så fort ändå, så nu har du lång tid på dig att njuta...

  • MrsNyberg2B

    Brud 2008 - Vad tråkigt! Verkligen.. Eftersom jag själv är inne i en depression nu så vet jag hur det känns. Som tur är så har det inte gått ut över relationen på ett vis som gör att vi vill skjuta på bröllopet - snarare har vi stärkts tillsammans. Men, det är ju inte konstigt att det kan bli osäkert och skakigt... Om du vill får du gärna lägga till mig på msn, så kan vi prata där (om du nu vill och ens har msn): philopoetica@hotmail.com

    Annars - Han som äger stället ska sluta. På torsdag. Thanks for telling. (Jag mailade ju honom). Det ska inte behöva innebära någonting för oss, det kommer en ny ägare i augusti. (AUGUSTI!!!) Frågan är ju hur det kommer påverka priset?!?!? Tänk om det blir alldeles för dyrt? Vad gör vi då? Kanske det är bäst att börja titta runt på billigare lokaler? Alltså, som backup - man vet ju inte. Såklart får vi ringa honom och höra, men ändå.. Fast självklart, det ska väl bli problem, bara att vänja sig. Jag har iaf en klänning!!! (Och jag vet, jag kanske överdramatiserar och allting, lite extra hysterisk, men vad fn!!) Vi får iaf gifta oss på stället. Bra det. Om det nu inte kommer kosta för mkt.

  • MrsNyberg2B

    Norrsken - Jo, precis, det kan man ju hoppas. Men, vi har ju inget skrivet än, så därför kan det ju bli vad som helst, känns det som. Men, men. C'est la vie, antar jag. Det enklaste är ju att ringa och prata med killen, så vi får väl göra det..

  • MrsNyberg2B

    Norrsken - Onekligen. Frågan är hur bra koll han har på det nu? Men det kanske spelar mindre roll - det är ju inte förbjudet att fråga!

  • MrsNyberg2B

    Brud 2008 - Nej, det är klart.. Man planerar ju inte precis att man ska bli deprimerad.. Jag har fått byta medicin, och jag tror - men vågar inte hoppas - att jag kanske märker av lite effekt, och det börjar kännas lite lättare. Men, som sagt, det går ju fort att dyka ner igen, om man har otur..

    Norrsken - FIN kyrka. Har inte kollat förrän nu, men den är verkligen superfin!

    Sambon ska ringa den nye ägaren i morgon. Jag har lite lätt telefonfobi just nu, men kanske jag vågar om ett tag, annars är det ju ingen panik.

  • MrsNyberg2B

    madlin - Jag tycker att man kan ha det, fast inte med vit slips. Jag tänker bara begravning då, även om man har svart skjorta. Om den är svagt randad kan man kanske tänka sig en slips i randfärgen?

    Hoppas också att det löser sig.. MAn får vara öppen för förslag!

  • MrsNyberg2B

    madlin - Ahaaaaa.. Jag förstår.. Hmmmm. Men ni kan ju köpa en ny skjorta annars

    Självklart gör ni som ni tycker är bäst!

  • MrsNyberg2B

    Nu tänker jag överge cyberspace ett tag fram över - jag tror inte min mor har en dator nämligen, och alltså har vi inte tillgång till det under hela helgen! Skönt, på ett sätt, och trist att missa den här tråden!!

    Well - imorgon kanske jag åker och hämtar min klänning. Somliga fyller år, och mamman tyckte att det vore en bra grej. Dessutom kan man passa på att bunkra inför midsommar på systemet.. Allt på en gång, men så är det ju när man ska ut på landsbygden

    Fortfarande vet vi inte hur det blir med stället, men jag hoppas verkligen att sambon tar tag i det - han behöver nåt å göra när jag inte är hemma. Jag har skrivit en lista på frågor åt honom, så slipper han tänka och prata samtidigt..

    Trevlig midsommar på er, allihop! Hoppas ni har det riktigt, riktigt roligt och att ni får sol!!!!

  • MrsNyberg2B

    Jag har nu insett att det inte är helt dumt att det strular litegrann... Den lokalen vi hittat istället känns ju inte helt dum, den heller.. Väl värt att undersökas vidare iaf!

Svar på tråden 2008 Sommarbröllop - Originalen tuffar vidare i tråd 6