Inlägg från: MrsNyberg2B |Visa alla inlägg
  • MrsNyberg2B

    2008 Sommarbröllop - Originalen tuffar vidare i tråd 6

    Ina - Tack och Grattis till din examen!!

    Jag minns inte vem av er det var som frågade, men: Ja, det är sommarfest på G. Hittade en tråd här med lite favoritdrinkar och några recept, så jag antecknar för fullt.

    Är det någon som vet hur det ska bli med vädret i morgon?

  • MrsNyberg2B

    Madeleene - Visst är det roligt med sådana glada överraskningar!

  • MrsNyberg2B

    Madeleene - Förstår det!

  • MrsNyberg2B

    Lucy - Jättefin!! Jag tror jag provade något liknande, och på mig var det inte precis en höjdare.. Men den är ju hemskt snygg! Och snörning i ryggen är ju så läckert!!!

    Ina - Vad hemskt! Sånt är ju verkligen jobbigt.. Usch! Tur att det bara var en dröm iaf!

    Cira - Så var det för oss också. Fast vi fick inte välja om vi ville ha egen mat - det var inget alternativ. Men däremot kändes lokalen rätt från första stund! Visst är det skönt, när det är så? Hur mycket kommer ni få betala för maten? Blir det stor skillnad?

  • MrsNyberg2B

    Lucy - Ja, men det är ju som sagt snörning annars, så det bör ju ordna sig! Ska du ha slöja? Jag börjar nämligen fundera på om jag ska eller inte. När jag provade hade jag och det är ju väldigt, väldigt snyggt..

    Hur tänker ni andra?? Jag var ju övertygad innan om att jag inte skulle ha det, men nu är jag inte alls säker... Dessa beslut.. Vart kan man hitta billiga någonstans - den jag provade på klänningsaffären kostade ju typ 595:- Inte jättebilligt, tycker jag.

  • MrsNyberg2B

    Ina - Aja dig! Inte göra reklam!!!!!!
    Tack för tipset - det är för självklart för att jag ska kunna tänka ut det..

  • MrsNyberg2B

    Madlin och Brud 2008 - Jag var också HELT säker på att inte ha slöja, men, ja.. Sen provade jag och det är ju jädra snyggt i hop med klänningen. Samtidigt är det ju roligt att få en härlig frisyr och kunna visa upp den.. Kanske dags för en plus- och minuslista igen?

  • MrsNyberg2B

    madlin - okej, då kan jag förstå om det känns extra med slöjan! Själv har jag ju gått från att inte vilja ha vit klänning till att välja en vit och fundera över slöja, så ingenting är ju omöjligt

  • MrsNyberg2B

    Tjejen i affären vrålskrattade (okej, inte vrål, men näst intill) när mina två kompanjoner frågade om man skulle ha den framför ansiktet och sa att man verkligen INTE skulle ha det... "det är så amerikanska filmer" ungefär..

    Det tycker jag är bra, för det är mycket snyggare att bara ha den över håret.. Det var ju det som gjorde hela grejen...

  • MrsNyberg2B

    madlin - trivsamt med provdrickning!

    Väntar fortfarande på det där kontraktet, fy attan, hur långsamma kan de vara? Jag menar, det var ju fredag i typ - fredags - och nu är det onsdag. I måndags sa de att de var lite sena, så man får hoppas att de iaf lägger på en liten rem..

    Sam&Bojan - Roligt! Hoppas att ni kommer igång ordentligt snart då... Hur går det med själva bröllopet?

Svar på tråden 2008 Sommarbröllop - Originalen tuffar vidare i tråd 6