Inlägg från: MrsNyberg2B |Visa alla inlägg
  • MrsNyberg2B

    2008 Sommarbröllop - Originalen tuffar vidare i tråd 6

    vårbrud2008 - Boken kommer ut på engelska i juli någon gång (har förhandsbokat men minns inte vilket datum). Således vet jag inte vad som händer, men jag ser fram emot det.. Har beställt alla de övriga böckerna nu, så att jag kan uppdatera mig ordentligt och ha full koll på allt och alla inför den sista.

    Har gjort ett gäng nya kort. Det blir bara värre och värre.. Ska fixa och lägga in dem på hemsidan snart.

  • MrsNyberg2B

    Det tog lite tid, men nu ska de ligga där iaf..

  • MrsNyberg2B

    Ina - De gör verkligen allt för att folk ska välja att åka kollektivt!! *ironi*
    Här är det ungefär lika, det kostade mer för mig att ta bussen än vad det gjorde att ta bilen när jag åkte 3,5 till jobbet. Man borde tycka att det är lite viktigare med bra pendelpriser.. ÄVEN om man inte har månadskort utan någon annan typ av rabatt. (Undrar vad det kostade utan rabattkort????)

  • MrsNyberg2B

    Är det sant?! Iofs inget förvånande, men man undrar ju ungefär HUR de tänker sig att det ska få folk att pendla mer. Överfulla tåg, trängsel och dyrt mot luft, sittplats och billigare (eller iaf lika dyrt). Visserligen bilköer, men det händer ju lite då och då att tåg blir försenade också, t.ex när det helt oväntat kommer SNÖ i december.

  • MrsNyberg2B

    madlin - det ser jättefint ut! Blir säkert väldigt mysigt!

    Norrsken - 900 är väl iofs, som du skriver inte så farligt med tanke på vad man får. Men jag liksom saknar logiken "Ah, vi måste se till att folk pendlar mer, vad ska vi göra? Jag vet - Vi höjer priserna med 300 spänn!!!" Ibland tänker man att regeringen bara måste ändra någonting (och då menar jag från båda håll) för att den tidigare regeringen gjorde på ett annat sätt. Ex. entréavgifter på muséer. Men det är klart, det kommer ju en skattesänkning, så då kommer alla få mer över i plånboken, och då kan de användas till att betala pendelkorten istället.

  • MrsNyberg2B

    madlin - herregud vilket bra pris! Hoppas det blir bra också!! Jag tror också att 15 juli blir bra, oavsett vilket håll man räknar ifrån...

  • MrsNyberg2B

    Surt med missförstånd.. Är du ledig idag eller? Så att det lixom blir komplett allt - upp i tid för ett möte och sen veta att man kunnat ligga ett tag till...

  • MrsNyberg2B

    Norrsken - Usch.. Men, som sagt du har fått en del gjort iaf.

    madlin - AH, vad gulligt! Det måste ju kännas jättebra!

  • MrsNyberg2B

    madlin - Då måste det ju kännas ännu bättre!!

    Norrsken - Men tänk vilken bra träning du får!! Perfekt ju!

    stjärngudinnan - Ah, drygt! Men tänk på att du inte kan njuta av allt annat om du inte har din allergimedicin..

  • MrsNyberg2B
    Idag satt vi och räknade lite, och landade på en slutsumma på sådär 40.000 (och då tog vi i). Sambon blev totalchockad och fattade inte hur det kunde bli så mycket. Han hade tänkt att det blev typ maten (om vi räknar i överkant 20.000) och så "lite till". Nu fattar han lite bättre varför jag har satt undan lite större summor. Det är alltså ändå ingen panik, för vi kommer att ha ca. 20.000 sparade nu i månadsskiftet. Vi kunde förmodligen haft ännu mer om han kopplat i hop. Tur att han har mig !

    Idag har jag börjat med lite mer "avancerad" korttillverkning (dvs. inte bara vikta papper utan lite klurigare vikning). Det är rätt roligt! Ska försöka göra lite gipshjärtan och försöka klura ihop nåt snyggt ståltrådaktigt som man kan ha som bordsplaceringsgrejs. (Vilken underbar svenska jag har!!)

    Läst på lite om konisering och vad som kan bli efter det. Alltså, jag gjorde ju en konisering (tog bort en del av livmodertappen) förra veckan. Sen tänker jag, det kan faktiskt vara så att man har cancer, även om det överallt står att det oftast inte är så. Det innebär ju inte att det inte är det. Usch. Då börjar jag planera för att det inte kommer bli något bröllop och jag har gjort allting i onödan och - ja, ni fattar själva. Samtidigt, man kan ju inte tänka så heller, det blir ännu mer negativt än innan, så jag försöker låta bli. Det är ju som det är oavsett, och det är inget man kan göra något åt nu.. Ett annat minus är ju att man inte får ha sex på typ en månad. Tre veckor kvar. Tror någon att man är mer sugen än någonsin bara därför eller???

    madlin - Jättefin klänning, tycker jag! Gillar verkligen snörningen i ryggen! Hoppas den är lika fin eller ännu finare när den kommer!

    Norrsken - Nu har jag en städare här hemma! Perfekt. När ni flyttat är det inte lika långt, så då kan du få låna honom ett tag - om både du och Lasse jobbar och behöver städat, menar jag. Peter är ju ledig hela sommaren...
Svar på tråden 2008 Sommarbröllop - Originalen tuffar vidare i tråd 6