Inlägg från: MrsNyberg2B |Visa alla inlägg
  • MrsNyberg2B

    2008 Sommarbröllop - Originalen tuffar vidare i tråd 6

    Hello!!!!!!!!

    Inatt drömde jag en bröllopsmardröm - jag minns inte så mycket av den (säkert tur) men det hela slutade med att vi struntade i alltihop för att gästerna bara ville ha massa saker som vi inte hade tänkt oss - de tyckte att allt var dåligt planerat! Huuuuuuuuuuuu! Kan tänka att det är förfrågan om man "får ta med kompisar" som ligger och gnager i huvudet.

    Så har jag, dagen till ära, inhandlat lite mer papper och stämplar och färg - allt för roligare tillvaro nu i maj! Nu börjar jag bli riktigt vågad och testar med färger jag inte tänkt från början !

  • MrsNyberg2B

    madlin - Du kanske kunde testa vaccination? Då kunde det väl kanske hjälpa litegrann iaf.. Annars har jag hört att vitlök är bra mot fästingar. När vi var ute och grävde i fem veckor berättade en tjej att hon aldrig haft en fästing, och hon åt vitlökspeppar eller vitlök till allt. Kanske dör de bara av doften! (Kanske inte roligt för fästmannen din, men han kan ju trycka i sig han med!)

  • MrsNyberg2B

    madlin - Iofs sant. Men om du tar sprutan OCH äter vitlök så är du skyddad mot bådadera.. Du får bjuda alla som du träffar på vitlök!

  • MrsNyberg2B

    madlin - Men fatta vilken liten budget ni behöver ha för bröllopet då!!! Perfekt!

  • MrsNyberg2B

    God morgon, god morgon!

    Norrsken - Nu har jag gjort några till. Om du inte får för mkt ångest kan du ju kolla.. Lycka till med budandet! Vad var utgångspriset?

    Idag ska jag till tandläkaren! Ska bli trevligt... Ska förmodligen dra ut en tand. Jag tror iaf det själv, eftersom den känns lite som halv, det lixom fattas lite tand.

  • Meddelande borttaget
  • MrsNyberg2B

    Ah - nu fastnade mitt inlägg i filtret! Och det som var så långt!!!!! Trött. Jag tänker inte skriva vad jag skrev, för då kanske det här fastnar också..

    Iaf, Norrsken - Gå till tandläkaren, för annars kan det bli så äckligt dyrt, när du väl kommer dit. Jag var där för sådär 1,5 år sen, och då fick jag renovera rejält, och det kostar rätt många tusenlappar... Nu ska jag verkligen försöka ta mig dit en gång per år (har ju gått sådär, som du märker) för att undvika mastodontbelastning av ekonomin.. Säg åt Lasse att boka tid (modigt) och se till att han bokar en tid, då han kan följa med. Sen kan du be om lite belöning efteråt, för att du gick dit. T.ex massage eller en spahelg eller så.. Något lite enkelt..

  • MrsNyberg2B

    alltså - innan jag var där för 1,5 år sen, hade jag inte varit hos tandläkaren på 6-7 år..

  • MrsNyberg2B

    Vad många det är som har tandläkarskräck! Lider verkligen med er! Jag tycker ju inte själv det är så farligt - inte för att jag direkt tycker det är roligt, det är ju lite obekvämt, men det är ju för en god sak, tänker jag.

    Norrsken - Kanske dumt att ens säga, för jag vet ju att du är en smart och smidig tjej, men iaf: Du håller oss väl uppdaterade i budgivningen???

  • MrsNyberg2B

    Lucy - Var du inte lite inne på tandläkare? Att bli alltså? Passa på att gå en extra gång om du hinner (eller du kanske fyller 20 i år?), innan det är dags, då kan du iaf spara lite.. Innan jag fyllde 20 fick jag gå och då lagade de lite extra på små hål, för att jag skulle slippa betala det sen!

    Brud 2008 - Bara undersökningen är ju vansinnigt dyr!! Lite röntgenbilder och man går upp i sådär flera hundra! Så en utdragning på det, jag får kallt räkna med en 1500 eller så. Säkert. Tycker jag borde få rabatt eftersom jag redan vet vad det är för fel.. Säkert vill de väl kolla om jag har fler hål, kan jag tro. Annars är jag lite som du - jag är inte rädd för själva borrandet och så, men jag verkligen skäms för att jag har hål! Och jag är ändå hemskt noggrann med borstning och fluortabletter - och så tänker jag att de ska tycka att jag är en dålig människa för att jag inte kan ta hand om mina tänder..

Svar på tråden 2008 Sommarbröllop - Originalen tuffar vidare i tråd 6