Inlägg från: MrsNyberg2B |Visa alla inlägg
  • MrsNyberg2B

    2008 Sommarbröllop - Originalen tuffar vidare i tråd 6

    Norrsken - Ja, man får vara tacksam för det iaf. Fast egentligen vet man ju inte om de fick bort allt förrän de har kollat på det de tog bort.. Självklart är jag, som den pessimist jag är övertygad om att de inte kommer att ha tagit bort allt, och så får jag göra igen.

    I övrigt har jag en bröllopsrelaterad fråga: Tycker ni att jag kan börja höra av mig till kocken? Han skrev att vi skulle höras när våren gjort sitt intåg - och nu tänker jag att den nog har gjort det.. Alltså borde det vara läge. Samtidigt så undrar jag ju vad vi ska bestämma med honom, mer än vilken typ av mat. JAg menar, vi vet ju inte precis hur många som ska komma. Fast det är klart, i runda tal vet vi ju faktiskt..

  • MrsNyberg2B

    Guacamole och nachos!!!!!!!!!!!!! Vilken bra idé..

    Själv har jag ingenting i hjärnan alls, har idag ätit sammanlagt tre äpplen. Tur att min sambo är så bra på mat som han är! Och imorgon är det Yxtaholmsslott och Slottsweekend som gäller - då blir det nog god mat så det räcker!

  • MrsNyberg2B

    JA - det var en bra idé.

    Fast jag får kycklingwok och jordens godaste bröd. Och så har vi lite salta pinnar som man kan lyxa till det med.. Kanske doppa i chilisås eller nåt. Självklart bunkrade vi också med en film och nu känns det som att det kan bli en skön kväll..

  • MrsNyberg2B

    Norrsken - Det ser fint ut iaf... Det var nog smart att måla vitt! (i badrummet)

    Nu ska jag och sambon susa iväg på vår slottsweekend. SÅ MYSIGT. Hoppas man kan slappna av ordentligt..

    Ha det bra gott i helgen tjejer - vi hörs i morgon!

  • MrsNyberg2B

    God eftermiddag!

    Nu har vi bokat rum för hotellnatt som gifta! Vi trivdes alltså väldigt bra på vår slottsweekend, så vi tänkte att vi kunde boka en sådan i ett större rum med bad och med champagne på rummet! Helt underbart var det, och igår sken solen så vi verkligen kunde njuta av naturen och omgivningarna. Maten är ens svår att beskriva, det var jättejättegott! Det var också väldigt roligt att få rekomenderade viner i ett vinpaket till maten, så man liksom fick sånt som skulle passa ihop. Det märks ju ändå en viss skillnad på det vinet och det man brukar dricka "till vardags". Mycket mer smaker.. Tyvärr fick jag en insulinkänning mitt i osträtten, men efter två päron och lite bröd vart det bättre och jag kunde hugga in på efterrätten.

    Jag tycker ni ska åka dit allihop!!! Det är väl värt pengarna! Helt klart.

    Min uppskattade ålder var 40. Tjihoo! Först trodde jag att poängen var åldern, sen fattade jag.. Det var synd, annars hade jag varit 21.

  • MrsNyberg2B

    Norrsken - Löjligt! Kan ni inte ha alla bilder då? Jag tycker ju iofs att dina var väldigt bra, så jag förstår inte varför ni inte kan ha dem istället, men om det nu är så mkt bättre med de andra (????) så ta allihop..

  • MrsNyberg2B

    Norrsken - Vi var på Yxtaholms slott!

    blivandefruandersson - Tycker inte heller att det var något fel på din bukett. Eftersom det är första gången så är det ju jättebra, då kan det bara bli ännu bättre i framtiden! Kör på bara, så blir det nog jättebra till slut! (och så undrar jag fortfarande om du behöver en svart klänning?)

    Igår pratade jag med min mamma och hon sa att hon tänkt att hon skulle betala klänningen åt mig, men att hon inte ville säga något för att jag inte skulle tänka på kostnaden och välja efter det... Det känns ju roligt. Så smsade jag min syster och den 4:e juni ska hon, jag och en kompis till mig och kolla på klänningar! Det ska bli hemskt roligt!

  • MrsNyberg2B

    madlin - Jag hoppas verkligen att det löser sig och att ni får det här datumet. Vad drygt att hålla på fram och tillbaka!

    Norrsken - Ja, det ska bli jätteroligt! Ska försöka få tag och boka tid bara... Med affären, alltså.

  • MrsNyberg2B

    Norrsken - Ah, det får han väl tåla!

    madlin - Låter som bra mat, tycker jag. Vi har också några som inte äter kött (eller fisk) och någon som inte äter rött kött men däremot kyckling och fisk, och ytterligare en som är allergisk mot fisk. Alltså har vi bestämt oss för vegetariskt,kyckling och fisk, då borde ju alla hitta åtminstone något som de kan äta.. Fast det är inte helt lätt, det där.

  • MrsNyberg2B

    madlin - japp, det blir buffé! Fast vi har ännu inte bestämt något mer exakt.

Svar på tråden 2008 Sommarbröllop - Originalen tuffar vidare i tråd 6