Inlägg från: MrsNyberg2B |Visa alla inlägg
  • MrsNyberg2B

    2008 Sommarbröllop - Originalen tuffar vidare i tråd 6

    Stjärngudinnan - Ha det så skönt! Slappa och trivs..

    Norrsken och madlin - TACK. Det är så läskigt för man vet ju inte, samtidigt som både jag och sambon tänkte att vi kunde tacka ja till i princip vad som bara för att det ligger så bra...

  • MrsNyberg2B

    Den har potential - lägenheten alltså, dock kanske inte så snygga tapeter.. Men det kan man ju ändra. Arrrrrrrrrrrgh. Antagligen vill de andra också ha den. Fy attan vad jobbigt...

    Nu måste jag trycka in "lunch" på sex minuter.. Jihooo...

    TRor ni hela ellos la ner när jag hittat kläder som var jättebra!

    Ina - Ägg är tålmodigare än man tror. De håller ju hur länge som helst nästan. Super med cocoskaka.

  • MrsNyberg2B

    Goder morgon!

    Lägenheten var fin - men det var någon annan som hann före. SÅ typiskt. I morgon gäller det alltså att ligga på telefonen. Typ.

  • MrsNyberg2B

    Norrsken - För att det ger lite massage om man liksom rör sig över den..

    För att vi ska ringa till hyresvärdar (och allt som går att få bostad hos) eftersom uppsägningar till den första september kommer in nu, och vi vill ju inte gärna vara utan bostad då... Fast ska kolla lite på bostadsrätter också.

  • MrsNyberg2B

    Norrsken - Hoppas ni kommit fram ordentligt! Jag kör hårt med mailen, sambon ringer runt..

    Vårbrud2008 - Nej, särskilt bra är den väl inte, egentligen.. Men det är som du skriver "en gammal goding" och bara därför är den rolig att lyssna på. Man minns sin ljuva ungdom...
    Vad roligt att de frågar om din utbildning - hoppas du får ett jobb som du hellre vill ha! Det verkar ju iaf som om de har dig i tankarna.

    Trist med föräldrar som inte reagerar så mkt.. Min mamma har ju varit med från början, och hela tiden tyckt det var roligt. Sambons föräldrar tycker det är skönt att veta vad de ska göra på nyår, men i övrigt har de inte brytt sig så mkt. Min pappa är väl också mer av stilen att det är bra att veta vad han ska göra, så han bokar in sig själv och mina två småsyskon...

  • MrsNyberg2B

    Håll gärna era tummar för att min sambo hittar fram till en lägenhet och att vi får den...

  • MrsNyberg2B

    Rehannon - Ja, och stad. Ska bli så skönt att komma närmare "hem" och vännerna... Häromdagen var sambon och tittade på en lgh som var perfekt och låg ruskigt bra, så självklart hann någon annan före. Men, nu ligger vi på låset så att vi får se den först och svara ja först. Typ. Om den är bra alltså. Så det är det man får hålla tummarna för.

  • MrsNyberg2B

    Norrsken - Härligt!

    Rheannon - Jo. Den han tittade på igår var också fin, men eftersom klockan var sent så vet vi inte hur många som vill ha den förutom vi. Herregud så nervkittlande. Fy attan.

    Ledig/sjukskriven idag. Trist, men samtidigt skönt. Det är bara så mkt svårare att definiera "ont i själen" och för sig själv motivera varför man ska stanna hemma.. Men jag vill ju inte bara ligga som en trasdocka hemma och inte orka någonting när jag väl inte jobbar, jag vill vara glad hemma också. Så, det blir väl bra kanske. Ska jobba lite kortare turer till veckan - helgerna är ju mastodontpass!

  • MrsNyberg2B

    Hello?!?!?!?!

    Imorgon - KLÄNNINGSPROV (och så får vi se vad som blir med lgh...)

    Har justerat inbjudningarna lite och nu blir de perfekta. Frågan är: Ska man klä insidan också? Fast inbjudan ska ju sitta där.. Ska inbjudan vara på svart eller vitt papper? Vad tror ni?

  • MrsNyberg2B

    Jag vill också flytta till Södertälje... Jag har en kompis vars flickvän bor/har bott där och en gång bodde vi på ett hotell i närheten - räknas det???

Svar på tråden 2008 Sommarbröllop - Originalen tuffar vidare i tråd 6