Inlägg från: MrsNyberg2B |Visa alla inlägg
  • MrsNyberg2B

    2008 Sommarbröllop - Originalen tuffar vidare i tråd 6

    Norrsken - Aha! Men nu tycker man att de borde ringa.. När skulle du börja där?

  • MrsNyberg2B

    Rheannon - Nej, inte så stort. Sådär 40 pers räknar vi väl med, inkl. barn. Inte mycket släkt, utan mer vänner, dels för att det annars blivit jättestort och dels för att vi kände att vi ville ha lite mindre och med de människor vi bryr oss om, som står oss nära.. Nyårsafton blev det för att vi förlovade oss då, så det sluter liksom cirkeln. Och det är en bra festkväll. Fokus blir inte bara på oss, utan också på nyårsfirandet vilket vi tycker är perfekt!

    Norrsken - Jag skulle morrat jättemycket!!! Löjligt att ha stängt idag, bara för det är klämdag, jag menar - du vill ju veta..

    Nu måste jag gå och fixa käk, om en timme är det jobbet....

  • MrsNyberg2B

    Skor - Finns sannerligen inte mycket som slår det i shoppingväg. Möjligen choklad! Har någon testat den mörka chokladen med hallon från Marabou?

    Mina gipsfigurer blev sådär bra... Jag har testgjort en, men, nja. Inget bra placeringskort än. Kanske om man köper en kraftigare ståltråd. Eller. Så gör man någonting annat istället. Frågan är vad. Nåja, det är ju lååååååång tid kvar. (förmodligen kommer jag sitta och säga att det är lång tid kvar när jag i slutet av november fortfarande inte bestämt mig/oss)

    Har gjort ett nytt kort också (vad annars?). Det blev bra, men jag har plötsligt blivit så osäker på färgerna. Det enda jag vet med säkerhet att jag vill ha med är egentligen svart och vitt, och rött. Så kanske det blir det då.. Det baseras mest på att dukarna är vita och ljusstakarna svarta i lokalen, samt att jag vill ha röd bukett, och inte för många färger.

  • MrsNyberg2B

    Har inte varit här på flera dagar nu (eller iaf ett par), för jag har inte orkat.

    Igår var jag hos min kurator och pratade - hon kom fram till att hon tyckte jag var deprimerad (och det hade jag ju inte kunnat räkna ut själv..)

    Har annars gjort ännu fler inbjudningar. Men jag vet inte.. Kommer säkert hitta på ytterligare en innan det blir dags. Snart har jag fyllt en skokartong med olika exemplar..

    Våra katter har inte fått tratt hos veterinären, när de har blivit steriliserade. Jag trodde de skulle få det och var mer förvånad när de inte fick det. Nu ska vi bara sterilisera lillskrutten, när det blir dags. Hon pratar så mkt annars, att jag blir osäker på om hon marsar/löper eller ej. På den andra var det helt uppenbart, men här är jag inte säker, även om det avviker från hennes vanliga ljud. Men hon är bara sådär 7 månader än..

  • MrsNyberg2B

    Norrsken - Vad är skillnaden? Här tog de bort rubbet iaf på Elsa.

  • MrsNyberg2B

    Norrsken - Vad bra, jag misstänkte att det var så!

    Ny tidning!!! Jag blir glad - den ska jag köpa idag, eller nåt. Så kan jag ha den t.ex på fredag när jag är ledig. Mysa med den och godis (som om man kan vänta med att öppna och läsa den tidningen).

  • MrsNyberg2B

    Norrsken - Det ger mig hopp! (ang. tidningen..)

  • MrsNyberg2B

    Ina - Jag har storhelgsOB hela helgen. Jag jobbar bara några få timmar, men det blir ju som dubbelt så mkt bara för det! Perfekt...

    Har försökt komma ikapp lite i tråden iaf.. Hoppas jag inte missat för mycket, men det har blivit mkt kvällsarbete och mycket morgonsömn. Idag - LEDIG!!! (så därför ringde de som bemannar inte förrän vid nio och frågade om jag ville jobba - dock ej idag). Ikväll blir det således vin, god mat, kanske går ut och tar en öl, godis (nästan viktigast) och så har jag inhandlat Allt om Bröllop. (Norrsken - Jag var inte säker på om jag skulle kunna hålla mig. Hört nå om jobbet förresten?)

    Är det någon som gjort kort och använt sig av silkespapper? Hittade nämligen ett snyggt idag och funderar på hur man kan använda det..

  • MrsNyberg2B

    Norrsken - Ja. Choklad och Ipren låter som en utmärkt kombination. Jag hoppas det hjälper. Annars är det ju iaf gott med choklad..

    Hur många ha läst Stieg Larssons deckare? Jag köpte den nya idag! Så nu ska jag lägga fram den så jag kan sukta lite efter den ett tag...

  • MrsNyberg2B

    Norrsken - Dryyyyyyygt. Du borde få gå hem. Med lön. Och OB.

Svar på tråden 2008 Sommarbröllop - Originalen tuffar vidare i tråd 6