Inlägg från: MrsNyberg2B |Visa alla inlägg
  • MrsNyberg2B

    2008 Sommarbröllop - Originalen tuffar vidare i tråd 6

    Goder morgon!

    Jobbhelg = inget BTsurf.

    Vi har en jättekonstig granne - igår kväll var det skrik och tjoande och vi undrade vad det egentligen var.. Kunde inte komma fram till om hon var ensam eller ej, om det var glatt eller ej. Det rycktes i dörrhandtag och möbler flyttades. Vi har inte något nummer i lägenheten till någon störningsjour, utan då behövde vi gå ut och ner i trapphuset.. Klockan var ju över 23, så man tänkte att det vore lägligt att kanske höra av sig dit. Hon har precis flyttat in, så vi vet ju inte om det är en engångsföreteelse eller om det är "vardag". Varken jag eller sambon har haft några grannproblem tidigare, men nu i den här stan är det störigt överallt. I vår gamla lägenhet bodde vi granne med en kille som åkte dit för knarkgrejer. Hundar och poliser och allt en kväll. Å så tror man att man bor lugnt och skönt här. Jag längtar ännu mer till en eventuell flytt.

    Annars mår jag mest skrutt. Inget roligt någonstans... Helst vill man bara sova. Ska försöka släpa mig iväg till simhallen och träna lite nu, då är man ju lite aktiverad liksom.

  • MrsNyberg2B

    Go Norrsken! Go Norrsken! We love you! You can do it!

    Nej, vi ringde inte störningsjouren, för vi vågade inte gå ut i trapphuset. Men, nästa gång (om det nu blir det) så gör vi nog det. Det borde varit fler än vi som märkte av aktiviteten, tycker man.

    Stor fråga: Ska vi räkna med att jag kommer in eller, ska vi inte göra det och få vänta tills i juli med att säga upp lgh och börja leta då? Det bästa med att säga upp lgh till 1/9 är ju att man slipper den här stan efter det - å andra sidan, man vet inte om man får tag på en lägenhet. Fast ändå. Det känns som det är värt att lägga ner rätt mycket tid (och sambon är ju ledig hela sommaren, han kan ju behöva sysselsättning) på att hitta nåt. Det borde ju gå. Tycker jag.

  • MrsNyberg2B

    Den var 0,9. Har jag för mig, att jag läste. Och oavsett vilket, så måste vi ju härifrån. Annars vet jag inte hur det går. Jag verkligen vill inte bo här. (Inte bara pga. den nya, mystiska grannen)

  • MrsNyberg2B

    Lucy - 1,3 hade jag. Så jag borde ju komma in. Och egentligen, även om jag inte gör det, så borde jag kunna hitta något ställe att jobba på tills jag kommer in. T.ex. Bara att slippa den här stan vore värt massor. Tänk att inte ha två-tre timmars åktid till närmsta vän bara! Helt underbart!

  • MrsNyberg2B

    Spänningen på topp!!

    Idag har en liten skruttant på jobbet gått bort (eller rättare sagt, i natt). Det är sorgligt, för hon var så go', samtidigt är man glad över att det äntligen var dags. Hon såg så fridfull ut, och det var bra! Men man börjar fundera över livet och alltihop - apropå barn och så: När bildas själen? Vad händer med den sen? Hur ett liv blir till och vad som händer när man är död, det vet man ju - rent fysiskt alltså - men hur är det med själen??

    Annars har jag köpt en ny stämpel idag. Den går i samma stil som hjärtstämpeln, så jag ska klura ur något smidigt och fint sätt att använda allt på..

  • MrsNyberg2B

    Lucy - Jag är kanske knäpp, men jag undrar ändå vad du egentligen ska plugga till hösten? Alltså, vad du har sökt för något? För du kan väl inte komma in på alla utbildningar du väljer emellan? Eller är det kurser? Jag hänger inte med!! (Åldern, säkert)

  • MrsNyberg2B

    Brud 2008 - Jag är också nyfiken. Nu har det faktiskt snart gått en timme!!

  • MrsNyberg2B

    Haha - vilken härlig en!

  • MrsNyberg2B

    Norrsken - dum fråga!!

  • MrsNyberg2B

    Härligt!!! Grattis!!!

Svar på tråden 2008 Sommarbröllop - Originalen tuffar vidare i tråd 6