Inlägg från: MrsNyberg2B |Visa alla inlägg
  • MrsNyberg2B

    2008 Sommarbröllop - Originalen tuffar vidare i tråd 6

    Norrsken - Ja. Absolut. Upp till kamp!

    Funderade idag på om jag, som överraskning, ska be en kompis sambo sjunga en liten stump på vigseln. Skulle kanske vara en trevlig happening.

  • MrsNyberg2B

    Norrsken - Jobbigt läge. Men du löste det ju iaf, vad jag förstår!

    Nu är sambon på hemväg - vi ska träffas på Coop. Värsta pensionärsvarningen. Jag tror vi MÅSTE gå ut och ta en öl på det lite trendigare stället (dvs. inte sunkhaket där man får en stor stark och iskall jäger i ett paketpris som jag aldrig lagt på minnet) för att komma ner i ålder igen.

  • MrsNyberg2B

    stjärngudinnan - Ja, det är den tredje jag har köpt. Jag bara lääääängtar. Än har jag inte fallit för frestelesen. Jag håller på med den där isländske författaren nu, Arnaldur någonting. Väldigt bra böcker, det med!

    Norrsken - Hoppas det har gått bra!

    Igår fick jag visa leg. när vi skulle in på Statt. Jag gissar att det var ungefär 18 som var gränsen, så jag kände mig ung. Sambon kunde inte förstå att han ser ut att vara så gammal (dvs. äldre än 18). Han är ju snart 33.

    Har också pratat med toastmadame idag - skönare brud finns inte. Vi ska fira midsommar ihop för jag är L E D I G för typ första gången på hur länge som helst. Knappt man vet hur det går till med midsommarfirande. På jobbet insåg vi att allt annat än att bli "redigt fuller" är ett misslyckande. Vi båda var lediga, nämligen..

  • MrsNyberg2B

    Norrsken - Det är mycket prylar! Man har så mycket mer än vad man tror... Vi ska ringa runt till bostadsbolagen i morgon, har vi tänkt.

    blivandefruandersson - Tell us more!

    Ina - Störigt! Sånt är så vansinnigt irriterande. Jag har så svårt att förstå att man inte tänker längre än typ - en halv milimeter.

    *trumvirvel* Vi har bestämt oss för kort nu. Finns på hemsidan. DET blir det. Nu är frågan hurdana placeringskort man ska göra, för att det ska passa ihop.

  • MrsNyberg2B

    Vildalila - Du får nog kopiera hela länken och klistra in i adressfönstret.. Då ska det funka!

    blivandefruandersson - Förstår jag rätt om jag tänker att ni bara kör giftemålet och festen senare, eller ska ni ha lite fest ändå? Och en större senare? Jag är bara nyfiken, förstår att det känns spännande och roligt!

    Känner som du, Lucy - det ska bli så roligt! På ett sätt vill man att det ska vara nu, och på ett sätt är det skönt att ha kvar karamellen och suga på den lite till. När vårt bröllop är över har vi "i gänget" ungefär 1,5 år kvar att planera vårt 120 års kalas!

    Idag är jag stolt över att jag låter bli att träna. Det kan ju låta märkligt, men, när jag tänker att jag ska träna enbart för att inte bli tjock och också börjar strula med ätandet, då ska man sakta ner och säga stopp.. Och nu har jag klarat det! Iaf idag.

  • MrsNyberg2B

    Norrsken - Tack! Det är sånt man behöver höra, för min hjärna säger definitivt inte detsamma...

    Igår berättade jag förresten för min pappa att vi ska gifta oss. Bilen behöver ju lite renovering och pappor brukar vara bra på sånt, så jag ringde honom och pratade. Det var bra.. Han tyckte det var roligt, inte något hurrande eller så, men jag sa åt honom att boka dagen och mina småsyskon, så att de får hänga med.

  • MrsNyberg2B

    blivandefruandersson - Aha! Gött.. Ni får med det viktigaste då - TÅRTAN! (iaf om ni frågar min blivande...

  • MrsNyberg2B

    madlin - Jag håller med Norrsken! Jag har köpt godis för att bara gosa ner mig med en bok i sängen och hoppas att livet känns lite lättare snart. Godis kan ju kanske hjälpa en del..

    Ina - Jag inser att jag valt rätt bransch när jag ser fram emot att vara med på operation för att se hur det går till.. Fast har man tänkt sig en annan bana, som du, så är det ju kanske lite lagom trivsamt, förstår jag..

    Håller på å kollar om jag kan få en bra bild på väg till stationen från ett bostadserbjudande vi har fått.. Nu kommer ju de flesta in till den 1/6 så vi får väl se. Igår hittade de två lediga i centrala Jkpg, varav den ena verkligen ligger perfekt rent lägesmässigt, men den är väl säkert helt vansinnig vad gäller övrigt, bara för det...

  • MrsNyberg2B

    2,2 km till tåget - är det hysteriskt jobbigt? Vad tror ni? Jag tycker ju inte det, men jag ska övertyga sambon också. Om det nu visar sig att den andra lghen inte är ledig.. Cykel bör ju funka skitbra. Eller?

  • MrsNyberg2B

    Norrsken - Ibland ser man inte skogen för alla träd. Sådär är jag med. Det självklara blir sådär som en AHA-upplevelse. Ett exempel är baginbox-viner. Vi satt och festade för några år sen och när det började rinna lite mindre så började vi greja och hålla på för att få ut allt vin (vem vill slänga liksom?). En kille sa enkelt: "Men varför tar ni inte en sax och klipper upp ett hörn och heller ut?". Alla bara stirrade och efter en bra stund tänkte vi högt "jaaa...det är klart, så kan man ju göra.."

Svar på tråden 2008 Sommarbröllop - Originalen tuffar vidare i tråd 6