Inlägg från: MrsNyberg2B |Visa alla inlägg
  • MrsNyberg2B

    2008 Sommarbröllop - Originalen tuffar vidare i tråd 6

    madlin - Gör det! Jag ska göra det själv nu...

  • MrsNyberg2B

    madlin - Du får åka till Webes lager, där kan man köpa jättemycket gelehallon! Och annat. Soda pops t.ex...

  • MrsNyberg2B

    madlin - Habo

    Jag fixar nu med lite musik. Inför nästa helgs sommarfest! Det är roligt.. *du är min sommar Mariiiiiiiiie*

  • MrsNyberg2B

    Madlin och Norrsken - Jajjemän. Det är några från min tid i ätstörningsbehandling. VI har inte setts alla i "järngänget" på sådär två år.. Ska bli super!

    Nykomlingarna! Välkommna! Jag (vi?) hade planerat bröllopet till sommaren -08, men nu blir det nyårsafton!

  • MrsNyberg2B

    Minns ni Troll? Jimmy Dean?? Eller är det jag som är gammal som gatan? Föreslå gärna härliga sommarlåtar om ni vill.. De kan ni behöva till era sommarbröllop också!!!

  • MrsNyberg2B

    madlin och norrsken - Jo, det brukar inte bli dåliga fester. Bl.a med halvmeterlånga sugrör..

  • MrsNyberg2B

    Cira - TACK! Väldigt mkt bra!

  • MrsNyberg2B

    Cira - Underbart! Då ska jag göra detsamma...

    Norrsken - Jag vet att du inte dricker kaffe, men, en god drink är: En del baileys/dooleys eller liknande, en del cointreau och två delar kaffe eller en del mjölk och en del kaffe. Smakar romerska bågar! Kan du ju ta en godisbåge istället för citron på glaskanten!

  • MrsNyberg2B

    Norrsken - Nej, det funkade inte på en vän till mig heller, och hon är som du (dvs. gillar inte kaffe). Men det gjorde ju inget, det blev mer till oss som gillade den! Vi brukar dela på spriten - jag kör baileysdelen och hon som introducerade den har cointreau. Perfekt. Fast jag kan iofs tänka att den känns mer rolig när det är kallt och vinter än om det blir en varm och solig sommar..

    Jag är 28 år (snart) och bor tillsammans med sambo som är 33 (snart) i Tranås. Sambon lärare, jag hoppas att jag kommer in och får börja utbilda mig till SSK under hösten, då vi också förhoppningsvis kommer att flytta till ny lya i Jönköping..

  • MrsNyberg2B

    Jag hoppas ni håller tummarna för att min sambo tycker att lägenheten verkar bra, och att de andra som tittat inte vill ha den... Eller iaf att den har potential. GUD vad nervös jag blir...

    Ska gå in och shoppa loss på Ellos tror jag, efter att ha kollat igenom garderoben, inser jag att jag behöver lite mer kläder - så jag kan slänga en del gammal skit sen ätstörningstiden, som ju såklart är för små nu och som jag bara får ångest av att titta på.

    Inatt drömde jag att mina tärnor inte ville ha svart i sina tärnklänningar, eller, en ville inte ha det. Hon vägrade, och ville ha vitt. Ingenting annat..

    Blivandefruandersson: Grattis! Vad roligt.. Då är det snart dags!

Svar på tråden 2008 Sommarbröllop - Originalen tuffar vidare i tråd 6