Inlägg från: MrsNyberg2B |Visa alla inlägg
  • MrsNyberg2B

    2008 Sommarbröllop - Originalen tuffar vidare i tråd 6

    Cia-bruden: Smart drag! Men vi får hoppas att han ger med sig...

    Det är ju gudomligt vackert ute, den här årstiden. Inte konstigt att man börjar fundera på om man inte ska slå till på ett pingstbröllop ändå. Fast när man går hem och regnet öser och åskan dundrar så kan man lätt ändra sig igen...

  • MrsNyberg2B

    Norrsken - Det var bara en knall iofs, men den är säkert på väg då!!!

    Cia - Bara du berättar för oss, så är vi nöjda!!!

  • MrsNyberg2B

    Norrsken - Jag tror inte att jag hade brytt mig så mycket om detaljen. Men det beror ju helt på personen... De kommer ju se på en visning hur det ser ut när ni har bytt dekoren.

    Ang. det vita skrivbordet så vet jag inte. Måste ni ha ett skrivbord där? Less is more, brukar det ju heta...

  • MrsNyberg2B

    Norrsken - Äh, jag hade nog struntat i skrivbordet. Men det är ju jag. Jag gillar inte när det är för mycket saker så att det ser trångt ut istället.. (inte för att det kanske gör det hos er, men iaf).

  • MrsNyberg2B

    Men förut var det väl så att det räckte om katterna var 8 veckor? Alltså, jag har för mig att jag har hört det. Antar iofs att det finns en anledning till att man ändrat det. I ditt fall, Norrsken kan jag inte se någon anledning till att du skulle lämnat henne i fyra veckor till, helt ensam. Det är ju fånigt - det är väl mer djurplågeri än att låta henne få vara hos någon som har tid med henne.

    Norrsken - Glöm heller inte att ha "nybakta-bullar-doft" i lägenheten på visningen, gärna ett fat med bullar på - det ska vara bra, har jag hört!

    Jag tycker att en av få saker på FL som är bra, är depressionsdiskussionerna i känsliga rummet. Men det är tragiskt att man ska behöva vara anonym och diskutera sådana saker för att bli bemött med respekt. Jag saknar verkligen KONSTRUKTIV kritik där - det är väldigt få som ägnar sig åt det. De få som gör det försvinner i mängden av aggressivitet. Det är jättetrist tycker jag. Onödigt att skapa hetstämning när det inte behövs.. Nej, vi kan köra den här tråden som föredömligt exempel tycker jag!

    Idag hade jag ångest (igen) när jag vaknade. Skitjobbigt - jag orkar orkar orkar inte! Ringde iaf och sjukskrev mig och i morgon ska jag ju opereras, så då får jag vara ledig några dagar extra. Jag hoppas verkligen att det löser sig, för att ha det så här i längden blir ju illa. Tror jag.

  • MrsNyberg2B

    Norrsken - Jo, precis. Bättre med någon. Absolut. Jag håller på dig!
    Jag har fått träffa överläkaren på psykiatriska mottagningen. Det var några veckor sen nu och jag har fått mest mediciner.. Inte för att det är dåligt, de hjälper ju lite, men känns som att det är dumt att proppa i sig massa piller. Fast jag ska på samtal, det vart bara försenat eftersom jag lyckades trycka in jobb samtidigt som jag skulle dit. Osmidigt.

    Min blivnad svägerska har ju nyligen separerat från sin sambo och de skulle sälja sitt hus. Jag vet att vi pratade om det där med bulldoften men vet inte om hon körde på det. I vilket fall så var priset upp i över två miljoner när vi hörde något senast... Det kanske har något med bullarna att göra..

  • MrsNyberg2B

    Norrsken - Den 15:de har jag skrivit med stora bokstäver i kalendern, för att jag verkligen inte ska missa det!
    Ring upp dem? Eller så ringer de väl igen?

    Tror absolut att det är mycket, mycket bättre med bulldoft och kaffe än vad det är med rökelser. Jag mår ofta illa av rökelser och doftljus, kanelbullar och kaffe däremot är ju en helt annan grej!!

  • MrsNyberg2B

    Norrsken - Ja, det gör de säkert. Hade de velat att du ringde, skulle de ju lämnat ett meddelande.

    Klockan sju i morgon ska jag vara på kliniken för operationen. Egentligen, när jag tänker på det, så är det ju inte värre än när man ska jobba. Fast det känns ändå annorlunda än när man ska iväg till jobbet..

  • MrsNyberg2B

    Norrsken - Ja, precis! Förstår att det är ett svårt val. Dock, det kan ju lätt ha sina fördelar med en fast lön och fast plats att jobba på..

    Nu ska jag kolla på komediserier.. Skratta lite kanske gör att det känns lite roligare!

  • MrsNyberg2B

    Norrsken - Jag var deprimerad i många dagar efter att ha läst ut den senaste Harry Potter boken. Hela min värld rämnade.. Då vet man att det är en bra bok iaf.

    Operationen igår gick bra, fast jag vart lite trött. Sen vart jag bara ännu mer ledsen och deppig och nu mest bara sitter jag här. Två äpplen till frukost och bara USCH. Typ. Men det var roligt att uppdatera sig i tråden.

    Minns inte vem av er nya det var men härligt att höra att det finns fler som gjort väldigt många provinbjudningar! Man kanske skulle göra en utställning?

Svar på tråden 2008 Sommarbröllop - Originalen tuffar vidare i tråd 6