Inlägg från: MrsNyberg2B |Visa alla inlägg
  • MrsNyberg2B

    2008 Sommarbröllop - Originalen tuffar vidare i tråd 6

    Norrsken - Åh vad roligt!!! Grattis i massor! Tänkte igår på det du skrev om ledaregenskaper - du har ju den här tråden som exempel. Du sköter ju allt här!! Det kan du ta med i ditt CV!

    Har inte blivit något funderat över bröllopet... Fast jag har ju varit och tränat idag, och det kan man ju se som en del i bröllopsplaneringen.

    Har fått min telefon idag! Jättebra, för nu har jag snart stört ihjäl mig på den andra.. Måste bara ladda batteriet. Hur länge bör man egentligen ladda?

    Det spöregnar här, så när jag ska till jobbet ska jag ta bilen. Tänkte jag. Sen upptäckte jag att sambon tagit bilen till jobbet... Toppen. Verkligen. Inte. Som tur var (och då menar jag verkligen tur, för min sambo verkar ibland inte ha fattat vitsen med mobiltelefonen, typ att man kan kolla om någon ringt eller så mer än någon/ra gång/er i veckan..)hade hans lektion precis tagit slut och han hade en liten rast, så han kom med bilen och jag fick skjutsa tillbaka honom. Nu får han gå hem, men det är väl mest rättvist, tycker jag som släpat hem två matkassar och blivit genomblöt.

  • MrsNyberg2B

    Brud 2008 - Blir det alltså så att gästerna sitter i två rum och en dörr är öppen mellan? För det känns ju jätteknepigt.. Jag tänkte att det var någon form av sån där skjutdörr eller så, och i så fall kan det ju funka. Annars, som sagt, skulle jag lätt (????) banta gästlistan.. Om det går.

  • MrsNyberg2B

    Brud 2008 - Vilken fin klänning! Var just inne och kollade...

  • MrsNyberg2B

    Brud 2008 - Men det är ju bra iaf! Att det inte är så många.. Fast ni gifter er ju snart, så om någon skaffar pojk- eller flickvän snart, så kanske ni inte ska behöva känna er tvungna att bjuda in denne..

    Norrsken - Två timmar är ganska mycket, fast det blir säkert mer, med tanke på alla förseningar i pendeltågstrafiken som ofta blir. Påverkar ju alla tåg.. Fast, det är klart att det är vanligt, som du säger.

    Nu ska jag pysa iväg till jobbet.. Ska bli väldigt spännande. Tjiho.

  • MrsNyberg2B

    Nu har jag också färdigstädat och sitter och väntar på att min paj ska bli klar i micron.. Sen tror jag jag ska dyka på mitt godis!

    Cocoskaka låter ju helt underbart... *drömmer*

  • MrsNyberg2B

    Brud 2008 - Nej, jag tycker nog inte att man ska behöva räkna med sånt. Det är ju självklart trevligt om ens vänner träffar en ny partner, men eftersom man planerar ett bröllop kanske en längre tid och beställer mat osv. så är det väl rätt logiskt att inte alla "nykomlingar" kan få följa med..

  • MrsNyberg2B

    Norrsken - Har snöat in på naturgodis, allt med choklad och yoghurt. Det blir ju mkt dyrare, men hellre dyrt godis och gott än billigt och äckligt!

  • MrsNyberg2B

    Nu kom min älskling hem! OCH vi är båda lediga ikväll. Så, ursäkta, men nu försvinner jag..

  • MrsNyberg2B

    Haha.. Gissa vem som gick till sängen (halvt snarkandes) direkt efter kaffet?? Inte var det jag iaf - jag skulle ju umgås!!!

    Norrsken - När kommer högskoleprovets resultat? Borde väl vara snart, tycker jag!

  • MrsNyberg2B

    Åh - vad bra med folk som har koll på saker och ting. Om man läste informationslapparn man får så skulle man kanske kunna veta något själv någon gång ibland. Men, men. Jag är glad om det kommer nästa vecka - sen blir nästa milstolpe frågan om man kommer in eller ej. Attans att det ska ta sån tid..

    Lucy - Sökte du någonting till hösten, eller hur blev det?

Svar på tråden 2008 Sommarbröllop - Originalen tuffar vidare i tråd 6