Inlägg från: MrsNyberg2B |Visa alla inlägg
  • MrsNyberg2B

    2008 Sommarbröllop - Originalen tuffar vidare i tråd 6

    madlin - aha, jag förstår att det kan bli lite tight. Fånigt med felaktiga uppgifter från studievägledaren! Hoppas du får ihop det till nästa vända då, iaf!

    Norrsken - Herregud vilken grej! Ska aldrig ta med våra katter till vinden.. Tror förresten att vi någon gång var uppe på mammas vind med mammas katt, och den försvann in under taket, men hon kom fram igen rätt kvickt!

  • MrsNyberg2B

    Jädrar vad ni skrivit sen igår!! Tur att jag har en pajbit att äta på under tiden!

    På FL heter jag: Vaniljbullen. Försökte med kanel men det var upptaget, och eftersom jag och en gammal kompis en gång i fyllan och villan startade "vaniljbulleligan" (kan någon människa förklara varför???) så känns det ändå rätt..

    Min lillasyster hette Kurt i magen, nu heter hon Sara.. Men frågan är ju om hon inte hade fått heta Kurt - dock ej som tilltalsnamn. Min käre sambo röstar på Zebulon, när (om) det blir dags!

    Idag har jag änteligen fått tid för operationen av cellförändringarna. 10:e maj är det dags! Lite nervöst, men ganska okej ändå. Skööööönt att det äntligen blir av, tycker jag.

    Igår köpte jag lite nya papper (och jag som inte skulle....) Såg så häftiga kort och blev lite inspirerad på bokhandeln här, så nu ska jag göra lite nytt igen!

    blivandefruandersson - det är väl roligt med 75-års kalas! Kalas är ju oftast trevliga sammankomster!

  • MrsNyberg2B

    Norrsken - De ska ta bort cellförändringarna på livmodertappen. Du vet (eller du kanske är för ung (sug på den! ) för att ha fått en kallelse än - jag vet inte när man börjar med det) man får en kallelse för cellprovtagning, för att man ska kunna upptäcka förändringar som kan leda till livmoders/hals(?)cancer, och det hade jag, så nu ska de ta bort dem med laser.. Konis/cering tror jag det heter.

  • MrsNyberg2B

    Norrsken - Ja, det ska det vara.. Det är ju därför de gör de här cellproverna, så att man ska ta bort det i tid.. Jag kollade förrförra året och då hade jag inte några förändringar men nu, i november, så hade jag det.

  • MrsNyberg2B

    Ina - Jag glömde ju förut! Pedro var jättesöt!! Kommer bli en riktig hjärtekrossare vad det lider...

  • MrsNyberg2B

    *vinkar god förmiddag*

    Brud2008 - Jag och sambon har varit på visning i en sådan (liknande) lägenhet i Eskilstuna. Bara för att kolla hur det såg ut, för inte hade vi råd med det. Dessutom hade vi bara varit tillsammans några månader. MEN, det var helt enormt härligt! Tänk att ha råd att bo så... Önskar man tillräckligt mycket kanske det blir???

    Fast nu är ju iofs min/vår högsta önskan att få bo i Jönköping och att vi får tag på en central lägenhet! Hoppas på det. Till första september borde det väl ha kommit ut någon? Eller? Om vi nu inte väljer BR, får verkligen kolla upp det närmare..

  • MrsNyberg2B

    Tips på andra bostadsidor?

  • MrsNyberg2B

    Norrsken - Ah, jag insåg det nästan då jag var där.. Well, finns ju en och annan där. Frågan är ju vad det blir! Kanske bäst att vänta tills man vet om man kommit in alls, men - jag räknar kallt med att mitt högskoleprov räcker och då kan vi ju börja kolla redan nu...

    Kollade in din lokal också - utsidan verkar ju mer än lovande!

  • MrsNyberg2B

    Norrsken - Det andra stället ser ju också rätt mysigt ut, tycker jag. Men det blir väl mer lätt att avgöra när man varit där, då får man ju lite mer en helhet och ett rum, inte bara bilder..

  • MrsNyberg2B

    Nu måste jag pysa iväg till jobbet... Suck och stön! Får försöka komma på massa roliga bröllopsidéer tills när jag kommer hem i kväll igen. Typ om tusen år.

Svar på tråden 2008 Sommarbröllop - Originalen tuffar vidare i tråd 6