• fru AM

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    I tidernas begynnelse hoppade vi på Barnkarusellen, men efter fyra år har vi fått uppleva det mesta i tivoliväg i den här stammistråden: berg- & dalbanor, skräcktunnlar, skrattsessioner i Lustiga Huset, spåmadamer … För att inte tala om alla timmar, veckor, månader, år vid Lyckohjulet – nit eller vinst denna gång …?


    Här är oftast högt i tak – vi pratar sömn och sömnbrist, barn och barnbrist (och möjligen brister hos befintliga barn ), ägglossning och utebliven ägglossning, jämlikhet och ojämlikheter, amning och flaskmatning, relationer, sorg, glädje, död, liv, recept på mat och recept på barnalstrande läkemedel och metoder … Ibland håller vi med varandra och ibland ryker vi ihop. Det blir som det blir. Tråden är som livet självt, helt enkelt.


    Välkommen att hoppa in, i farten, i trådkarusellen som utgör tivolits nav!  Presentera dig (med ålder, skostorlek, favoritchoklad, ungefärligt geografiskt läge och status i barnfabriken) när du känner dig mogen att kliva ut ur smygläsargarderoben. Många av våra stammisar är före detta smygisar … I den här tråden finns det en hittills oskriven regel som kanske skulle kunna formuleras så här: Vi bryr oss om varandra på riktigt – i glädje och sorg.


    Förra tråden: 

    www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3792698.html

  • Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!
  • Oupsie

    Åh, grattis Piggelin och piggelinfamiljen till Pigge!


    Ja, det var ett coolt födelsedatum han fick. Hoppas också att allt gick bättre den här gången och att vi snart får se ett fint kort i galleriet .

  • Oupsie

    Parnassia, vad spännande. Ha så roligt!


    Smint, jag pluggar för tillfället och det går väl sådär. Ligger lite efter men jag hoppas att jag ska klara av den här terminen. Vill helst inte ha något släpande när jag ska vara föräldraledig utan känna att jag verkligen kan vara ledig utan att tänka på skolan. Tyckte jag läste någonstans att du får vara hemma nu, du hade också foglossning va?


    Snaily, vilken make, dicka öl istället för att göra vaniljsås . Skönt att han är hemma nu i alla fall . Gott med blåbärspaj och vaniljsås!


    Nu har min make slitit sig från arbetet också och har precis varit ute med hunden så nu ska vi ta och titta lite på TV.

  • kängu

    Åh stort grattis till Piggis med make! Jag som var så säker på att det var en tjej


    Hurra för lill-Pigge!

  • kängu

    Mugglan, jag liftar jättegärna med dig till Värnamo!

  • BrudSommar2006

    Grattis Piggelin!!!


    Hej Snorkis, kul att se dig här.


    Stackars HeliPanzer, PB, säg till när det finns uppdateringar.


    Fina magar har jag fått de också.


    Nu läggdags, gäsp.

  • smint

    Grattis Grattis Piggelin med familj  


    Oupsie: Förstår att du inte vill ha massa släpande när du är mamma ledig. Jo jag blev sjukskriven förra veckan, både foglossning men absolut inte så illa som du, och sammandragningar.. hade jag haft ett kontorsjobb så hade det nog gått bra men ett slitet jobb med 15 krävande 2 åringar funkar inte.. kan jobba 2 timmar sedan har jag så jäkla ont.. och jag kan ju inte sitta still på en stol hela dagarna måste ju ut på utflykter och allt...  


     


    nej nu skall jag lägga mig och läsa i en bok jag lånade på bibblan idag. orkar inte vänta på resten av idol. 


     


    Godnatt alla.


     


     

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!