Inlägg från: Liten med Mindre |Visa alla inlägg
  • Liten med Mindre

    Välkomna till Tivoli Empatia!

    Nenne- känner ingen som haft med sig doula. Men hon som höll vår profylaxkurs var doula - och henne hade jag kunnat tänka mig ta med.

    Ni kanske skulle begära ett par såna där förlossningssamtal  (aurora-?) ni med, med P närvarande också? Eller rekrytera någon härifrån (ingen nämnd och ingen glömd )


     

  • Liten med Mindre

    PB - vi fick heller ingen pump med bollen. Men lyckliga jag, så hade maken en mojäng som vi kunde koppla till dykutrustningen och sen blåsa upp bollen med tryckluft. Så det gick rätt fort ändå.

  • Liten med Mindre

    Lappis - skönt att du fick kontakt. Hoppas att pappsen repar sig!

    koko - här är en till med alldeles nya joggingskor. Fast jag har ju lyckats springa några gånger tidigare i livet. Det är bara så trist att börja när man måste hålla sig till korta turer för att vänja kropp o knopp.

  • Liten med Mindre

    PB - ryser! Huh så äckliga!

    koko - jag har också mest promenerat och sprungit lite om vart annat. Men hjärnan vill fortfarande mer än knän o benhinnor.

  • Liten med Mindre

    September - skickar en påse tålamod. (Tror du  behöver den mer.)

    Åksjuka - har inga tips för småbarn. För egen del gäller att inte läsa/se på film i bil. Bussar är lite lättare. Fast på senare tid har jag märkt viss förbättring bara det inte svänger för mycket. Och det går bättre att läsa på min lilla telefon, än på makens iPad. Funderar över orsaken.

    AM - skoj med lyxig gästtoalett! Tror vi får för lite bling hos oss, hoppas kunna (med mina mått mätt) släppa loss lite i vardagsrummet när vi väl ska fixa där i framtiden. Jag kanske kan få återkomma för att få tips på var vi kan hitta mattor, lampor och matsalsmöber som kan funka. 

     (Det tär lite på tålamod och psyke också, att ha ett stort rum med noll mysfaktor och som knappt används till något ännu mer än genomfart till trädgården och tvätthängning. Skulle kräva en massiv insats att få ordning på - men det har nedprioriterats till förmån för kök, tvättstuga och garage.)

    Och för att tala om något lite kul (för mig i alla fall) - det verkar som om mitt företag får en kvinnlig VD. Hoppas det kan bli bra. Inte helt väntat med tanke på att vi just nu är 5 tjejer av 45 anställda.

  • Liten med Mindre

    AM - jag ska se om jag kan fixa bild. Det är alltid kul med andras input i frågan. Maken vägrar ju börja några fler projekt förrän köket är klart (bra med en broms hemma). Det är så trist  att ha denna ogästvänliga yta, men - den blir ju bra att bygga köksskåp i ialla fall.

    (Sen är jag så sugen att sätta igång med alla färger o tapeter vi fick tips om från färgaffären, men det får vänta det med. Återigen får vi vara glada för trenden att måla vitt inför visning - då kan vi överleva tills vi har tid för  färgsättning. )

    Muggles  -skönt att du verkar ha synkat ihop sömnen för tjejerna.

  • Liten med Mindre

    Och på tal om jackor så vet jag att jag var in i våras på Sea Life för att spana efter någon jacka eller märke jag säkert fått tips om här. Men det fanns ingen jacka då, och nu minns jag inte vilket märke det var jag skulle hålla ögnen på.  

    AM - det var säkert ditt tips - du har inte koll på bra jackmärken på SEA Life? Täckjacka/dun som är lite tålig och ändå stilren/civil.

  • Liten med Mindre

    Tack AM - jag tittade på dem innan jag frågade, men hittade inga vinterjackor. Fick kika en gång till efter ditt tips och hittade rätt. Nu ska butiken förhöras när jackorna finns i butik. Om de kommer vill säga.

  • Liten med Mindre

    Heja September! Hoppas det händer nåt nu!

  • Liten med Mindre

    Lappis - om jag får besvära med en vin-fråga. Inser när jag börjar packa ner köket igen att den enda vinflaskan som finns kvar utöver champagne, är en Chablis. Finns det något som är extra gott att äta ihop med just Chablis? Känner att den nog är lite för fin att bara öppna utan eftertanke.

Svar på tråden Välkomna till Tivoli Empatia!