• daniiel

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    1700tal - Vad mysigt det låter och vad roligt att ni hittat ett hus som ni tycker om :) Jag håller tummarna för att det ska lösa sig med lånet och allt, så ni kan köpa det!
  • daniiel
    Hame skrev 2012-07-13 07:51:12 följande:
    Jag tycker du ser ut som en servitris ifrån "Allå allå, emliga armen" i den korta klänningen skall det vara såklart.
    Du får ursäkta, men jag måste bara få fråga hur du kan dra den paralellen? Klänningen ser ju inte det minsta ut som servitriskläder. De hade svarta typ pennkjolar, vit skjorta och vitt förkläde. Var någonstans, hur, är Annys korta klänning lik det?
  • daniiel
    StockholmBride2012 skrev 2012-07-13 12:33:15 följande:
    Jag tycker klänningen är otrolig vacker! Du kan alltid byta om till den korta klänningen inför festen om du har svårt att bestämma dig över vilken du ska ha :)
    Om det är Annys du pratar om, så är tanken precis den :) Att hon ska byta om till den korta då.

    Om det är någon annan du pratar om, så håller jag med :) Har man två klänningar man velar mellan, så kan man absolut använda båda två!
  • daniiel
    Anny - Jag tycker ju volangklänningen är väldigt vacker och du är fin i den, men känns den inte helt rätt, så köp en ny! Har du tid och råd, så köp en ny. Jag tycker om min klänning som jag gifte mig i, jag kände mig fin, men det var inte min drömklänning och nu har den chansen passerat. Hade jag kunnat göra om det, så hade jag nog försökt få min drömklänning och inte nöjt mig med en annan.
  • daniiel
    Pluppe skrev 2012-07-15 19:57:27 följande:
    Kan inte du skicka länkarna på dem underkjolarna du har? Låter ju kanon att man kan justera ringarna! Min klänning är ifrån Milly och den stormgillar jag ju så då kommer nog underkjolarna vara kalas med!
    Kan du inte lägga in bilderna på klänningen igen? :) Jag gick bakåt för att kika, men kan inte se bilderna i inläggen :/

    Du beställde väl Mori Lee kopian, med lila band i midjan? Till den klänningen bör du iaf ha en underkjol med ringar tror jag, för att få till rätt vidd i kjolen. Iaf om du vill att den ska vara lik orginalet :) Även jag har haft underkjol med ringar, som gick utmärkt att sitta i osv.
  • daniiel
    Solstice skrev 2012-07-15 18:40:49 följande:
    Här kommer en bild av oss som jag hittade på facebook, fotografens bilder dröjer någon vecka. Köpte min klänning från myweddingdresses.com och jag är supernöjd med den!
    Vilken härlig bild :) Grattis! Ni var jättefina och klänningen ser väldigt fin ut :)
  • daniiel
    Darling Daisy skrev 2012-07-15 20:41:03 följande:
    Lite OT-gaffel:
    Är det nån som har koll på sårläkning efter operation?
    Jag opererades på magen (de tog bort en knöl) i onsdags. Det har stramat i såret (några cm långt) och gjort "normalt" ont hittills. Idag på em tyckte jag dock att det började göra lite mer ont, gör nu ont nästan hela tiden jmf med endast vid vissa rörelser tidigare.
    Jag slutade med värktabletterna igår, så det kan också vara en bidragande faktor till smärtökningen, men jag blir ju lite oroad att det ska vara något tokigt. Det ser ut som om det har börjat vätska sig lite under kompressen (har inte bytt förband sen op, det skulle sitta tills det lossnade vilket det inte gjort ännu).
    Vad tror ni - ska jag ringa distriktsköterskan i morgon o be att få såret omlagt? 
    Det är ju alltid svårt att säga när man inte vet hur det ser ut eller känns. Jag opererade bort gallan för snart 2år sedan via titthål, så jag hade fyra ca 2-3cm långa sår på magen då. För mig var det dock lite likadant, efter knappt en vecka började jag bli mer öm över såren och samma för mig, jag skulle inte plocka bort något, utan låta det sitta tills det lossnade. Jag ringde dock sjukvårdsrådgivningen och de sa att jag kunde plocka bort ändå och tvätta, så jag gjorde det och på en-två dagar blev det då bättre igen :)

    Är du orolig, så är det alltid bättre att ringa och fråga!
  • daniiel
    Darling Daisy skrev 2012-07-15 21:15:34 följande:
    Ja, jag ringer nog imorgon och frågar. Skönt att höra att det verkar ha varit likadant för dig. Det är ju lite svårt att veta hur såren ser ut när man har kompressen på, liksom!
    Det gör inte så ont att jag lider alla h*vetes kval här, så jag tror inte att det är något akut-akut.  
    Nu går jag och knaprar lite värktabletter och hoppas på en skön natts sömn!
    Alltid bäst att höra av sig om man är lite osäker :) Haha ja, det är ju helt omöjligt att veta då hur det ser ut under, så det är klart att man börjar fundera om det gör ont. Jag hoppas att du ska få sova gott och att det blir bättre snart eller att du får hjälp om det behövs :)
  • daniiel
    Pluppe skrev 2012-07-15 22:04:28 följande:
    Klänningen är inte lika "puffig" på dem 2 nedre bilderna då innerkjolen var knölig upptäckte jag efter att jag ahde tagit korten.
    Klänningen är ju jättefin :) Jag tror absolut att en underkjol som ger lite vidd kommer bli väldigt bra till den där klänningen! Du kan ju alltid beställa från ebay, där finns det ju många billiga. Jag är själv väldigt förtjust i den här www.ebay.com/itm/free-shipping-2-hoop-Train-White-Petticoat-Wedding-Crinolines-Slips-Underskirt-/140758028833&hash=item20c5d51221 jag har haft en sådan. Den ger bra vidd, utan att göra så kjolen ser ut som en ballong och släpet får ett fint fall :)

    Grattis till magen också!, eller främst till det som gömmer sig där i :) Om du kan ha klänningen med gravidmage är ju upp till dig själv, hur du tycker det ser ut och känns. Själv hade jag nog valt något som framhäver magen mer, men där vill man ju olika :)
  • daniiel
    Pluppe skrev 2012-07-15 22:20:48 följande:
    Åh den underkjolen verkade ju bra!! Är det ringar i den? Jag är så himla dålig på engelska!

    Tack tack :) Jo första tanken var ju att köpa något som framhäver, men jag tycker alla gravidklänningar är så tråkiga, känner att det här är ju drömklänningen och då vill jag ha den, men sen så tänker jag även på det där med magen om det ser bra ut.. Men jag tycker inte att det ser så illa ut :)
    Ja, det är två ringar i den och resår i midjan och skulle det ändå inte räcka, så är det ju enkelt att förlänga midjan så att säga :) Jag tycker absolut du ska ha den klänningen du vill ha, då kommer du känna dig som vackrast! :)
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!