• daniiel

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    sanmal skrev 2012-06-20 22:26:09 följande:
    Nu har jag inte hängt med jättemycket här så jag berom ursäkt ifall jag upprepar något Flört

    Men du har inte telefonbanken då? Då kan du ju isåfall föra över pengar från ett konto till ett annat så du iaf kan få tag i dina pengar. Alttså om du har ett fungerande kort så du kan ta ut/handla med det Flört
    En liten fundering bara, man blir ju rätt låst när sånt där krånglar!
    Ingen fara, inte lätt att hänga med och du upprepar inte något :)

    Nej, har inte telefonbank. Har aldrig behövt det tidigare, har ju varit så smidigt med internet :P Samt att jag vet med mig själv att jag är en riktig slösa och att inte enkelt, vart som helst, kunna flytta pengar har hjälpt mig att inte shoppa onödiga och oigenomtänkta saker :P haha
  • daniiel
    mjeanettek skrev 2012-06-22 11:35:21 följande:
    Nu är klänningen insydd och bara BH saknar. 2 veckor kvar till dagen D :)) Jag ÄLSKAR min klänning! Tror den blir perfekt till vårat trädgårdsbröllop! :) Se bort från de dåliga fotona, min dotter hade inte helt fokus... hehe


    Klänningen är verkligen superfin! :)
  • daniiel
    Five year engagement skrev 2012-06-24 19:43:40 följande:
    Tack hörrni! Den är köpt på lightinthebox.com Hoppas att jag kommer känna mej fin i den på den stora dagen... Och inte bara som en stor elefant :/
    Jag håller med övriga om att klänningen ser jättefin ut :) Du ser ut att passa bra i den. Hoppas att bolen ska gå att fixa så den blir mer som du vill ha den också :)
  • daniiel
    paet skrev 2012-06-25 11:38:56 följande:
    Hur vanligt är det att nått fastnar i tullen föresten? Kanske inte sådant? 
    Man ska alltid räka med att paketet kommer fastna i tullen, för att inte få det som en eventuell överraskning. Det är ju dock betydligt fler klänningar som inte fastnar i tullen än som gör. Hoppas att du slipper :)

    Och vad spännande, hoppas du ska bli nöjd med klänningen :)
  • daniiel
    Tokig - Jättevacker klänning :) Med de små ändringarna du pratar om, så kommer den nog bli helt perfekt :) När det gäller bandet så vet jag inte riktigt... vill du ha rosetten framtill? För jag tänker annars att du kan pröva knyta den baktill kanske? Eller ja, ett lite smalare band är väl inte så svårt att få tag på, så det går ju att pröva och välja det som ser bäst ut :)
  • daniiel
    Solstice skrev 2012-06-26 09:52:41 följande:
    Detta får väl gå under kategorin gaffel

    Funderar över dukningen och hur gör man med glasen? Ställer man ut avec-glasen redan från början också tillsammans med vin- och vattenglasen eller tar man det samtidigt som man dukar för kaffet?

    Nu är det många som inte dricker kaffe och är det "ofint" att man själv får ta kaffe/te och ha kopparna framme vid ett bord brevid där man tar tårtan istället för utdukade på bordet?

    Vi kommer som sagt vara i trädgården och ha buffé.
    Jag vet inte alls hur det "ska" vara, men jag kan ju svara hur jag hade valt att göra. Jag hade valt att duka fram avec-glasen tillsammans med kaffekopparna när man dukar för kaffe och tårta. Det känns onödigt att det ska stå framme hela tiden och ta upp plats på borden. Dessutom är det kanske inte alla som vill dricka avec heller, precis som med kaffet, så det är bättre om de glasen + kopparna står på ett bord brevid där man kan hämta om man vill ha det :)
  • daniiel
    Minuz - Vilken tur att tiden fanns kvar! Det låter jättemysigt med snö och marschaller osv :) Ring och dubbelkolla om någon vecka, så tiden finns kvar ;P

    Okej, församlingshemmet.. har ni möjlighet att anlita någon som städar? Eller be några vänner/föräldrar om hjälp? Det är ju inte alltför kul att behöva stiga upp och städa det första man gör som nygifta.

    Hembygdsparken, ryms ni även om det blir lite trångt? Eller är det så att ni definitivt inte skulla rymmas alls? Om det faller bort ett par gäster, skulle det funka då? Kan ni ändra något i upplägget för att det ska kännas lite större?

    Krogen vid havet, det låter ju väldigt mysigt :) Jag tror att om ni är klädda rätt, så går det nog bra att åka :) Frågan är ju bara om man kan tänka sig att dra på en pälsmössa över bröllopsfrisyren och ta på sig yllestrumporna. Ni kan säkert sitta nerbäddade under mysiga filtar :)

    Jag hade nog väntat med att skicka ut inbjudningar under värsta semestertiden, juli alltså, och försökt se till att de går att skicka direkt där i början av augusti. Då hinner ni känna efter och boka lokal samt göra inbjudningarna, men skickar ändå ut dom i god tid :)
  • daniiel
    Evelina89 skrev 2012-06-26 20:05:04 följande:
    Jösses. Hittade precis min drömklänning för 2500 kr!! Galet! 
    Ni som har beställt, är ni nöjda? Blir det som man vill/tror? 
    Det beror på.. från vilken sida/säljare? Hur ser klänningen ut? Länk? :)
  • daniiel
    Minuz - Kan ni inte kolla upp möjligheterna med städning och ta församlingshemmet? Det låter som ett väldigt bra alternativ. Då kan ni åka häst och vagn en liten tur från kyrkan och bara en sväng runt kvarteret typ medan alla gästerna går till församlingshemmet.
  • daniiel
    Evelina89 skrev 2012-06-27 10:56:53 följande:
    www.milanoo.com/Wedding-Dresses-c392/15.htmlwww.shopindream.com/2012-Wedding-Dress_c347_7...
    www.littlecoral.com/-petticoat_c204

    De sidorna. Ingen bråska, vi har inte satt datum än.
    Men jag vill ändå veta om de är idé att titta eller
    om jag ska kolla på andra ställen :)
    Kruxet med att beställa klänningar är att det aldrig finns några garantier. Du kan beställa från en sida som har flera nöjda köpare och ändå få en klänning du inte är nöjd med eller tvärtom. Så vitt jag vet så finns det de som köpt från alla de där sidorna och blivit nöjda, men också de som blivit missnöjda. Jag har också förstått det som att de flesta som beställt från tex Milly, Landy och Corals är nöjda, så de kan ju vara ett par sidor att kolla in också :)
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!