• daniiel

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Italia08 skrev 2012-06-15 12:34:05 följande:
    Har varit på Dressmann i stan här, men de hade bara EN!
    Kan de inte ta in fler då?
  • daniiel

    Jag tycker det är så konstigt, för slipsar övelag verkar otroligt svårt att få tag på i butik. Hade jätteproblem till vårat bröllop också. Även till nyårs, födelsedagar osv när jag letat slips till maken.


  • daniiel
    Tokig skrev 2012-06-15 13:07:13 följande:
    Tack! Så skönt att få feed-back. Och jag längtar verkligen att få hem dom så att jag kan lugna nerverna. Tänk om modellen inte passar mig, eller de är alldeles för små eller nåt. Har ingen aning om hur mycket det går att fixa hos en sömmerska.

    Tycker spetsen ser jättefin ut på bilderna så jag hoppas den känns lika fin i verkligheten. Sen funderar jag på att eventuellt byta till ett smalare band i midjan.
    Kan tänka mig att du längtar :) Av bilderna att döma kan det väl inte vara så länge kvar?

    Jag tror att ganska mycket går att fixa hos en sömmerska. Nästan allt förutom att modellen inte passar dig, men jag tror nog det kommer bli jättebra :) Jag håller absolut med om att spetsen ser fin ut! Ja, pröva med ett smalare band också när du får hem dom och känn efter vad du gillar bättre :)
  • daniiel
    Tokig skrev 2012-06-15 13:08:06 följande:
    Här är en bild på festklänningen bakifrån. De har satt på alldeles för många knappar såklart. Vill bara ha typ tre uppe vid bältet. Men det är ju enkelt att fixa.
    Den var väldigt fin i ryggen också, men jag förstår om du väljer att plocka bort några (nästan alla) knapparna :P
  • daniiel
    Italia08 skrev 2012-06-15 13:15:55 följande:
    daniiel, evilcayenne, Tokig - Tack så mycket för tipsen! Har kollat både tieroom och slipskungen, de hade inte heller vinröda. Men mytuxedo har jag inte kollat, ska göra det på en gång.
    Vi beställde från Mytuxedo, slipsar, kravatt och väst till bröllopet och kan rekommendera det. Vi fick sakerna på drygt 1 vecka från beställning.

    Nåja, oavsett vart det blir ifrån, så hoppas jag att du ska hitta rätt slipsar :)
  • daniiel
    Italia08 skrev 2012-06-15 13:18:27 följande:
    Nämen? Hade ni inte hittat en lokal som folk skulle hjälpa till att betala?
    Njae, vi hade frågat och folk var villiga att hjälpa till att betala en lite dyrare lokal, vilket gjorde att vi kunde leta lite fler lokaler, men hade inte fått napp på någon exakt lokal.
  • daniiel
    Tokig skrev 2012-06-15 13:22:20 följande:
    Ja, hahaha... ville bara ha två eller tre precis under V-ringningen. Men det har ju varit lite missförstånd. De satte ju blinget på spetsklänningen istället för festklänningen. Så nu tänker jag att det är enklare att ta bort själv än att strula en vända till. Nu vill jag få hem dom ju :)
    Tokig skrev 2012-06-15 13:23:53 följande:
    Nä, jag fick mail imorse att de skickas imorgon. Så jag hoppas att jag får dom under nästa vecka.
    Hehe ja, ett par knappar där skulle vara jättefint :) Var dock inte så snyggt med knapparna ner på kjolen, inte på den där modellen :P Men som du säger, det blir nog enkelt att plocka bort, de sitter nog bara med ett par stygn. Haha jasså, ja, men du fick bling iaf :P Ska du plocka bort det också?

    Oh, spännande.. då lär du få dom under nästa vecka ja :D
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!