• daniiel
    1700tal skrev 2012-06-09 17:03:53 följande:
    Haha ja, jag är rädd för att det blir så!
    Inget fel med det :) Jag bestämde mig för min klänning ca 3 dagar före vigseln, det var ett par fruktansvärda veckor innan dock när jag velade fram och tillbaka. Jag ångrar i efterhand att jag inte gjorde som jag ville dock, utan lyssnade för mkt på alla andra. Nog för att jag kände mig fin, jättefin, men jag hade kunnat ha min drömklänning. Nu får jag aldrig mer den chansen. Jag tycker du ska välja med hjärtat, den du känner dig finast i, den som du tycker mest om.. den ska du ha! :)
  • daniiel
    Ekinaj skrev 2012-06-09 17:03:52 följande:
    ok tack for infon. Jag ska kika lite i traden men tror nog inte jag kommer ta mig igenom alla sidor. Men kanske nagra av de nyare! 
    Haha nej, det förstår jag. Jag skulle inte heller orka blädda igenom allt, hua. Du kanske orkar kika i recensionstråden dock, som det är en länk till i TS här. Om du börjar från början i den så är det mest bilder och recensioner, inte så mkt prat om annat som det är i slutet.
  • daniiel
    DD - Men fy vad obehagligt! Tur i oturen ändå att de inte tog eller förstörde mer och att de inte var in i själva huset. Låter ju verkligen inte roligt att det stryker omkring tjyvar i krokarna. Hoppas de får fatt på dom snart!

    Magenta - Klänningen ser jättefin ut och vad roligt att du är nöjd :) Jag gillade verkligen bältet också!

    bridetobe2013 - Vilka fina bilder på er! :) Och jag tycker din klänning är snygg och du passade bra i den :) Jag vet dock själv hur det är, jag känner också att jag skulle velat ha en annan klänning, även om jag kände mig fin i min. Det finns alldeles för många vackra klänningar!
  • daniiel
    DD - Ja, det hade ju kunnat vara så mkt värre, med tanke på djuren som du skriver. Usch, huua, sådant vill man inte ens tänka på! Jag kan inte ens tänka mig i känslan. Jag skulle inte vågat sova eller vara hemma om det hade hänt något liknande här. Skönt att ni ordnat med lås osv, även om det inte ska behövas kan man tycka. Man bör kunna skilja på mitt och ditt samt ha sådant vett att man inte förstör för andra. Nåja, alla är ju inte riktigt "normalt" funtade, tyvärr.
  • daniiel

    Nu har vi äntligen bestämt oss. Det blir att hyra en lokal här i centrala stan, bjuda in våra närmsta 30 vänner på buffé och bara ha en trevlig kväll för att fira vår bröllopsdag :)

    Då kommer ju dock det stora problemet. Vad ska jag ha på mig?! Maken har det enkelt, han ska ha sin kostym, eller åtminstone byxorna + skjorta. Jag har ju som sagt gått upp ganska mkt i vikt sedan bröllopet och känner mig inte alls bekväm med mig själv och har nästan inga kläder som passar längre. Tanken var klädsel kavaj/sommarfint och då bör ju även jag klä mig enligt det :P Är det någon som har något tips på vad jag kan ha på mig? En kort och rund tjej :P


  • daniiel
    Five year engagement skrev 2012-06-11 18:22:11 följande:
    Är lite nervös, min klänning ska levereras idag, står att den är i Stockholm Arlanda :) men jag blir inte riktigt klok på när den kommer... Et står att den ska levereras hem till mej ikväll 18.00, men så står det såhär på aktuell status;" Tendered to authorized agent for final delivery" Vad menas???
    Jag skulle tro att den ligger på Arlanda och inväntar att något fraktbolag ska hämta den och leverera den till dig. Du lär få den imorgon eller onsdag kanske, beroende på vart du bor. Ja, någon dag under veckan iaf :)
  • daniiel
    1700tal - Ja, det kändes riktigt kul med festen, tills vi efter att ha spenderat eftermiddagen med att leta lokal insett att det kommer nog inte gå. Vi har ingenstans att vara :P Jag tänkte beställa en klänning, från kina eller i vanlig butik, men eftersom jag egentligen inte gillar klänningar (förutom brudklänningar ;P) och känner mig extremt ful just nu + jag vill absolut inte visa mina hemska ben så.. ja.. jag vet inte. Jag har som tappat suget :P

    Wow, det var snabba ryck! Hur blev det då? Blev det bra? :) Vad skönt att du kunde sy om den själv iaf, då blev det ingen extra kostnad :) Fast å andra sidan, hade det blivit väldigt, väldigt dyrt eller inte gått, så hade kanske valet av klänning varit enklare? ;P
  • daniiel
    1700tal skrev 2012-06-12 08:05:56 följande:

    Men vadå, den där centrala i stan som du nyss skrev om - är det den som inte blir av? Är den upptagen?


    Den är upptagen. Alla är upptagna eller alldeles för dyra, ja, eller för långt bort. Tyvärr.
  • daniiel
    Anny skrev 2012-06-12 17:24:34 följande:
    Men vad tråkigt!! Så himla nedslående när det inte blir som man tänkt och hunnit se fram emot. :(
    Japp, har dock kollat runt lite bland vännerna och alla kan tänka sig att hjälpa till att betala lite för en lokal. Om vi väljer den för 1500kr/dygn och allal lägger 50kr/person, så behöver vi bara betala ca 500kr för lokalen och då funkar det :) Då får vi en lokal med gräsmatta, bar, kök med porslin + sån industridiskmaskin, bra ljudanläggning, dekorationer osv. Får kanske bli så ändå då :)
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!