• daniiel

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    FruHassel skrev 2012-05-30 22:16:28 följande:
    www.lightinthebox.com/Ball-Gown-Strapless-Flo...
    Hur tror ni att denna skulle bli??? Tycker den är fantastiskt fin ....
    På rätt brud, så tror jag den kan vara superfin! Jag tycker den såg väldigt läcker ut. Jag kan dock tänka mig att den kan vara rätt så svårburen. Man kan nog lätt bara bli en.. boll av tyll i den :P Nåja, är man lång och smal (inte som jag, kort och tjock), så kanske man inte "drunknar" i den :P
  • daniiel
    FruHassel skrev 2012-05-31 08:49:52 följande:
    Nemen det står ju på sidan att den är gjort och fotad av LITB. Det var ju super ... Hmm har ett år kvar till bröllopet, ska man vänta eller köpa ... frågan är ju hur priset kommer att se ut nästa vår. I LOVE den här klänningen!
    Haha det uppmärksammade inte jag heller. Då tror jag nog allt att klänningar du får hem kommer vara väldigt lik den där ;P Om du har råd, köp den nu. Då får du pröva den osv. Skulle du inte alls tycka om den, så kanske du kan sälja den och köpa en till då. Du har ju tid på dig.
  • daniiel
    Jane skrev 2012-05-31 10:14:23 följande:
    Hej jag behöver lite hjälp av er. Jag provade min klänning i helgen med underkjol och alla accessoarer. Men min klänning fick ett konstigt böj uppåt på framsidan av klänningen av underkjolen och jag vet inte varför. Underkjolen har bara en ring längst ner så jag undrade om man kan sy fast ringen på klänningens befintliga underkjol (som är av tyll och utan ringar)? Jag vet inte om jag sätter på mig underkjolen fel...jag la den under själva klänningen så när jag klev in i klänningen så drog jag upp underkjolen först och sen klänningen. Sen så är ju min klänning en sjöjungfrumodell och den är lite tajt vid låren där själva kjolen börjar, så jag vet inte om det är själva klänningen som gör att underkjolen vippar uppåt för att den är för trång i jämförelse med underkjolen?  Hur ska jag göra?
    Har du någon bild så man får se hur det ser ut?
  • daniiel

    På tal om inget alls. På lördag ska vi (jag åtminstone) gå på vigsel i en liten kyrka. Vi har fått en sk. kyrkoinbjudan. Jag vet ju att brudparet själva har barn, som jag är ungefär 98% säker på ska vara med i kyrkan. Visst borde det vara lugnt om vår dotter följer med på vigseln? Jag vet att man inte kan förbjuda någon att komma till kyrkan osv, men man vill ju som inte "stöta" sig med brudparet heller. Hon är väldigt duktig på att sitta still och vara tyst :P Och hur uppklädd måste jag vara? De har klädkod kavaj på bröllopsfesten, men nu ska vi ju bara till kyrkan, så då gäller väl inte klädkoden oss? Jag vägrar nämligen klä mig i kjol eller klänning!, då stannar jag hellre hemma.


  • daniiel

    Har nu gått igenom hela min garderob och insett att allt jag äger är vardagskläder. Jeans, sweatshirts (eller vad det nu heter) och koftor. Dubbelkollade också och vi har ett barnkalas som i stort sett krockar med bröllopet (trodde kalaset var helgen efter), så jag tror vi skippar bröllopet denna gången.


  • daniiel

    Och jag hade också klänning på bröllopet, två till och med. Det var första gången maken sett mig i klänning faktiskt :P Jag skulle kunna tänka mig att bära klänning igen, men då får det lov att vara ännu en brudklänning ;P haha


  • daniiel
    1700tal skrev 2012-05-31 15:32:31 följande:
    Men du som passade så fantastiskt bra i klänning!
    Tack, vad snällt sagt :) Men nej, det gör jag faktiskt inte. Jag tycker att min brudklänning passade mig bra, men ingen annan klänning jag någonsin prövat. Känner mig inte bekväm i det heller för 5 öre. Nu har jag ju visserligen gått upp en massa kilon sedan bröllopet pga mediciner (försöker förgäves gå ner), så det kanske har med det att göra också.
  • daniiel
    1700tal skrev 2012-05-31 17:45:53 följande:
    Aha.. Usch för vad vissa mediciner gör. Kämpar med mina sista jag med, hoppas innerligt att jag aldrig behöver gå upp sådär. Vet hur det är...
    1700tal skrev 2012-05-31 17:47:06 följande:
    Gå upp sådär igen, skulle det ju stå..
    Ja, det är hemskt tycker jag. Sedan jag fick dottern har jag varit överviktig. Stor omställning från att vara pinnsmal innan. När jag då hade kämpat mig ner ca 25kg under en period innan bröllopet, som jag var överlycklig att jag klarade, så börjar äta mediciner bara ett par månader efter och går upp allt + några kg till igen. Jag hoppas verkligen att du ska slippa det igen!, det är ett h-vete. Och vad skönt för dig att du lyckats bli av med i stort sett allt :)

    Jag såg att ni fått iväg era inbjudningar nu, vad spännande :) Har ni mycket kvar i planeringsväg?
  • daniiel
    FruHassel skrev 2012-05-31 16:05:42 följande:
    Kruxet är att jag har mellan 6-10 kg kvar att gå ner i vikt... hmmm
    Ah okej, men du skulle ju kanske kunna beställa den i en storlek mindre eller med snörning? Ja, eller helt enkelt vänta :)
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!