• daniiel
    Lommila1 skrev 2012-04-28 19:06:24 följande:
    jo lite volym till bara, men enligt beskrivningne så är diametern 2.5 meter, är inte de ganska mycke? eller? mindre alternativen ligger på 1,9 m
    vad e de "normala"?
    Det står att "Hem Circumferece: 97.34inch(Approx.247.24cm)", så det är inte diametern, utan omkretsen. Det gör att diametern är ca 80cm och det är rätt normalt.
  • daniiel

    Är det någon här som beställt från Mylove-bridal som hört något ifrån dom på senaste? De slutade svara på mina mejl för ett par veckor sedan. Deras sida är inte tillbaka.

    Någon länkade dock tidigare till denna sidan, www.myloveweddingdresses.com och deras mejl är mylovebride@gmail.com. Jag hittar inget om den sidan/företagen som är från före typ februari 2012. Inga recensioner, ingen som handlat där osv (googlat i timmar!, ja jag har lite att göra), så det verkar ju uppenbarligen vara en ny sida.

    Mylove-bridal.com hade/har ju mejladressen mylovebridal@gmail.com

    Är inte hemsidenamnen och mejladresserna (speciellt dom) väldigt lika? Kan det vara så att den här nya sidan helt enkelt är Mylove-bridals nya sida? Den dök något före Mylove-bridals sida slutade fungera.


  • daniiel

    Japp, jag har haft kontakt med den nya mejladressen och har frågat om det är samma företag som bytt namn. Jag hänvisade till likheterna mellan hemsidenamnen och framförallt mejladresserna. Jag har dock inte fått svar ännu då jag skickade det inatt. Haha inte för att det spelar någon roll för mig egentligen, som inte ska beställa någon klänning, men man blir ju lite nyfiken :P


  • daniiel
    Angående Mylove-bridal och myloveweddingdresses!

    När jag mejlade och frågade om det var samma företag som hade båda sidorna, så var detta svaret jag fick:
    "Dear,
    They are our websites, but they are two different websites, thank your concern very much!
    Best regards"

    Det är alltså samma företag som har en ny hemsida och en ny mejladress. Jag säger som Vilse, ni som beställt från Mylove pröva mejla till den nya adressen mylovebride@gmail.com och se om ni får svar där.
  • daniiel
    Nean skrev 2012-05-03 13:22:19 följande:
    Hej alla kinashoppare å andra! Jag har verkligen panik och behöver hjälp....jag ska gifta mig 26 maj och beställde klänning från my-love 15 mars. Jag har sett i tråden att de som.beställt samtidigt fått sina redan och jag får inte ens svar! Har skickat säkert sju mejl senaste två veckorna. Hur ska jag kunna hitta en ny klänning nu? Det är ju i stort sett bara tre veckor kvar :( Någon som har några ideér? Tack på förhand:)
    Som jag och Vilse skrivit ovan här, pröva mejla deras nya mejl som hör till deras nya sida och fråga om din klänning. I annat fall får du nog leta på Blocket och Köp & sälj här på BT samt kolla Lillys reaklänningar :) Du kommer hitta dig en fin klänning i tid :)
  • daniiel
    Nean skrev 2012-05-03 13:41:21 följande:
    Tack för er snabba respons! :) jag har kollat lilly och överallt känns det som men det finns nästan inga knälånga klänningar! Man vågar ju knappt gå in en butik nu med så här kort varsel..haha. men men jag får kolla nätet mer som ni säger och köpa en där...tack igen
    Har du kollat Lillys studentklänningar? www.lilly.dk/Default.aspx&GroupID=GROUP28

    Hur ser klänningen som du beställt ut? Hur vill du att din brudklänning ska se ut?

    Och vad konstigt att de inte svarar dig där, på "nya" mejlen, för där svarar de då mig väldigt snabbt :)
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!