• daniiel

    Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    UngBrud2012 skrev 2012-05-18 23:00:37 följande:

    Ursäkta men fick det inte att funka i ett o samma inlägg


    Jättefin klänning, men är den något stor? Och kan det vara därför den inte riktigt framhäver din figur? Jag tänker eftersom snörningen går ihop så pass mkt. Sen vet jag ju inte hur din figur ser ut i vanliga fall iofs.

    Jag tror att om klänningen hade varit längre, så hade du trampat på den och.. vill du hellre att skorna (som många brudar ändå väljer väldigt noga) syns när du går? Eller snubbla fram på bröllopsdagen? Ska du ha någon underkjol?, för det är klart, då lyfts ju kjolen upp något.

    Nu vet jag inte hur lång tid du har på dig till bröllopet, men om jag var du skulle jag försöka hitta någon som kunde sy in den lite och pröva den igen efter det. Om du då fortfarande inte tycker om den riktigt, så sälj den och köp en annan. Du kanske kan pröva såna "hålla in"-underkläder, inte för att du är stor, alls!, men för att det kanske ger dig lite mer de kurvorna du vill ha.
  • daniiel
    Anny - Vad tråkigt med den svart/vita klänningen. Den såg ju helt underbar ut på bilden. Angående brudklänningarna, så tycker jag faktiskt volangen är finare och jag tycker inte du ser ett dugg gravid ut i den. Med ett svart band i midjan och en svart bolero.. supersnyggt! Håller med dock om att kanske minska ringen i underkjolen en aning, dock inte jättemycket. Lilly-klänningen är fin, men.. lite tråkigt. Det är ju dock en smaksak. Väljer du den, så kommer du vara underbart vacker ändå :) Den kanske skulle göra sig bättre knäkort.
  • daniiel
    Beccastina skrev 2012-05-19 14:32:08 följande:
    Hej tjejer! behöver er hjälp!!

    Vilken sida ska jag välja om jag behöver en klänning så snart det bara går??
    gifter mig om 57 dagar och har fortfarand einte hittat någon klänning!!!! :O

    finns det någon kina sida som brukar gå snabbare än andra??
    Jag vet inte vad du är ute efter för klänning, men har du kollat "Köp & Sälj" här på BT, Blocket och Lillys reaklänningar? www.lilly.dk/Default.aspx&GroupID=GROUP130

    Även Halens har ju några klänningarn till ganska bra pris.
    www.halens.se/mode-kvinna-br%C3%B6llop-brudkl%C3%A4nningar-121
  • daniiel
    car1021 skrev 2012-05-19 19:56:05 följande:
    Här kommer bilder när jag har på mig min underbara klänning från Dressilyme!.Mina döttrar har varit här idag och hjälpt mig med snörningen. Jag har inte mina skor på mig så därför är den lite lång.
    Den, du, är underbart vacker! :) Otroligt snyggt och läckert med en rosa klänning :)
  • daniiel
    1700tal skrev 2012-05-21 18:24:56 följande:

    DD, Pinki och Anny - upplägget blev enligt ursprungsplanen. Dvs med allihop. Det känns helt ok just nu. Vi får se vid nästa pms-period/dipp. Men hoppas det går bra!


    Vad skönt att höra att det känns helt okej nu iaf :) Jag håller tummarna för att det ska fortsätta kännas bra även sen också :)
  • daniiel
    Sessan67 skrev 2012-05-28 09:35:30 följande:
    Nu är jag gift med min älsking Hjärta Jag står till vänster på bliden i min kinaklänning. Vi hade en stårlande dag i fredags med alla våra närmaste på plats och högsommarvärme - en HELT PERFEKT dag Solig


    Åh, grattis grattis! Underbart att ni fick en bra dag och ni är jättefina! :)
  • daniiel
    Äriqa skrev 2012-05-30 21:08:50 följande:
    Har tänkt mig denna klänning och undrar om nån sett den för mindre än 1000:- nånstans.


    Jag tror det kan bli kämpigt att hitta den klänningen för under en tusenlapp. Om du inte hittar den hos någon säljare på ebay möjligtvis. Jag hittade den på några sidor rätt billigt, men jag vet inget alls om de sidorna, om de är att lita på så att säga.

    www.tidebuy.com/product/Vintage-Empire-V-Neck-Straps-Floor-Length-Chapel-Lace-Wedding-Dress-207541.html
    www.dressmore.com/2012-spring-style-aline-vneck-applique-sleeveless-sweep-brush-train-organza-wedding-dresses-p-5797.html
    www.chinapowerseller.com/china-aline-chapel-train-satin-lace-vneck-wedding-dress-for-beach-wedding-dress-p-12240.html
    www.dressbraw.com/product/Vintage-Empire-V-Neck-Straps-Chapel-Train-Lace-Wedding-Dress-378142.html

    Orginalet är en Allure Style 8634, om du vill kika närmare på den allurebridals.com/Store_ProductDetail.aspx
Svar på tråden Kinaklänningar och gaffel däremellan!