Inlägg från: Milli |Visa alla inlägg
  • Milli

    JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet

    Nu kan jag bocka av en grej till på våran "att göra lista" :) Gjorde nämligen 7 olika drink kupong/biljett förslag häromdagen som jag inte haft tid att visa för gubben förens nu och han bestämde att de fick bli denna.. :) Roligt att han är med lite på ett hörn också =) 

    Denna lilla bilden visar hur biljetten egentligen kommer se ut -utan copyright skriften, den stora ser ni lite bättre hur den ser ut och vad de står :)
    Hmm, är ju lite tomrum därimellan så man kanske skulle skriva dit datumet 140614, vad tycker ni? Kom på de precis nu när jag skrev inlägget..




    Ifall inte alla hängt med på alla mina inlägg så skriver jag här igen att vårat tema är glitter, glamour och bling bling med ett inslag av 50 tal och rock´n roll. Färger: rosa, silver och vit :D
    OBS den rosa texten ska givetvis inte finnas med på kupongerna ;)
  • Milli
    Midsommarbrud skrev 2014-01-14 21:47:05 följande:
    Häftiga drinkbiljetter Milli! Ville också haft drinkbiljetter men min m2b vill bestämt ha fri bar.. Tänkte bara säga att drinkbiljetter är ett ord, så du vet innan du skriver ut massa.. Blivande lärare så är lite språkpolis.. ;)
    Tack, aha okej :) Googlade lite och en del har skrivit dryckes biljett, drink kupong, dryckes kupong, bar bong osv så jag hade lite svårt att bestämma mig för vad de ska stå hehe ;)
    Vet att många har skrivit ut såna kuponger trots fri bar bara för att de inte ska bli så mycket spill med massa halvtomma glas överallt.. Vi har iaf tänkt ge alla 3 var och sen kostar de 20kr styck. Men antar att många av den andra partnern kör och då får den ju förmodligen dennes kuponger också och har då 6 gratis drycker. Tänkte bjuda på all alkoholfri dryck iaf.. 
  • Milli
    LinaNordstrom skrev 2014-01-17 22:13:34 följande:
    Nu har vi en solist till kyrkan! En sak till att bocka av på "att göra listan". Nu är bara frågan om vad tusan man ska be henne sjunga? Ahhh alla dessa svåra val, hej i-landsproblem
    Vi har också lite de problemet hihi ;) Gillar kärleksvisan med sara down finer men den låten sjöng en kompis på äldsta barnets dop så vet inte om man kan "spela" den igen... Har ni några förslag? 
  • Milli
    Caisa skrev 2014-01-18 02:23:28 följande:
    Klickade precis hem denna slöja från ebay. Ingen dyr sak men jag hoppas att den blir bra. Med frakt och allt gick det på 94 kr! Min klänning var så dyr att jag får dra ner kostnaderna på accessoarerna. Glad


    Jag beställde två olika från ebay, visserligen för 30 och 45kr inkl frakt men de var inte fina i verkligheten, var stelt tyll så jag bestämde mig för att inte ha slöja.. Hoppas den du beställt är finare.. :)
  • Milli
    Maria466 skrev 2014-01-17 22:47:05 följande:
    Satt och googlade på ringar.....
    Detta är min förlovningsring


     Hittade 2 vigselringar jag skulle kunna tänka mig.....


     och 


    Är du säker på att de är överlappningsbara ringar? Jag hade nämligen velat ha något sånt och såg liknande på guldfynt men de dom har är inte överlappande och skulle isf sticka upp väldigt mycket om den ska ligga ovanpå förlovningsringen, den vingen ska vara tunn för att kunna ligga över så de ser bra ut.. (Inte så bra på att förklara) ;)
  • Milli
    Eftersom många frågat angående den gästbokslådan, trots att Lina skrev svaret på föregående sida så skriver jag svaret ännu en gång och visar bilderna igen..

    Jag har knåpat ihop flera dokument i paint med massa olika frågor, bilder osv. Bara dessa blad tog flera timmar att göra, även lådan och för att inte tala om tiden de tog att skriva ut 660 blad. Om man läser inledningen så förstår ni hur de fungerar. Jag tyckte de skulle vara tråkigt med en vanlig gästbok med tomma blad och ingen som vet vad dom ska skriva så såg jag att de fanns en färdig bok att köpa med något liknande och de var därifrån jag fick idén, men eftersom vi har 100 gäster så ville jag inte behöva köpa flera böcker och tänkte göra egna blad och limma in i en stor bok. Sökte lite och hittade då en tjej som gjort en liknande låda med flikar här på BT och tyckte då de var bättre att ha dom i en låda ifall inte alla skulle bli ifyllda så är de inte massa tomma blad i en bok ;) Men de är alltså jag som gjort dessa dokument helt och hållet!!
    Tanken är då att gästerna väljer ett eller så många blad de vill och svarar på frågorn, eller ritar av brudparet eller vad de nu bestämmer sig för. Sen efter bröllopet ska vi binda ihop alla dessa till en minnesvärd bok med bilder osv..

    Lina har alltså också hakat på denna ide och ska skriva ut dessa dokument och visade er lådan för några dagar sen som hon gjort, som påminner om min eftersom vi har samma färgteman :)




  • Milli
    LinaNordstrom skrev 2014-01-18 13:59:17 följande:
    Vars ska gästerna sätta bladen när dom är ifyllda kom jag just att tänka på..?
    På sista fliken har jag skrivit 12. Era ifyllda svar, och där är tanken att de ska lägga den.- Så har iaf jag tänkt men de finns väl inga rätt och fel. Kan väl lika gärna ha en korg bredvid eller något..? :)
  • Milli
    Maria466 skrev 2014-01-18 14:09:31 följande:
    Vad står det på de olika flikarna? Hänger inte riktigt med på hur det funkar, Är jag dum? 
    Jag har skrivit nummer plus överskriften på varje rubrik som jag gjort på de olika bladen.. Exempelvis 1. ordet är fritt, 2 Om 10 år... , 3, om brudparet.  Osv. 
    Var de svar på frågan? Vet inte om jag förstod den rätt ;) 
  • Milli
    Micaelan skrev 2014-01-20 16:15:07 följande:
    Var har ni köpt klänningarna och vad kostade dem? De gröna skulle nämligen kunna vara något för mina tärnor. :)
    Köpte de på ebay, de kosta ca 730kr styck med porto, blev lite billigare frakt när man beställde fler så de hamna väl på typ 700kr styck. Så de vara faktiskt dyrare än min egna klänning som även den är helt ny.. :)
  • Milli

    Igår kväll gjorde jag klart de delarna som ska klistras in i kortet. Vet att de är mycket information på dom men vi har många gäster som inte kan med datorer eller ens har någon så ville ändå få med de viktigaste på inbjudan trots att vi har hemsida där de finns ännu mer information..
    3,5 timme tog dessa två sidor att göra. Har gjort dom i paint och suttit och mätt med linjal så de ska vara lika långt till bägge sidor osv.. Är osäker på om jag ska ha med korten på oss.. Vad tycker ni?


Svar på tråden JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet