Inlägg från: Milli |Visa alla inlägg
  • Milli

    JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet

    LinaNordstrom skrev 2013-09-07 09:57:33 följande:
    Nämen nuu ser jag, jo jag skulle ju kommentera dina skor Att jag jag tror att dom kanske inte blir så mkt bredare men då kanske dom istället blir för långa. 
    Hehe okej. Ja jag tänkte att de nästan blir så.. Får skicka tillbaks dom. Hade du någon returfraktsedel i din låda? De står att man ska fylla i den och lägga i lådan. men jag har inget man kan fylla i. Men en sån klisterlapp som jag antar att man sätter på paketet när man skickar tillbaks..
    Ska på stan med barnen och en kompis idag så tänkte jag skulle gå inom skoaffärer och prova där.. Hoppas jag hittar några snygga och bra =) 
  • Milli
    Svartsocka skrev 2013-09-06 22:26:46 följande:
    Vi väljer just nu mellan två (ska även kolla två till) Två helt olika kyrkor! 

    Den understa kyrkan var ju superfin =) Men de är ju såklart erat val vilket ni väljer ;)
  • Milli
    Junibrud2014 skrev 2013-09-11 14:53:42 följande:
    Köpte en morgongåva till min m2b nyss, en fin klocka, han har önskat sig en klocka länge nu. Och members hade 70% rabatt på fina klockor så jag hittade en riktigt fin för ynka 1200:- som egentligen kostade 3500:-. Nu är det svåra att inte berätta för honom ju, hehe. Ska se om man kan gravera något fint på baksidan med.

    Hur har ni andra tänkt angående morgongåva, ska ni ha det eller inte och vad ska ni i så fall ha? :)


    jag köpte en morgongåva för ett par månader sen, har lagt ut bild här men du kanske missa den ;) Jag köpte iaf en flasköppnare i form av en nyckel som de står key to my heart. tyckte de var lite sött :) 40kr inkl porto kosta den också så inget märkvärdigt utan bara en söt liten rolig grej =)

  • Milli

    Oj vad mycket paket jag fått denna veckan (15st), fick bland annat mina två slöjor (vet inte om jag blev förälskad i någon av dom faktiskt), alla salt och pepparkar, alla bordsblommearragemang, skor (beställde en större storlek), tiara mm..

     Vi hade ju också fixat en superduktig amatörfotograf för någon månad sen eller två men fick mail från henne igår att hon var tvungen att avböja för hon hade fått reda på att de skulle hända något viktigt i släkten då.. Känns svårt att få tag i en lika duktig till så bra pris (4000kr för en heldag 4-600 redigerade bilder). Så då är de väl bara att börja om från början igen då :(

  • Milli

    De bästa med tråkigt väder är att man kan pyssla med gott samvete, dock är de glitter i hela huset av någon anledning ;) Har alltså gjort dessa bokstäver, håller även på med egna värmeljushållare och så har jag sytt sammanlagt 13 stolsöverdrag nu :) Går sakta framåt :)



    Så här ser min samling inför bröllopet ut, alla de kartongerna är fyllda med saker till bröllopet =) Ska iväg och hämta ännu ett paket idag så de spörs väl om de får plats i någon låda eller om man ska börja i en ny banankartong..  I den bruna stapeln ligger bordsarrangemangen, 14st..

  • Milli

    Tycker de är lika fint vilket som har lagt ut bilder på både klänning och skor om du kollar några sidor längre bak. igår gjorde jag klart vårat alternativ till gästbok, de tog några timmar men tusan vad nöjd jag blev, var tvungen att gå upp och väcka mannen för att visa hehe..

  • Milli

    Håller också på med scrapbooking (och även tårtor) men jag kände att jag ville ha någon roligare version och inte bara en vanlig bok med tomma sidor då säkert många kanske inte skriver för att de inte vet vad de ska skriva. Så hitta jag ett super bra förslag här på forummet med en låda och massa olika talonger så får de själva fylla i det dom vill, hoppas att de ska locka fler :)



    Har inte gjort klart lådan än men så här såg hennes låda ut som jag utgick ifrån..


    Alla talonger/blad har jag däremot gjort själv i paint, tog som sagt några timmar men jag blev verkligen nöjd :) Utgick från hennes förslag men har ändrat om lite och tagit bort vissa frågor, ändrat och lagt till nya osv så de passar oss bättre :)







    Vad tyckte ni?? ;)
  • Milli
    Caisa skrev 2013-10-03 12:21:42 följande:
    Ååååh fick världens bästa nyheter idag - löneförhöjning på 5% och en bonus på 25000! Kan knappt tro att det är sant! För två månader sedan fick vi en liknande överraskning, 25000 i skatteåterbäring som vi får i vinter. Snacka om att det inte kunde komma mer lägligt. När vi bokade kyrkan hade vi inga sparpengar och ingen aning om hur vi skulle få ihop allt och risken för att vi skulle behöva ställa in var enorm, nu är situationen helt förändrad. Sååå glaaaad! Hjärta
    Men vad roligt :) Tänk om alla hade sån tur =) De är precis på håret att vi kommer lyckas spara ihop allt till våran budget men då har vi inte råd att oka bröllopsresan som vi först tänkt.. Ska visserligen önska oss bidrag till den men då måste man ju boka efter bröllopet.. Om de inte händer något oväntat då.. :)
  • Milli
    Caisa skrev 2013-10-03 12:22:54 följande:
    Milli: Vilken rolig idé! Inspireras! Skrattande
    Ja jag blev helkär när jag såg ideen :)
    iQbee skrev 2013-10-03 14:01:49 följande:
    Milli: Ååå så fin nästan så att jag vill ha liknande men med hundratals gäster blir det kanske inte så praktiskt :// men jag kanske kan ta några ideér =)

    Caisa GrattiS =)
    Hur många gäster ska ni ha då? Vi kommer ha 100 (111 om alla svarar vilket jag inte tror) men vi valde detta ändå :) Tänkte skriva ut 30 av varje och hoppas att inte alla vill skriva just en och samma.. Eller vad tror ni? Borde de finnas fler? Blir ju 330st utskrifter med 30 av varje..
    Power of Love skrev 2013-10-04 09:24:56 följande:
    Vilken rolig idé. Att bara skriva i en gästbok är ju alltid så svårt och detta tror jag underlättar en hel del. En del kanske till och med fyller i flera kort Glad

    Har du tänkt att sätta dem i ett album sen eller hur har du tänkt? 
    Ja jag hoppas att några kanske vill skriva i fler blad då detta verkar lite roligare :) De står i inledningen (första bladet) att vi sen kommer binda ihop allt till en bok tillsammans med foton, minnen och andra tokigheter ;)

    Vill man göra en annan variant kan man ju köpa en vanlig gästbok och sne limma in bladen i förväg så är de ju som en bok från början. men då kanske vissa blir tomma emellanåt.. 
  • Milli
    Oprekär skrev 2013-10-09 16:03:16 följande:
    Åh Milli! Du har här infogat precis något sånt som jag har tänkt mig till våra "pysselböcker". Kul idé med lådan, vi tänkte göra små häften med olika blad som vi lägger på varje bord istället. Har du gjort allt i paint? Såg en annan användare som hade gjort sina blad i powerpoint, hon delade även med sig av sina mallar men har inte svarat på mitt meddelande, hon har väl antagligen lämnat forumet, det var ju ett tag sen Rynkar på näsan
    Ja jag vet att hon kunde skicka ut pdf men verkar som de var några år sen hon gjorde den och jag kan inte ens komma in på hennes profil. Men kände ändå att jag ville ha "våra färger" osv så jag gjorde en liknande variant :) Kanske ska posta dom i tråden där också =) Jag har gjort allt i paint ja eftersom de är de enda programet jag förstår mig på ;)
    Funderade också på att ha lösa blad ute på borden innan jag fick syn på lådvarianten och blev kär i den ideen :) Älskar ju att pyssla så mig var de bara ett plus :) 
Svar på tråden JUNIBRUDAR 2014, här träffas vi och planerar allt inför det stundande bröllopet